PET NA PET - RADOVAN ĐOKOVIĆ: Zbog oca sam navučen na kraljicu igara, ali i Liverpulove čari

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.05.18. | 08:29

Košarkaš FMP-a rado se seća reprezentativne srebrne medalje, ali i osvojenog Kupa sa Megom!

Juče  je na potezu, u jednoj od društveno odgovornih akcija kompanije MOZZART “Humanitarni tiket u podne”, bio  igrač FMP-a Radovan Đoković. Radovan je i danas naš gost, ali u rubrici “Pet na pet”.

Izabrane vesti

Inače, Raša se oprobao u najpopularnijim sportom u Srbiji još u osnovnoj školi. Potom se učlanio u KK “Zmaj”. U Mega Bemaksu je bio čak šest godina. Usledila je dobra sezona u OKK Beogradu koja ga je preporučila da Superligu, koja je u toku, odigra za FMP. Pruža odlične partije.

Veliki je fan Liverpula, kako nam je kazao možda i zbog oca, a uvek će se rado sećati prvenstva Starog kontinenta kad je sa reprezentacijom do osamnaest godina uzeo srebrnu medalju.

1.Da li ste svojevremeno trenirali  još neki sport i koji?
“Nisam, zanimali su me svi sportovi, naročito fudbal i košarka, ali jedini sport koji sam trenirao je najpopularniji sport u Srbiji, košarka”…

2.Ko vam je bio sportski uzor, idol, u tinejdžerskim danima?
“Nisam imao nekog specijalnog uzora.To sebi i svojim sportskim ambicijama gotovo nikada nisam činio”.

3.Koji sportski klub nosite u navijačkom srcu?
“Veliki sam fan Liverpula. To je sportski klub koji pratim aktivno još od svoje desete godine. Ne znam zašto? Moj tata je voleo Liverpul, verovatno zbog toga”. 

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?
“Ako pričamo o nekim događajima u kojima sam i ja učestvovao neka bude Evropsko prventstvo do osamnaest godina kad smo bili vicešampioni Starog kontinenta. Iskreno, pre tog turnira, nisu bila neka očekivanja od nas… Cela ta godina u Megi, kad smo osvojili Kup Radivoja Koraća i igrali finale ABA lige, ostala mi je kao baš lepa i draga uspomena”.

5. Životni i sportski moto?
“Ne treba ići kroz život, već rasti kroz njega”.
 
Bonus pitanje: Šta u MOZZARTU odigrati na duel koji je itekako primamljiv ljubiteljima fudbala, SEVILJA – SOSIJEDAD. Real ima dva boda deficita u odnosu na večerašnjeg rivala. Sevilja nije odavno imala slabiju sezonu, a nerešene ishode prekinula je sa dva poraza. Sosijedad je u nizu trijumfa, uz poraz od Malage. Statistika neće biti od pomoći, 14:9:14.


“Na ovoj utakmici očekujem golove i preporučujem, gol, gol uz tri plus”.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 21:00 4017 ŠPA 1 Sevilla - Sociedad tgg gg3+ 1,57
Ukupna kvota1,57


PIŠU: Nela i Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

pet na petRadovan ĐokovićFMP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara