Komentari na vest

Petar Mijović ponovo na klupi Budućnosti

G

Gost2014

pre oko 1 godinu

Odlican trener, koji voli i forsira domace igrace treba mu dati sansu.
J

Jaguar Bog

pre oko 1 godinu

Za trenutnu situaciju u Budućnosti, Mijović je odličan trener, radi sa onime što mu se da i to jako dobro, pogotovo obzirom da realno, Budućnost nema šta da traži pored Partizana i Zvezde, a i uz to da je ova ekipa sklepana bez ikakvog reda i poretka, iako je na papiru poprilično kvalitetna. Poslednje što treba Budućnosti je Radonjić, koji bi rasterao sve kvalitetno i talentovano što ima u klubu (prvenstveno Bel Hejnsa i Grina koji vuku ovu ekipu, Rejnolds upitan, a Kaba bi ostao obzirom da barata srpskim), te doveo svoje pulene koji samo kod njega u njegovim sistemima mogu da igraju (čast izuzetku Voltersu koji se nametnuo kao korektan bekap EL plej). Džile bi sa ovom ekipom čudo napravio ali obzirom na rezultate u Izraelu, rekao bih da je prerastao Budućnost, a ako uzmemo i činjenicu da se Milojević ni za živu glavu ne bi vraćao u Evropu, nema Budućnost trenutno bolju opciju od Mijovića.
e

eh

pre oko 1 godinu

A Mitrović? Nema nigde angažman dve godine, on ima iskustvo i znanje, možda bi jedino on bio bolji od Mijovića
J

Jaguar Bog

pre oko 1 godinu

Nisam siguran koliko je Mitrović realan obzirom da je situacija u Budućnosti izuzetno nestabilna, prvo zbog budžeta koji je izvesno da će biti redukovan poprilično, a Zvezdan je trener koji opet iziskuje relativno visoku platu i dobre igrače (ako se uzme u obzir da zvanično nije poznat status ni jednog od nosilaca igre Budućnosti za sledeću sezonu). Tako da bih ga pre stavio u ovu kategoriju trenera kojima bi bilo mesto u klubovima pretendentima na titulu Evrokupa, zajedno sa Džiletom. Sve u svemu, sigurno je da ga je uprava Budućnosti zvala ali da se kockice nisu poklopile. Sve u svemu, Mijović je potpisao ugovor samo do kraja ove sezone, te dolazak nekog većeg trenerskog imena na leto nije isključeno.
R

Rožaj i Durmitor

pre oko 1 godinu

A Rudonju niko neće?
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Isuviše je vidljiva šteta koju je napravio u PAO.Moraće još vremena da prođe!
E

Elem belem

pre oko 1 godinu

Ajd sad realno, da si ti vlasnik Panatinaioosa ili bilo koje druge ekipe i da treba za svoj novac da angažuješ ridonju da li bi to uradio? Tako da …