Skoti Pipen i Majkl Džordan, ©Reuters
Skoti Pipen i Majkl Džordan, ©Reuters

Pipen je besan zbog Poslednjeg plesa

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.05.20. | 19:08

Nije zadovoljan Skoti kako je prikazan u dokumentarcu o Majklu Džordanu

Poslednji ples, dokumentarac posvećen Majklu Džordanu, pobio je sve rekorde, izazvao je i brojne pozitivne reakcije, ali i one koji su suprotne.

Očekivali smo od mnogih da se negativno izraze po pitanju dokumentarca, ali nismo od Skotija Pipena, desne ruke Majkla Džordana.

Izabrane vesti

Kako je istakao voditelj ESPN-a Dejvid Kaplan, Pipen je "besan" i "izvan sebe" zbog dokumentarnog filma, odnosno kako su neke stvari prikazane u njemu.

Legendarni igrač Čikaga najviše je zamerio Džordanu što ga je ovaj nazvao "sebičnim" zbog odlaganja operacije zgloba.

Džordan je Pipena nazvao "sebičnjakom" u drugoj epizodi nakon što je odložio operaciju sve do početka sezone 1997/98 zbog sukoba s čelnicima kluba oko novog ugovora, zbog čega je pauzirao dva meseca.

Pipenu se, takođe, nije svidelo ni kako su prikazani njegovi problemi s migrenom u finalu Istočne konferencije 1990. godine.

"Skoti je bio toliko potcenjen i nedovoljno plaćen. Mislim da puno ljudi sada shvata kroz šta je prošao", kazao je nedavno za ESPN Denis Rodman.

Podsećamo, pre nekoliko dana, na Poslednji ples žestoko se obrušio Horas Grant koji je s Čikagom osvojio tri titule prvaka (1991, 1992, 1993).



tagovi

Majkl DžordanSkoti Pipen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara