(©AFP)
(©AFP)

Pipen kao ozlojeđeni deda: Džordan je bio užasan igrač dok ja nisam došao

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.05.23. | 23:03

„Lebron je statistički najbolji svih vremena“, kaže legenda Bulsa

Dok su igrali zajedno za Čikago i osvajali trofeje, netrpeljivost između Majkla Džordana i Skotija Pipena nije toliko dolazila do izražaja. Pojačavala se vremenom, pogotovo kako se bližio kraj karijere za obojicu.

A, iz nekog razloga je Pipen počeo žestoko da proziva Džordana u poslednje dve godine. To što je njegova bivša supruga počela da se zabavlja sa Džordanovim sinom sigurno je dobrano pomoglo da se antagonizam pojača.

Izabrane vesti

Ali u svom tom besu Skoti je počeo pomalo da „lupa“. Zato večeras svaki kutak interneta obilazi njegova priča o Lebronu Džejmsu i Majklu Džordanu. I jeste malo smešna.

„Lebron Džejms će biti statistički najbolji košarkaš sveta svih vremena. I niko ne može po tome da se poredi sa njim. A, da li ga to čini najvećim svih vremena? Ostaviću da se o tome debatuje. Jer, ja ne verujem u jednog igrača, nego u timsku igru“, rekao je Pipen.

I onda ubacio Džordana u priču.

Gledao sam Majkla Džordana pre nego što sam došao u Čikago. Trebalo je i vi da ga vidite. Bio je užasan igrač! Bilo je i užasno igrati sa njim. Stalno je išao jedan na jedan, uzimao je loše šuteve i samo odjednom smo postali tim i počeli da pobeđujemo. Svi zaboravljaju kakav je bio pre toga“, ispričao je Skoti Pipen.

Sad, koliko će istomišljenika naći za ovu priču...


tagovi

Skoti PipenMajkl DžordanČikago BulsNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara