Navijači Olimpijakosa (©Mozzart Sport)
Navijači Olimpijakosa (©Mozzart Sport)

Pirejska ofanziva na Arenu: Gužve ogromne, navijači Olimpijakosa okupirali sve ulaze (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.05.22. | 16:54

Crveno-beli biće kao na svom terenu

Da li je Dvorana mira i prijateljstva ili Beogradska arena? Prve najave glasile su da su navijači iz Grčke kupili oko 45 odsto od ukupnog broja ulaznica, kasnije su počele da stižu informacije da će ih biti i preko 11.500, a dešavanja ispred najveće hale na Balkanu potvrđuju da će Olimpijakos imati ubedljivu najveću podršku na završnom turniru!

Beograd je od početka ove sedmice počeo da prima goste sa svih strana evropskog kontinenta koji žele da budu deo vrhunca klupske sezone, a od srede popodne dominira crvena boja! Ulice, kafići, javni prevoz... Glavni grad je u danu starta završnog turnira prepun gostiju sa juga Evrope, baš kao što je to bio slučaj sa pristalicama Fenerbahčea za Fajnal for pre četiri godine.

Izabrane vesti

Na hiljade ljubitelja košarke iz Pireja stiglo je u Srbiju i bez ikakve dileme Olimpijakosovi košarkaši osećaće se na parketu kao kod svoje kuće. Gotovo tri sata pre početka susreta “crvena“ reka počela je da se sliva ka Areni, pa su tako svi ulazi u dvoranu krcati onima koji su došli da isprate trostrukog šampiona Evrope.

Na oko 50 minuta pre početka utakmice, tribine su počele da se popunjavaju, počela je navijačka fešta.

Biće jako zanimljivo videti kako će se susret sa Efesom završiti...


tagovi

KK OlimpijakosEvroligaFajnal for Beograd 2022Fajnal for EvroligeFajnal for u Beogradu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara