Marko Gudurić (Star Sport)
Marko Gudurić (Star Sport)

Pojačanja za Fener pred Zvezdu: Gudurić i Kalates putuju u Beograd

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.11.23. | 13:45

Iskusni Grk i Srbin mogli bi da zaigraju protiv crveno-belih

Gostovao je Fenerbahče pre četiri dana Partizan Mozzart Betu, delovalo da ide ka pobedi, ali se četa Željka Obradovića herojski vratila i izvojevala pobedu u neizvesnoj završnici (85:84). A ovogodišnji raspored Evrolige postarao se da turski velikan dva puta u pet dana gostuje u Beogradu.

Ekipa Dimitrisa Itudisa će u utorak ponovo istrčati na parket Beogradske arene, ali ovog puta protiv crveno-belog rivala. Duel Crvene zvezde i Fenerbahčea na programu je od 20.30, za razliku od duela sa Partizanom tim sa Bosfora doputovaće u Beograd sa dva vrlo značajna rekovalescenta na koje nije mogao da računa.

Izabrane vesti

Prema navodima turskih medija, Marko Gudurić i Nik Kalates će biti uz ekipu u prestonici Srbije, ali još nije potvrđeno da li će i koliko igrati protiv pulena Janisa Sferopulosa. Ono što je garantovano, jeste da Fener neće moći da računa na Dajšona Pjera, Sertadža Šanlija i Metečana Birsena.

Crvena zvezda će nakon tesnog poraza od Barselone u Blaugrani, protiv Fenerbahčea tražiti treću evroligašku pobedu ove sezone i popravljanje trenutnog skora 2-5.


tagovi

KK Crvena zvezdaKK FenerbahčeMarko Gudurić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara