Aleksej Pokuševski (Foto: AFP)
Aleksej Pokuševski (Foto: AFP)

Pokuševski imao obećavajući start, pa napustio igru posle pet minuta (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.04.21. | 03:50

Srpski košarkaš se nije osećao najbolje, zbog čega se do kraja nije vraćao na teren

 Po drugi put za desetak dana Aleksej Pokuševski je bio primoran da napusti igru u ranoj fazi utakmice. Protiv Filadelfije je zbog povrede ramena parket napustio u osmom minutu, večeras je u porazu od Indijane, sada već 12. u nizu, van terena morao tri minuta ranije. Ponovo se srpski košarkaš našao u startnoj petorci, krenuo obećavajuće, sa dva poena, isto toliko skokova i jednom asistencijom, ali je posle pet minuta morao put svlačionice.

Trener Tandera Mark Dejno je nakon meča istakao da se Pokuševski nije osećao dobro (američki mediji navode da se ne radi o korona virusu), te je medicinski odlučio da je najbolje da se ne vraća na parket.

Izabrane vesti

U odsustvu jednog od najsvetlijih tačaka u sezoni, Oklahoma se sasvim solidno nosila sa Indijanom. Jeste počev od kraja prve četvrtine konstantno bila u zaostatku, ali je u nekoliko navrata minus uspevala da svede na pola koša. Poslednji put je na poen razlike bila sredinom četvrte deonice, ali ju je Keris Levert sa sedam poena u poslednjih pet minuta sprečio da stigne do prve pobede još od početka aprila.

Sa 28 poena, pet skokova i šest asistencija Levert je ujedno bio i jedan od najistaknutijih pojedinaca meča. Poen više ubacio je njegov saigrač Malkolm Brogdon (uz 15 skokova i sedam asistencija), a do dabl-dabl učinka je u ekipi Pejsersa stigao i Ošej Briset (23 poena, 12 skokova).

U timu Oklahome daleko najraspoloženiji je bio Darijus Bazli sa 26 koševa i devet skokova.

NBA - REZULTATI

Četvrtak

Klivlend - Čikago 121:115

/Sekston 30 - Markanen 16/

Indijana - Oklahoma 122:116

/Brogdon 29 - Bazli 26/

Filadelfija - Feniks 113:116

/Embid 38 - Pol 28/

Toronto - Bruklin 114:103

/Siakam 27 - Irving 28/

Vašington - Golden Stejt 118:114

/Bil 29 - Ubre 24/



tagovi

NBA ligaAleksej PokuševskiOklahomaOklahoma Siti Tander

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara