"Mićić (beli dres)"
"Mićić (beli dres)"

Srpska senzacija u Poljskoj: Ako osvojimo titulu trčaću do Srbije i rodnog Čačka!

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.13. | 12:40

Poručio je Đorđe Mićić igrač Turova, koji je na veliko iznenađenje zauzeo prvo mesto u ligaškom delu takmičenja


Mićić (beli dres)Ekipa poljskog Turova, predvođena srpskim četvercem, je dva kola  pre kraja ligaškog dela sezone obezbedila prvu startnu poziciju pred početak plej ofa.
"Za vikend se završava ligaška sezona, u razigravanje ulazimo sa čelne pozicije a prvi rival je Polfarma", kaže u razgovoru za MOZZART Sport, bek Turova, Đorđe Mićić.
"Napravili smo sjajan rezultat pošto su nas na početku sezone svrstavali u ekipe koje će biti na sredini tabele. Sad moramo da odigramo što bolje jer je teško igrati plej of, posebno četvrtfinalne utakmice. Igra se do tri trijumfa, jesmo favoriti ali nećemo unapred upisivati pobede".

Među navijačima Turova, koga predvodi srpski trener Miodrag Rajković i za koga pored Mićića nastupaju Žigeranović i Aleksić, zavladala je euforija.
"Prvi smo tokom cele sezone i sad navijači očekuju titulu. Imamo maksimalnu podršku publike u Zgorželecu. Ukoliko osvojimo prvi trofej u istoriji kluba trčaću do Srbije i rodnog Čačka. Polfarma  je težak rival, biće  zanimljivo i uzbudljivo ali jedva čekamo da počne plej of", zaključio je bivši kapiten Borac MOZZART Sporta, Đorđe Mićić.

Izabrane vesti

Prvoplasirani Turov ima 53 boda, četiri više od drugoplasiranog Trefl Sopota. Statistički gledano bek Đorđe Mićić je drugi najuspešniji Srbin u Tauron basket ligi.


tagovi

Đorđe MićićKK TurovPoljska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara