Radonjić (© Star sport)
Radonjić (© Star sport)

Posle tri sata sastanka u Atini: Radonjiću apsolutna podrška i neograničen budžet

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.01.23. | 14:20

Ceh slabim rezultatima Panatinaikosa platio direktor Argiris Pedulakis

U Evroligi četiri poraza u nizu, u prvenstvu Grčke „samo“ drugo mesto na tabeli, na parketu izgleda Panatinaikos daleko ispod očekivanja, a na klupi ostaje – Dejan Radonjić. Crnogorski stručnjak je dobio poverenje da nastavi letos započeti posao, pošto je procenjeno da nije toliko odgovoran za slabe rezultate tima iz Atine.

U utorak jutro, kontroverzni vlasnik Dimitris Janokopulos čak tri sata je razgovarao sa Radonjićem, posle čega je odlučeno da bivši strateg Crvene zvezde nesmetano nastavi da vodi Zelene. Doduše, po nešto drugačijem modelu, jer je ustanovljeno da saradnja doskorašnjeg direktora Argirisa Pedulakisa i Dejana Radonjića nije donela željene rezultate. Zato je Janokopulos rešio da pomeri Pedulakisa i prebaci ga na neko drugo mesto u klubu, verovatno u rad sa mlađim kategrijama.

Izabrane vesti

Na taj način će Dejan Radonjić dobiti još veću slobodu u radu i odlučivanju. Grčki mediji uveravaju da uživa apsolutnu podršku vlasnika, a da će usput dobiti i novac za pojačanja, kako bi u bliskoj budućnosti skrojio tim po svojoj meri, jer je ovaj podbacio. Čak je zaključeno da pojedini košarkaški nisu opravdali ambicije, samim tim očekuju se velike promene u OAKA areni narednih sedmica. Osim toga, Janokopulos ima ideju da već sad napravi tim za narednu sezonu, u potpunosti promeni imidž Zelenih i zato je logično da će klub ubrzo izaći na tržište.

A Radonjić će sa resursima koji su mu trenutno na raspolaganju nastaviti pripreme za meč 17. kola Evrolige, u kome u četvrtak gostuje Bajernu.



tagovi

Dejan RadonjićKK PanatinaikosEvroligaArgiris PedulakisDimitris Janakopulos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara