Trenutak kada Lebron promašuje trojku za pobedu
Trenutak kada Lebron promašuje trojku za pobedu

Poslednjih 20 sekundi spektakla u Denveru: Lebronu se ukočila ruka, Mariju nije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.04.24. | 07:46

Poslednjih minut i po bili su za pamćenje

Najluđu seriju u dosadašnjem plej-ofu igraju Denver i Lejkersi, to se pokazalo u drugom susretu koji je na koncu rešio Džamal Mari pogotkom uz zvuk sirene preko Entonija Dejvisa.

Kanađanin je ostao hladan kao špricer, kao druga strana jastuka i pogodio najvažniji šut na utakmici i to preko ruke jednog od najboljih defanzivaca lige, što je samo upotpunilo osećaj posle igre i preokreta branioca titule za duboko poštovanje. Borili su se Nagetsi bukvalno do poslednje sekundi i izdržali vođstvo Lejkersa od čak 20 poena u trećoj deonici i to što su ispred rivala bili više od 45 minuta.

Izabrane vesti

Poslednjih dvadesetak sekundi utakmice bili su za infarkt. Lebron Džejms je posle generalno odlične utakmice izgubio dah i ostao bez dovoljno koncentracije za najvažniji šut i to je Lejkerse koštalo pobede. Fantastično se oslobodio upornog Kentavijusa Koldvela Poupa, imao sve vreme ovog sveta da se namesti jer je bio sam kao duh i... Promašio!

Iz defanzivnog skoka Majkla Portera Džuniora otvorio se poslednji napad koji je rukom 'iscrtao' Nikola Jokić, da bi Džamal Mari pogodio uz zvuk sirene i umalo srušio Bol Arenu! Legendarni Dušan Ivković bi to nazvao "slabim lateralnim kretnjama", jer se "nešto vuče po parketu"...

Kompletnih minut i po na kraju susreta takođe je bilo za padanje u nesvest. Oni sa slabim živcima teško da bi ovo izdržali, ali je Majkl Porter Džunior trojkom za 95:95 najavio poslednji juriš Denvera i pobedu koja može i da odluči celu seriju.

Jedva čekamo da se ovo četvrtfinale nastavi!



tagovi

Los Anđeles LejkersDenver NagetsLebron DžejmsDžamal MariNBA ligaMajkl Porter JuniorNikola Jokić

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara