Komentari na vest

Potop u Morači samo jedna stavka na listi mučnih poraza

n

noless

pre gotovo 2 godine

Vratiće se sve to… 🖤
Л

Ложач

pre gotovo 2 godine

Можда би ваљало 'новинари' да посвете један текст о овој историјској утакмици, у којој је гостујући тим имао највише слободних бацања а домаћин највише фаулова од кад се назидала титоградска мочвара!
S

Saša K

pre gotovo 2 godine

Porazi su sastavni deo života, bitna je ljubav! OM🖤🤍
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

Mozemo samo da razmisljamo o tome sta bi sve Dule Vujošević napravio od potencijala kakvi su Koprivica,Glas,Trifunović,Tristan Vukcevic,Madar i Smailagic.Ovako gledamo kako ovi mladi igraci stagniraju dok prolazi jos jedna sezona bez trofeja.Moze milioni,moze sponzori,moze Arena i sve sto pozelis,jedino je strogo zabranjeno da Dule bude trener Partizana.Kapa dole Zocu za posvecenost i ljubav prema Partizanu ali za lose stanje ekipe,od selekcije,preko motivacije i energije na terenu Zoc je najodgovorniji.
I

IVAN 82

pre gotovo 2 godine

Sve poraze koje ste naveli itekako ima uticaja i strucni stab, zasto se rizikovati porazom kad protivnik ima napad za pobedu, pravi faul mozda promasi se slobodno bacanje, imali bi napad od preko 10 sekuundi da resimo mec. Protiv Burse nema toga trenera koji bi dozvolio da mu igrac sutira za 3 poena. Onda svi vidimo samo Zeljko ne vidi, posle Pantera najbolji napadac je Mur, ne moze mu se davati po 5,6 min po utakmici.Mnogo je nekih ociglednih gresaka, a to ne ide uz Zeljka.
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...je Zeljko trener iz proslosti. Svaka cast na toj proslosti, ali ovo je 2022. a ne 1992. To je kao da Ljupko Petrovic dodje u Zvezdu i neko misli da ce svi da mu se sklone zbog Barija. Partizan je bio bolji sa Filipovskim, a Trinkijerija da ne pominjem. Sa igračima koje je vodio Filipovski, Obradović bi ispao u ABA 2. Partizan ima u timu najboljeg strelca i najboljeg skakaca sa F4 EL, drugog strelca Spanije, prvog strelca Kine, najvećeg talenta Izraela, bivše NBA igrače, Dangubica koji ima bezbroj trofeja, znači nije problem u igračima. Sto se mene tice, neka ostane Zeljko sto duže.
r

rea

pre gotovo 2 godine

Prijatelju, Ljupko Petrović je jedini uspeh u karijeri imao u CZV, njegova titula je sklop toga što je Zvezda sklopila jugoslovenski drim tim, a ne jer je on veličina od trenera. Želimir Obradović nije uzeo titulu 1992. i nestao sa mape, on je posle te osvojio još 9 titula prvaka Evrope, od kojih poslednji pre 3 (a ne pre 30) godina. Sportski pozdrav (ne)poznavaocima košarke iz Železnika.
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Zaista neka objašnjenja partizanovih navijača vređaju inteligenciju svakog normalnog čovjeka.Spominju najmlađi tim.Na utakmici se "skida" 12 igrača.Obično utakmicu ne igra više od 10 igrača.E sad,od tih 10 vi imate 8 igrača od 28-29 godina.To je sve sem neiskusnog tima.Taj dangubić što vam igra 5 minuta u zvezdi je bio starter pre 5 godina kada smo igrali četvrtfinale eurolige protic cska.Oni ljudi dovedu dva najbolja igrača iz milana(f4 ekipa) i misle da su tu iz ljubavi.Stvarno su čudo.
O

Objasnjenje

pre gotovo 2 godine

dangubic vec nekoliko meseci NE IGRA, Kuruks odma iza njega izvisio. Madar, Trifunovic, Koprivica imajuodlicnu minutazu u svakoj utakmici, ali su jos uvek u kosarkaskom smislu obicna DECA. Smajlagic takodje dete) imao je odlicnu minutazu ali je dva puta imao povredu istog kolena i jednom prelezao koronu paje ispao iz ritma i naravno i minutaza mu se smanjila. Glas dobija jako malo minuta jer je nezreo, napravi mnogo gresaka za 5-10 minuta koje dobije. Vukcevic nije dete nego je u kosarkaskom smislu BEBA. Panter, Ledey, Lesor, Avramovic suigraci sa najvise minuta i nosioci su igre, ne mozes dobiti sve utakmice sa 4 igraca. Mur manju minutazu ima, Zagorac cele godine povreda sa ledjima + dva puta korona, totalno van forme celu sezonu. Miletic je tu samo radi broja igraca i nista vise. Ali ne brini nista, sve ovo dolazi na svoje mesto, pa tek je prva sezona,Obradovic na 3 potpisao, na leto nova pojacanja :)
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Партизан је на корак од највећег успеха у последњих осам година - пласмана у финале аба.
D

Ddz

pre gotovo 2 godine

Mi realno protiv zvezde namamo sta da trazimo(i oni su dosta losi kad se pogleda kakvi su bili zadnjih par sezona), i nije mi jasno sta je kod nas u ekipi problem kao da nemamo ni glavu ni rep... A na mladost ne treba da se vade to nije opravdanje.
m

mladost bi trebala

pre gotovo 2 godine

biti prednost....
N

Noubadi

pre gotovo 2 godine

Nije problem utakmica u Podgorici, problem je od početka sezone. Bez ikakvih akcija u napadu, rešavanje isključivo 1 na 1, više puta u toku utakmice (ne samo ove) kada idemo u napad, bar jedan igrač u petorci ne zna šta se igra i širi ruke... U početku je bilo-došao je Željko, namestiće sve on kako treba i evo ga kraj sezone-apsolutno ništa i niko nije bolji nego na početku sezone, naprotiv.. Problematičan je i njegov stav na konferencijama-kao da niko ne sme ništa da primeti kad je loše i uvek ista priča-ja sam osvojio sto trofeja a vi ništa.. Dosta više sa njegovim dizanjem u nebesa od strane njega samog, Tegija itd.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Jos jedna u nizu godina koje su pojeli skakavci... Nema pomaka, ne vidi se svetlo na kraju tunela...
K

Kula

pre gotovo 2 godine

Željko najveci je trener, nema dileme, ali isto tako glavni krivac za ovakva izdanja Partizana. Sam je selektovao igrace, oterao Pejdza, Tomasa, Mozlija, Miku, a ostavio Dangubica, Zagorca, Trifunovica, promasaj evidentan. Igramo plej of ABA lige, Evrokupa, umesto top forme, mi najgori, pa ko je trebao tempirati formu? Pet, sest utakmica gubimo u finisu neshvatljivim greskama, na isto toliko utakmica primamo po 5 do 7 koseva za 20 sekundi, cija je to greska, pa to se u pionirima uči. Zadnji napad Buducnosti seci, pravi faull, mi imamo zadnji napad, a oni sta uradise. Cuja je odluka da Zagorac decko koji je promasio sport ubacuje loptu i to na Lesora, pa to je van pameti, svaki navijac zna da je to bila najgora solucija, ko je za to kriv? Igrači uopste nisu mladi, ima mnogo iskusnih igrača samo sto je Panter najgori stranac ikad u Partizanu, Avramovic fizikalac i polusirov, Zagorca necu komentarisati ,a on mu igra veci deo utakmice, Madar, Smailagic, Koprivica nista nisu napredovali, Mur neiskoriscen, jedini Ledej koji je opravdao ocekivanja. Da se ne lazemo, losa selekcija igraca, igra bez igre, greske koje se ponavljaju, 12 promasenih slobodnih bacanja. Ode kup Koraca, Evrokup, dkratko veliko razočaranje je Partizan ove sezone
B

BursaDZija

pre gotovo 2 godine

A koliko Pantera-s ubacio koseva,bese nula. Ali zato konto na racunu sa kecom i sest nula po sezoni minimum. Partizan je tipicna vasarska ekipa napumpana zbog Obradovica i forsirana strasno medijski da je to vec zalosno.Podsecaju me na Ukrajinsku pesmu i Evroviziju ,tipa nema veze kvalitet, nego guraj samo bice nesto,samo gepekovanje se ceka jos. Inace po kvalitetu 4ta,ekipa u ABA LIGI. Da se sve utakmice igraju na neutralnom terenu npr.Sarajevu,Skoplju, i Buducnost i Olimpija a tek Zvezda odrali bi ih. (
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Naše najslabije karike ove sezone su Žoc i Panter uz nezaobilaznog kapitena Zagorca, mada on i ne igra puno, što još više baca krivicu na prvu dvojicu.
s

soichiro

pre gotovo 2 godine

ja bih pravio faul na bilo kome osim kobsa u zadnjem napadu i to na 15 sekundi...utakmicu nije dobio micov sutem za tri, vec su izgubili igraci partizana sa jako losim gradjenjem kosa u odbrani i katastrofom na slobodnim bacanjima...pa moje dete nema procenat ispod 80 odsto....jesu li igrali nekada amerikanca...inace igramo fizicku kosarku koja se meni ne svidja, kao da smo u nba gde imas 12 fizikalaca u ekipi...prodor pa vrati na sut, pa onda ekstra pas....to je zeljko godinama igrao ali izgleda da sa ovim igracima to ne moze...obradovic je glasa ukanalio i ubio mu samopouydanje, madaru takodje....panter prsao posle turaka...lidej nam drzi glavu iznad vode...bice bolje
М

Марјан

pre gotovo 2 godine

Неће.
G

Gost grobar

pre gotovo 2 godine

Prosek starosti ekipe je 23 godine. I svakom ko iole pratibilo koji sport jasno je zasto na taj nacin Partizan gubi. Zavrsnice na jedan napod dobijaju ISKUSNE ekipe. Stvorio se ogroman pritisak na igrace Parizana i to sve zbog Zeljka obradovica, zna se sta njegovo ime donosi sa sobom i otuda sva ta pisanja o partizanu. Skroz je realno da Partizan ove godine igra kako to i pokazuje na terenu. ima svega nekoliko iskusnihigraca u ekipi i ne mozes dobiti SVE utakmice sa tih nekoliko iskusnih igraca. Sve je ovo dobro i sve ce doci na svoje mesto,ali je za to potrebno vreme, problem je sto je partizan dugo godine ( zna se iz kojih razloga) bez finala, bez tima, bez novcane podrske itd i navijaci su previse nestrpljivi i zeljni starog partizana.
G

Gost grobar

pre gotovo 2 godine

Jos da se nadovezem. Tacno je da ima mnogo negativnih stvari u igri Partizana, ali je skroz opravdana s obzirom na prosek starosti ekipe. Ali ima i mnogo pozitivnih stvari, tri puta je Buducnost pobedjena ove godine, 4 puta je tesko pobediti bilo koju ekipu, to smo videli i protiv Zvezde, pobedila je partizan dva puta ali su trecu izgubili, i to je bilo 18 razlike zadni minut igre i opet neiskustvom su dozvolili da dodju do -14. Treba reci da je Zvezda Evroligaski tim sa ubedljivo najvecim budzetom u regionu ( ta klinacka pisanja po portalima partizan milioneri bla,bla to su gluposti koje nemaju veze sa zivotom) u Zvezdu ( po excel laznim tabelama) je utroseno 80 miliona zadnjih 9 god. 80 Miliona za top17, bacene pare. Partizan se vraca tamo gde i pripada, na zalost potrebno je strpljenje za to, nemoze nista preko noci, preko noci samo FMP moze da dobije novo ime, novi registarski br, brdo novih miliona na racunu, svi ostali to moraju na parketuda zasluze. NAPRED PARTIZAN
D

Dokle više

pre gotovo 2 godine

Ove obmane i laži oko mladosti ekipe, da, oni su u sastavu, ali koliki uticaj na igru zaista imaju? Nikakav naravno. Vukčević i Miletić ne igraju uopšte, Glas 5 minuta, Smailagić 10 uz mizeran učinak, Trifunović 13 ali taj ne bi mogao ni u ABA 2 da igra, jedini je Madar koji je mlad a zaista ima minutažu i kakav takav učinak, i gle čuda, stranac je... Dosta više izvlačenja na mladost ekipe, zna se ko su udarne igle i najbitniji igrači kod vas...
G

Gostiiiiio

pre gotovo 2 godine

Sreda 19h majstorica
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Čitam tekst i ne znam šta je autor hteo da kaže? Da su morali da pobede sve? Pa da li je to realno? Ne može se zamerati svaki poraz, Budućnost je pve sezone tri puta pobeđena, sinoć je malo falilo za četvrti podvig. Objektivno iskusnija ekipa, sličnog kvaliteta. Ne znam da li autor misli da je za jednu sezonu moguće napraviti EL ekipu koja će da gazi sve?
S

Srxx

pre gotovo 2 godine

Dajte bre ljidi, izgubili pa sta? Zbog toga je plej of i zanimljiv. Dizete halabuku kao da se desilo ne znam ni ja sta. Ne moze svaka da se dobije, mora da se i izgubi. Sem iskusnih stranaca ovo ostalo u Partizanu su deca ili smesni domaci igraci. Vidite samo ko je zamena tim strancima. Glas, Smajli, Koprivica, igraci koji nemaju nikakvog skustva. Tu trener treba vise da poradi sa njima i da manje galami. Strance mazi, a domace mlade igrace jos malo sto ne bije.
N

Nista neobicno

pre gotovo 2 godine

Ovo sinoc nikako nije nikakav potop. Realno, Partizan je gubio 40 minuta i utakmica je mogla otici na bilo koku stranu. I ovo sinoc se ne moze nazvati tragicnim porazom. Jeste simptomaticno da pojedini igraci ne znaju sta treba raditi u tim situacijama kada se igra zadnji napad i u odbrani i u napadu, ali realno sinocne greske su minorne u odnosu na one iz Ljubljane i protiv Burse. Sinoc je bila greska citave odbrane pri branjenju napada i onda Mur u postavljanju bloka da bi se bacio lob pas Lesoru umesto da blokira njihovog visokog igraca on covek bukvalno fingira blok i ne pravi nikakvu prednost Lesoru. Ako je akcija uopste i bila crtana za Lesora jer on je poslednji covek na koga treba igrati zavrsnicu. Znaci celokupna utakmica sinoc je bila losa, ne znam ni kako su se vratili i dobili priliku za pobedu, a ne samo poslednjih 20 sekundi. Mislim da ovi igraci znaju da ce vecina njih biti proslost na kraju sezone. Treba ostaviti samo mlade (za Trifunovica nisam siguran bas), Ledeja, Lesora mozda i mozda Avramovica sa nekom drugom ulogom u ekipi, nikako na pleju
H

Hoodini

pre gotovo 2 godine

Ne moze da prodje busanje u grudi 20sec pre kraja meca protiv Burse, glupiranje i neki bedni pokusaj trash-talka sa, pazi sad, trenerima i klupom protivnickih ekipa, "slucajno" bacanje na Davidovca i udaranje laktom Lazica itd itd... Ovi milioneri se samo busaju i za njih uvek vazi ono - ko visoko leti, bas bas nisko pada.
K

Komicari

pre gotovo 2 godine

Davidovac i Lazic su sve, samo ne 'cisti' igraci. Pogotovo 'Butcher from Zeleznik'.
b

bojank994

pre gotovo 2 godine

Videli smo po reakciji košarkaša Budućnosti koliko im znači trojka za pobedu. Ako Budućnost makar uvede u neizvesnost majstoricu nikad više neću izmišljati teorije zavere
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

Budućnost samo Pantera neka markira, i ako može mali Popović Avramovića da uspori, nema sumnje u pobjedu..
G

Gostiiii

pre gotovo 2 godine

Ta Budućnost je od 4 utakmice dobila jednu i to trojkom 3 sek pre kraja...
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Najvaznije je da je Painter imao 0 poena I da je u drugoj petorci cipiripija,vredi svaki euro......
G

GostIgi88

pre gotovo 2 godine

Jaoo kako jedva čekam finale sa panterima ako uopste prodju Cedevitu pa da im i Željko i Panter i ekipa pokažu kako se igra basket kao što su im prošli put pokazali. A što se Budućnosti tiče to je završena stvar. Oni nema šta da traže u Beogradu u trećoj utakmici.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Hehe aj nek ti bude)))
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 2 godine

Ti si pobednik, u svom životu nisam čuo bolji fazon, sigurno je naslov tvog fazona "Tvoja mašta, smišlja svašta. Čuj ti njega, šta da nam pokažete, pa u tom meču kada ste nas dobili, odigrali smo koliko nam je trebalo samo da zadržimo to 1 mesto u ABA ligi, ako vas dobijemo u 1 i 2 tekmu kao domaćini, možete da se slikate, jer će biti već pritisak na vaše igrače u naredne 2 tekme pred vašu publiku i ruka se skrati kao protiv Burse i aj ĆAO.
K

Koxi

pre gotovo 2 godine

Bez brige, dobice Partizan 20ak razlike, Buducnost je zasluzeno pobedila, nema potrebe polemisati, cestitke momci 👏👍
k

kkk9

pre gotovo 2 godine

Kakvog trenera imamo tako i prolazimo,i nemoj neke mitologije ovuda da ljudi prosipaju,ovo su tako bazicne, elementarne stvari gde covek nista ne cini,i posle vrti istu pricu na konferenciji kako ce analizirati sta i gde..pa rodjace do tebe je
P

Piksi-iz-kornera

pre gotovo 2 godine

Panter nije igrač za velike utakmice. On može da rešava Krku i Split, uz dužno poštovanje ovim ekipama. U KRK-u je svojom glupošću prodao Zvezdu u finalu, u Armaniju se sa fajnal fora vratio kao četvrti, zatim je sa istim Armanijem predao titulu Virtusu, protiv Burse je dao 10 koševa uz šut iz igre 3/14 a ono juče... možda bih i ja bolje. Za pare koje je dobio, učinak je više nego sramotan.
K

Koxi

pre gotovo 2 godine

Opusti se Piksi, ovo je Balkan, kao sto rece Micov 😁
P

Piksi-iz-kornera

pre gotovo 2 godine

@Koxi.... skroz sam opušten, a ti?
G

Gost1978

pre gotovo 2 godine

zadnji napad i specijal, kao i protiv burse, mnogo govore o igracima,treneru i njihovom radu. Da nemas akciju za 7 i 4 sekunde je sramota. Ne znam sta treniraju, penale ocito ne
К

Каниђа

pre gotovo 2 godine

Дуле врати се!
7

777

pre gotovo 2 godine

Samo jedan od poraza milionera...da mu nije slupih igraca lideja pantera lesora ne bi dobio nikog
r

rea

pre gotovo 2 godine

Zato bi Radonjizam dobio sve, da mu nije siromaha Kaline, Voltersa, Vajta, Holinsa, Ivanovića...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Ali da se ne prave faul u zadnjem napadu… Ispadnu na onakav nacin od burse, ocigledno se nisu naucili i malte ne na isti nacin gube ponovo. Onog momenta kad je pukla odbrana, morao je da se pravi faul po svaku cenu.