Dvejn Bejkon (©Printscreen / PAO)
Dvejn Bejkon (©Printscreen / PAO)

Potpis kao ishod totalne konfuzije: Dvejn Bejkon ipak kod Radonjića

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.10.22. | 20:02

Panatinaikos se pohvalio novim pojačanjem

Svojim objavama na društvenim mrežama Dvejn Bejkon napravio je totalnu pometnju.

Rekavši da bi voleo da igra za Panatinaikos prvo je izazvao jaku reakciju grčkih medija koji su se interesovali za njegov stav, odnosno da li je ozbiljno mislio ono što je izgovorio. Kada je to potvrdio naterao je Dejana Radonjića da se oglasi i zahvali Bejkonu na ponudi tezom da “traži igrača drugačijeg profila“. Bejkon je nedugo potom čak objavio da nikada nije razgovarao sa novinarima iz Grčke, implicirajući da nije rekao da želi u Panatinaikos. Rezultat svega toga? Amerikanac je zvanično predstavljen kao najnovije pojačanje grčkog velikana!

Izabrane vesti

Nedelja, 18.15: (1,85) Jonikos (hendikep 17,5) Panatinaikos (1,85)

Bejkon je sa Zelenima parafirao ugovor na dve godine i uskoro će se priključiti novim saigračima. Klub je vest o njegovom potpisu objavio bukvalno u trenutku kada je počela utakmica između Panatinaikosa i Monaka u atinskoj Olimpijskoj dvorani.

Krilni košarkaš je imao odličnu debitantsku sezonu u Evroligi igrajući baš za Kneževe. Imao je prosek od 14 poena, uz 3,1 skok. Tokom leta bio je u trening kampu Los Anđeles Lejkersa sa idejom da se izbori za ugovor, ali nije uspeo.

Sada već Panatinaikos izgleda na papiru dosta ozbiljnije.


tagovi

EvroligaKK PanatinaikosDvejn Bejkon

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara