Komentari na vest

Potvrđeno: Nejpir ide iz Zvezde, sam tražio da ne igra protiv Reala

D

Danijel i

pre 5 meseci

Nećemo
R

Realan Lik11

pre 5 meseci

Hocemo Topica!
g

gostbre

pre 5 meseci

tako to covic radi kod vas oduvek...nema takta i sa svakim se posvadja posle izadje i kaze kako je igrac kriv za sve umesto da da malo vere i podrske....
D

DakaCZ

pre 5 meseci

Sad vise nemamo ni jednog igraca sa platom pribliznoj panterovoj a crna sns sekta ima 5-6 takvih panter 2.6 ledej i douzer po 2 kaminski 1.8 i naneli 1.5 dok je kod nas nejpir imao 2 a nedovic 1.1 mil ostali ispod toga.I kako da imas rezultate???I ovaj jedan sa jakom platom pola utakmica propustio a i to sto igrao retko kad je doprineo i povukao ekipu ka pobedi.
6

6478

pre 5 meseci

Pa da.U pravu si.Bolje je plaćati 14 igrača manje,da sede po tribinama i klupi,nego Pantera i Ledeja. Tako i gosn Neša razmišlja.
B

Boki0899

pre 5 meseci

Kad se menja Trener 2 puta u Sezoni tu nema Srece.Nebi nikad menjo Igrace u Sredini Sezone.Napier je krenuo da Igra u Milanu tek u drugom kraju Sezone gde je bio odlican. 10 Novi Igraca i pravim Tim posle 3 Meseca ruku na Srce to je Nemoguce.
C

Cirkus smo

pre 5 meseci

Da veci nemoze, i kad taman pomislis, ajde nemoze gore, ono sve gore, na sve sto se krize rezultata tice jos i ovo sa nejpirom, bas je losa atmosfera, promenjen i trener na pocetku sezone, nepamtim kad je ovako lose bilo, a najgore od svega je sto je kasno i za neka resenja, nema igraca na trzitu koji mogu odma da budu dobri i da su evroligaski nivo. Teska situacija bas teska.
D

Defose

pre 5 meseci

Bilo je krajnje vreme.
h

hohoho

pre 5 meseci

Čović mlađi!
j

jaaaaaa

pre 5 meseci

"srpski" "velikan" pobedio, bravo domaci igraci e to je patriotizam a ne kao neki prva petorka sve crnci
z

zorule

pre 5 meseci

Ako misliš na fkcz imamo mi i domaćih ,samo neigraju
R

Razlika

pre 5 meseci

Jbg,evo partizanu sve crne perle igraju i stranci. Minut pre kraja znaci 39 minut da nije smailagic dao trojku u anale svetske kosarke bi bilo da domaci igraci nisu dali kos.
p

pedja986

pre 5 meseci

i? samo neka vam igraju domaci..
G

GrobariiiiiMuceeenii

pre 5 meseci

Pedja Ako je tebi to lepo da ste legija legije stranaca onda ok. A posle vilenite na mrezama i trazite da jarama,trifa,smajli,andjusa itd igraju za reprezentaciju. Haha
z

zozozo

pre 5 meseci

Meni je lepo da stranci igraju samo u fudbalu,tamo to niko ne broji.
T

Tugomirrr

pre 5 meseci

Šerif vs Nejpir 🥹🤣
и

ипак је победник

pre 5 meseci

Мотика....
.

.I.

pre 5 meseci

Mrtva trka je ove godine koje je najgore pojacanje u istoriji kluba ,da li Sabaz,da'l Gedraitis,da'l Tobi,Simonovic,Jago...Mrtva trka ,mi ovakvih promasaja u jednoj sezoni nismo nikada imali
9

999777

pre 5 meseci

Имамо толико половњака да нам може позавидети "половни аутомобили"...Ендиаје у Реалу решета 😆
6

666999

pre 5 meseci

Petorka: Nelson, Rakočević, pravi Simonović, Savović i Katić je duplo bolja od bilo koje trenutne petorke. Toliko.
P

Preža

pre 5 meseci

Čemu sekiracija, iovako sledeće godine EL će igrati samo pobednik ABA lige, a mi to nećemo biti. Kako je krenulo možda ABA liga više neće ni imati svog predstavnika u EL?
G

Gilespy

pre 5 meseci

Terajte i onog cirkuzanta Jaga, za njega je Topic Kari licno.

VecaBg1971

pre 5 meseci

Mislim da je svima laknulo u klubu a navijacima posebno. Iritantan od starta sezone, negativna energija, stvarno je bio zreo za odlazak. Nadam se da cemo biti pametniji sa narednim "pojacanjima" nego sto smo bili ove sezone jer nikad gori prelazni rok nismo imali.

angry_chainsaw

pre 5 meseci

A koga imaju u planu za pleja, jer Teo i Jago nmg to sami, Teo zbog godina koje ima, ali čovek daje maksimum u Zvezdi, kao i Jago, koga svi gotivimo ali on nije top klasa igrača, niti je šuter niti je igrač za F8 EL, trebaju nam Mirotić i plej tipa Vildoze iz njegove sezone 2021/22!!!
T

Topic u Zvezdu

pre 5 meseci

OVO JE ODLICNO👌 SAD LEPO VRATITI TOPICA IZ MEGE I DOVESTI DOBRE 4-KU I BEKA SUTERA I IMACEMO DUPLO JACI TIM,SMEM DA POTPISEM!👍

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Sa njim može da ide i Čović i Davidovac!!!
u

ula89

pre 5 meseci

kakav tajming za napustanje ekipe, pre utakmice sa Realom alo.. bukvalno se pop*sao po saigračima pre svega, pa preko kluba do nas navijaca.. kao da je namerno ovo uradio pred utakmicu, skandalozan potez. mogu da ga razumem da mu se ne igra u zvezdi, nismo mi neko veliko ime u kosarci, sli način je krajnje potunjen nadam se da ce mu neko samar opaliti ako ima smelosti da udje u svlacionicu ovim potezom je vidno uzdrmao ekipu, sto se najvise na nedovicu videlo, ali i njegovo zalaganje veceras je smesno bilo

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Nije on kriv, njemu je do para, jer ga svi svuda pljujemo - opravdano, pa resio6da nam se ukenja u plasman EL!!! Kriv je onaj koji ga je doveo za te ogromne pare!!! Svake godine isti cirkus dok Partizan sve više jača u košarci - mi smo sve slabiji... Još sutra, kako se svuda priča, da bude na derbiju X pa da svi normalni ljudi, ne msm na plaćenik sa Severa ne idemo na utakmice i sklonimo naše sezonske, dok se ne Zvezda ne privatizuje ili iz nje ne odu Terza i Mrkela i dođu stručni ljudi sa renomeom - tebe gledam Vidiću kao budućeg direktora FKCZ a na mesto sportskog direktora dovesti mladog i školovanog čoveka za obavljanje tog posla, koji pritom navija za Zvezdu ali nije lud u tom navijanju (odnosno nije manijakalan kao neki njegovi prethodnici)...
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Uzasno je da su ovakve stvari dopustene. Zvezda treba pravnim putem da trazi nacin da ga otpusti i da mu ne isplati nikakve pare jer je kao igrac pod ugovorom odbio da igra, a nije povredjen.
n

nije odbio

pre 5 meseci

trazio je a klub ( koji se sam ponizio ) mu je dozvolio, vrv u zelji da ga se otarasi..a inace bolje da nije igrao... p.s. zvezda jos ima sanse za f4, n.covic
D

DDF

pre 5 meseci

Jedini pravni put da se otpusti Nejpir je da se isplati 2.1milion evra,prosla su vremena dugovanja i pretnji
P

Popsi

pre 5 meseci

Možda vrate Topića?
М

Милош Вш

pre 5 meseci

Ствар је јасна, човек не може да издржи притисак, значи није у стању да игра озбиљну ратничку кошарку. Све је то лакше у граду моде. Катастрофалан потез летос и ето, сад сносимо последице и треба. Морамо да се скупимо, па како нам буде. Хвала ти Тео на свему, на залагању, жељи, хтењу. Наклон до пода.

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Bravo na komentaru majstore... Ali dok Čović i ekipa ne napuste svoja mesta - nema nama boljitka u košarci dokle god je vode propali ili "uzvišeni" političari!!!
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Ok, kada se zezamo, kada se sprdamo medjusobno sa JSDovcima, to je ok, ali kada treba da se priča o ozbiljnim stvarima, onda nema zajebavanja i uvijanja. Čović je došao u Zvezdu kada je Zvezda bila mrtva. Dosta toga dobrog je uradio za Zvezdu. Osvojio je sa Zvezdom 22 trofeja za 12 godina, ako se ne varam. Hvala mu na svemu. Ali je očigledno da je dostigao neki svoj maksimum i da ne može preko toga. Te sve trofeje smo osvojili kada je partizan bio u teškom bunaru, kao što su i oni osvajali trofeje kada smo mi bili u još mnogo mnogo većem bunaru nego što su oni bili kada smo mi osvajali. Ali ok, to da stavimo po strani. Ako pričamo o EL za sve ove godine od kada je Čović u Zvezdi, onda je to totalni neuspeh. Za 10 godina EL, samo jednom top 8. Maltene svake sezone se uradi loša selekcija igrača, pa i trenera. Pa onda u toku sezone odlaze i igrači i treneri. Večito neki lomovi i turbulencije tokom cele sezone. Ove sezone Zvezda ima najveći budžet u istoriji Zvezde, taj budžet nije iskorišćen da se lepo skocka ekipa, nego smo dovodili igrače i ono što nam treba, i ono što nam ne treba, sve nešto s'brda s'dola, išlo se na kvantitet a ne na kvalitet. Nisam više siguran da Čović može više od ovoga, i da sa njim može da se napreduje. Previše istih grešaka koje se ponavljaju iz godine u godinu.
5

55

pre 5 meseci

Dogovorio sa Partizanom.
C

Cujes molim te...

pre 5 meseci

...vise nece igrati. A do sad je kao igrao.
P

Pjer

pre 5 meseci

Nekako nije me nikad interesovala politika kluba, jer sam Zvezdas i volim Zvezdu, ali definitivno Covic je ukanalio ovu ekipu. NAJSRECNIJI BI BIO DA ODE!! Druga stvar, ovaj potez Sabaza je totalno pi****ski, slabic jedan, odi i olaksaj nam svima. Najvise bih voleo da Topic ni ne dolazi, ukanalice se, NBA prospekt je, nek ide tamo i nek daje casove Amerima i nek naplati taj mozak i lakocu koju ima!! Treba dovesti nekog igraca koji pravi razliku, ako hocemo nesto da uradimo trebaju nam brzi rezulatati i znaci igrac koji je u top formi!!
A

Ahahaha

pre 5 meseci

Trebaju nam igrači koji su u top formi?????, jel misliš na Gilespija. O čemu dalje da pričamo.
P

Pjer

pre 5 meseci

Ne brate ne mislim na tog lika, ali ono sto znam za njega je da gori od Toby-ja ne moze da bude, barem je to sigurno a i mogu da kazem da je defanzivno 10000x bolji!
R

Retro

pre 5 meseci

Raspad smo sistema..jbg Zalosno al tako je.. nama covic dovodi igrace a trener se ne pita nista..zato je i oteran Ivanovic jer hteo da se igra odbrana a ovi to ne mogu
L

LE

pre 5 meseci

Znaci uskoro ce se i ozvaniciti. Sabaz u Milano, Mirotic u Zvezdu. Realno, to obojica zele 😀😀
Ц

Циркус Медрано

pre 5 meseci

Хахаха шта раде овај Човић и онај "стручњак" Дозет и ко год је одговоран за ово. Па ово је уметност са буџетом од 15 или 16 милиона направити овакву пародију од тима. Каква селекција, па ово да сте дали неком навијачу Партизана не би могао горе да склопи. Какви полуиграчи, какав ментални склоп истих, какво стање тима. Без енергије, страсти, жеље, воље, хемије, храбрости. Ово је за затвор! Једно мртво пувало од тима које би у Еврокупу ра.гузили редом.
ш

шуми

pre 5 meseci

па ми доводимо играче и у фудбалу и у кошарци ,само оне који пристану да део платее дају човићу и терзићу.Они даље прослеђују странци.Звезда се већ 35 година само пљачка.Почео мирко марјановић ,наставили тадић и дачић ,а вучић је окренуо игрицу.Да је приватан фк Звезда била би у топ 30 клубова европе
D

Dragan-Gaga DELIJE SENJAK

pre 5 meseci

Naš budžet za ovu godinu,je16mil. A grobari imaju 21mil.
M

Mario21s

pre 5 meseci

Bolomboj od koga sam najmanje ocekivao, najvise pokazuje...
B

B.C

pre 5 meseci

Za Nejpira , Tobiya, Simonovića, Gedraitisa imamo pare a nemamo da zadržimo Dobrića! Ipak je on za njih igračina, Bar je igrao srcem za svoj klub!
a

ajzeatomas

pre 5 meseci

Dobric je sam hteo da ode i da se oproba u nekom drugom timu u EL
F

Fanki123

pre 5 meseci

EEE MOJ ŠABAZE ne radi se to 20 minuta pred utakmicu.. Malo poštovanja za klub, saigrače i većinu navijača koji su te podržavalo kad si bio igrao NIŠTA

Crazy-North

pre 5 meseci

Najzad hvala bogu, još Tobi, Kuzmic i Simonović pa i Davidovac.
R

Retro

pre 5 meseci

Ne, pa i davidovac nego on prvi..
G

Gallina

pre 5 meseci

Pengos dolazi u Zvezdu, problem upitna je njegova forma… Kuzmic ide u FMP. svako ko prica o tome da dodje Topic ne poznaje kosarku
M

Muskronx

pre 5 meseci

Ima logike dovodimo 16.-og centra, a odlazi nam pley.. Skroz logično...
p

plejmejker

pre 5 meseci

Čekamo samo da vidimo da li je treći plej Albe slobodan....
p

plejmejker

pre 5 meseci

Čekamo samo da vidimo da li je tteći plej
A

ACDC

pre 5 meseci

Otpustice Tobija, doveli su Gilespija. To je kostalo ali koliko ce otkaz Napieru + novi plej kostati???? Cestitam! Kao da igraju 2k , sve na maks!
@

@acdc

pre 5 meseci

...naravno da nece kostati nista, ako sam trazi raskid. i tobija ako otpuste, mora da pristane da oprosti odredjeni deo, koliko se dogovore ili mora da presedi ostatak sezone.
S

Sale84

pre 5 meseci

Ne znam kakvo ti je to razmisljanje...Nejpir ce preci u drugi evroligaski klub koji ce preuzeti njegovu plati! Tobi po istom principu. Tako da to nece kostati apsolutno nista. Dok su igrali u Zvezdi dobijalu su platu ovde i to je to. Prestanite sa tim spin pricama i lazima vise.
a

armija

pre 5 meseci

Ne moze da kosta otkaz Nejpira kad on daje otkaz... Novi plej ce potpisati do kraja sezone...
I

Istine radi..

pre 5 meseci

Najveci krivac kao i svake godine Covic.Selektirao igrace oterao Ivanovica koji je bio najbolji trener koga je Zvezda imala u zadnjoj deceniji.Menjamo svake sezone dva trenera brdo igraca samo Covic i sportski sektor (ako ga imamo)ostaju.
.

...istine radi...

pre 5 meseci

verovatno si se prvi udarao u grudi kada je sabaz potpisao. neverovatno, neko je kriv sto je potpisao nejpira, koga je zelelo 90% evroligasa.
Z

ZV

pre 5 meseci

Putuj igumane!!!
R

Raki Delija

pre 5 meseci

Uvek sam ga podrzavao ali ovim potezom je ispao nekorektan verujem da ce se pronaci adekvatna zamena
G

Galliba

pre 5 meseci

dolazi Pengos, ali pitanje je u kakvoj je formi
A

Alhemicar

pre 5 meseci

Prica se o nekim igracima i onda dodju nevolje i onda krene sve da se raspada. Nema reakcije na terenu svako gleda svoj cunak. Nema da je iko zeljan da nesto dokaze da probudi ekipu razdrma. Ljudi su sa pravom nezadovoljni. U zvezdi se sve kalkulise niko ne ide sa 100%. Ja nigde nisam video da neko zakucava i juri. Kad se malo odmaknemo onda polako pa se stedi pa se stekaj, dok protovnik ponovo iskidise i dve prodane lopte i dva promasena suta eto gde se gasi. Pametnom dosta. Lose upravljanje ljudskim resurisima strucno receno. Za to je zaduzen menadzement nigde motivacije nigde zelje nigde zara borbe. Narod je kivan jer ovo nije klub gde nema emocija. Voleo bih da se nesto promeni da se navijaci zainate da pocnemo iz inata protiv svih ovih koji su tu da uzmu lovu. Preterano se daje i neuzvraca se. Anestezirqna publika, nemo posmatranje. Nekad je bolje vrabac u ruci. Svi se uvek nadamo ali uvek isto. Jedino za koga se ne kajem i ko je odstupao od svih je Kampaco. Druga dimenzija igre borbe i profesiknalnosti. Onakvu zar i teranje sebe, ne zbog navijaca nego zbog sebe, ima covek volju i ambiciju i znanje da natera publiku da pokrene ekipu. Mi imamo mlohave kmecave klince kojima stalno treba doturati zvecku.
u

uzicanin

pre 5 meseci

Pričajmo malo o kumiću koji je blaga rec užasan,naravno mislim na Nedovica.Celu losu sezonu svalice te na Šabaz Nejpira a ne na realne krivce.
G

Gallina

pre 5 meseci

ajde i njega oterajte, zasto bi ste nekog slucajno podrzali
s

samo

pre 5 meseci

I takav je bolji od Gedraitisa,Tobija,Simonovica,Jaga,Davidovca,oni su nula.Jedino sto za Davidovca ima malo opravdanja,posto rade ono sto sam rekao na pocetku sezone,da je najveca greska sto se ne dovodi cetvorka,nego se racuna da ce Davidovac to pokriti,jednostavno ne moze.
@

@samo

pre 5 meseci

ajde nekako covek da i predje preko vecine igraca koje si nabrojao, ali da kazes da je Jago ocajan, pa tacno se zapitam koliko poznajes kosarku. Prva stvar, decko je doveden da bude treci plej, da T R E C I plej, verovatno za 1/5 para koliko dobija Sabaz, i na sve to decko sasvim korektno odradjuje posao, cak sta vise, bori se, nekoliko utakmica je on dobio, ima energiju, oseca atmosferu, jedan od retkih igraca u trenutnom timu koji oseca atmosferu i borbom uzvraca. On nije vrhunski kvalitet igraca kome ne moze da se desi lose vece, ali zato i ne kosta kao vrhunski igrac. Garantujem ti da Davidovac ima bar duplo vecu platu od Jaga, ali on opet ima versatilnost, mozes da ga koristis na nekoliko pozicija, koliko toliko odradjuje posao korektno. ono sto mene vise brine je sto mi deuje da igraco u timu nisu kao porodica, kao sto je mozda bilo nekih ranijih godina. Ajde samo da se nadamo i pruzamo podrsku da ce kockice da se sklope do kraja sezone, jer imamo dobru startnu poziciji da izborimo prvo mesto u Aba ligi i rednost domaceg terena sto je jako bitno, iako ce nazalost sa trenutnom formom biti jako tesko dobiti partizan…
S

Sindikat

pre 5 meseci

Po ko zna koji put kazem glavni krivac od pocetka sezone je Teodosic. Covek ispod svakog nivoa, spor nemocan, neprecizan. Podeli poneku asistenciju uz jos toliko izgubljenih lopti. Plasi me pomisao da ce tu da se ucauri i sledece sezone, necemo nista osvojiti sa njim. Nejpir sjajan igrac, sramota od ovih nazovi navijaca koji su mu zvizdali i stvarali mu pritisak. Dokazace odmah u Milanu kakav je igrac
a

ajzeatomas

pre 5 meseci

Ocigledno ne pratimo isti klub i isti sport…
n

neshha

pre 5 meseci

Nemoguce da si ozbiljan???
g

gost23 #

pre 5 meseci

Bravo ! Da su odgledali više od dve utakmice Virtusa prošle sezone, ne bi nalupali 60 puta -.
Đ

Đukin fan

pre 5 meseci

Jbo ga ko ga i doveo ko i sva ostala “pojačanja “ove godine izuzev Bolomboja!!!Da je iole moguće redom sve da ih otpuste i dodaju Nedovica a zamene iole pristojnim i požrtvovanim,poštenim momcima plus Topić i da igraju za klub i navijače !!!
n

nerealna ocekivanja

pre 5 meseci

Najavili ga kada je dolazio kao da je dzordan. Izivljavao se u Olimpiji koja je prosle sezone bila ispod zvezde. U plejofu protiv virtusa se videlo koliko je djubre, najbolja partija 16 poena sut 4/18. Tako su hajpovali i onog adamsa kada je dolazio a ispostavi se da je lik tezak divljak. Mogu oni da budu solidni u cirkuskim ligama, pa i u nba narocito kada igraju po divljackim timovima poput sarlota i vasingtona koji u proseku daju 110 i primaju 130 poena. Za neku organizovanu kosarku nisu
K

Kipranin

pre 5 meseci

Uspeli su da ukanale jednog od najboljih plejeva Evrope. Stvarno vam cestitam na tome, prava ste magical.
e

e

pre 5 meseci

Naravno niko ga nece zameniti,kao i Bjelicu.
b

bjelicu dovesti

pre 5 meseci

i rebracu vratiti, ionako ima novcanih problema, moze da se reaktivira
r

rea

pre 5 meseci

Odakle Čović da ode? Iz svog kluba? Ovo je kao da napišete, kada će više Željko Mitrović napustiti Pink.
g

gonigagoni

pre 5 meseci

teraj i Nedovica mane damu za Zvezdu
K

Kikivoje

pre 5 meseci

Bas nas briga,ostaje nam Le-Branko.
R

Realno samo

pre 5 meseci

12 igraca, 2 trenera i sve to u 10 miliona kaze Šone...a dobro, ko veruje srećno mu bilo haha
t

tulupani

pre 5 meseci

Ajde i Simonović i Gerdrajtis, Tobi, Kuzmić, Ilić, Nedović Davidovac, Hanga, Lazarević. Rasteraj to. Pitanje je zašta ti služe ti igrači?
P

Polivač

pre 5 meseci

Kuda ide? Šumom? Putem?
g

gostinjo

pre 5 meseci

Ne bi bilo lose da ode u partizai, a da zeljko ne bude u mogucnosti iz zdravstvenih razloga da ga trenira.
p

pojačanje

pre 5 meseci

Ne okreći se sine...
M

Mhm

pre 5 meseci

A Čović?
A

A sećam se !!!

pre 5 meseci

A koliko juče se sećam izjava Magistra Nebojše Čovića i Doktora Zvezdana Terzića, da u Srbiji, regionu im nema ravnih, da košarkaši napadaju Final 4 a fudbaleri nokaut fazu u Ligi Šampiona, minimum završnicu Lige Evrope. E tuge. Da li ćete doktore i magistre, snositi odgovornost za neuspehe ??? Ili ćete koristiti poznatu strategiju, pobedimo Partizan, uzmemo Kup i prvenstvo ovde, i pričamo kako će U STVARI SLEDEĆE GODINE BITI LUDILO. Da će tek tad videti Zvezdaška javnost, šta će sve mogu Nebojša i Zvezdan uz naravno, punu podršku našeg voljenog preCednika AV. Objavite komentar. Pozzz
L

Luja

pre 5 meseci

Prvi koji treba da ide iz Zvezde je Čović. Momentalno.Može da povede i Nedovića i Davidovca.
c

cule87

pre 5 meseci

Druže, ti malo ne razumeš... Nije on zaposlen u klubu, pa da može da ode. Nije on postavljen od strane države, pa da ga neko otera. On je vlasnik kluba, može jedino da ga proda...
A

ABCDE

pre 5 meseci

Zasto me ne cudi zamena Nejpir-Pengos? Pa naravno,kad je Covic u pitanju nista vise nije iznenadjenje. Ovo je katastrofa! Covic se toliko pogubio da vise ne zna gde bije. Zbog ovoga i ove sezone treba neko da odgovara. Uzas sta se radi.
c

cccc

pre 5 meseci

🙏🙏🙏🙏🙏
T

Trikolor

pre 5 meseci

Kako se voli nas klub. Prosle sezone Kampaco pregovarao sa realom u januaru a ove Mesina najavio Nejpiera pre vise od mesec dana... Nesto ovde debelo ne stima.
Б

Баба брка

pre 5 meseci

Да сам на његовом месту наплатио би и последњи цент из уговора. Ако буде потписао споразумни раскид онда је класични тулча!
m

ma

pre 5 meseci

Samo onda ne moze nigde da igra,a to bas i nije pametno,
H

Hmmmm

pre 5 meseci

Come here bro!!!
D

DS1988

pre 5 meseci

Moze sa njim ovaj "trener" istim putem , sto dalje od zvezde ! Kad ti neko ko fizicko nije imao u skolu pravi tim i dovodi pojacanja koja on misli da su potrebna onda to izgleda ovako . Sad ce za Nejpira da krenu price kako ce drugi klub da isplacuje sve ostale plate , kako Zvezda nema tu nista , pa onda BUM blokada EL , pa BUM u EK sledece godine !
M

Ma

pre 5 meseci

Jok dace ga da igra u Milanu, a Zvezda ce ga placati.Koliko gluposti pisete pa to nije normalno.
@

@Ma

pre 5 meseci

Pa tako ste i vi pricali za Bjelicu, da Fener plaća sve da bi igrao kod vas.
M

Ma

pre 5 meseci

Ja to nikad nisam rekao.
B

B.C

pre 5 meseci

Toby, Simonović, Yago, Davidovac pa i Gedraitis slobodno neka idu za njim! Ovo što oni igraju nema veze sa profesionalizmom!
D

Drvo

pre 5 meseci

Još Tobi i Nedović i da pevamo.
d

dezurn1kr1vac

pre 5 meseci

A za par meseci docekace te kao danas Kampaca 🤣 😎

Ivica Gasic

pre 5 meseci

Auu kako vam je Kampara nabio komplekse, sine moj!! Hahahaaa
O

Odlazi Covicu

pre 5 meseci

Vraca se Top iz Mege, taman da nekako plivamo u ABA ligi jer je EL izvubljena jos pre dva meseca a da nije prakticno za nas ni pocela...
R

Realantip

pre 5 meseci

Za ovo su dobrim dijelom krivi zvezdini navijaci! Tzv gospoda sa zapada koja nikom nista ne prasta?! Istripovali se kao da smo Real Madrid i da kod nas dolazi samo ekstra kvalitet. Nocas se i Tobiju zvizdi juce se pljuvao Teodosic sjutra ce Nedovic! Postoje stranice na drustvenim mrezama " zvezdaske" koje samo sluze da napadaju sopstvene igrace! Tuga od navijaca!
s

stankelitza

pre 5 meseci

Slažem se da ima razmaženih, ali objasni mi zašto ovog ne treba oterati? Čovek prima 2 miliona po sezoni, ne želi da igra košarku? Nije da se trudi pa ga neće, nego ne želi da igra. Jel treba da mu aplaudiram zbog toga? Ako ti se ne igra košarka onda nemoj ni da primaš platu ili promeni klub, i to je u redu.
s

stankelitza

pre 5 meseci

Evo sad je izašla i potvrda, on svojom odlukom nije hteo da igra protiv Reala? Pazi molim te, gde to ima da neki igrač može da bira kad će da igra? Prvo ga udariti po džepu za ovaj potez, a onda promena kluba. Dovidjenja.
K

Kada

pre 5 meseci

Dolazi Bjelica onda Zvezda nista ne plaća Bjelicu, a kada odlazi Nejpir onda je otkup ugovora od drugog kluba.
T

To

pre 5 meseci

Ne bi me iznenadilo da umesto Nejpira stigne visok igrac koji pokriva 4-5
I

IVAN 82

pre 5 meseci

Ostoja od pocetka sezone nam treba plej,reaguj i potpisuj ga odmah. Dovesce ga u red Zeljko,kao i mnoge. Njega ili Evansa. Pa da napadamo 3 ili 4 mesto!!!
p

prevara klasicna

pre 5 meseci

hvala ni za sta i srecan put, cekamo te kao da si lebron 6 meseci....

Neutralni navijač

pre 5 meseci

I sada će vam ga uzeti Partizan i tamo će da pokida. A ne bi bio prvi...

Ivica Gasic

pre 5 meseci

Pa šta? Neka pokida gde hoće, ovde nije pokazao ništa, tj. jako malo ukupno. Neka sporazumno raskine ugovor i ode gde god da hoće. Milano, Berlin, Moskva ili partizan, sve je jedno
1

1100

pre 5 meseci

Ne samo da je otisao..nego je Zvezda jos i zaradila na ovom transferu..to cete imati prilike da cujete sutra kod Jeremicke na Pinku.
z

zvezdale

pre 5 meseci

Ma jok, daj da sacekamo jos malo, tek je kraj decembra...
G

Guh

pre 5 meseci

Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo
M

Mikac678

pre 5 meseci

Ekstra, ode dva miliona u vazduh za raskid ugovora i sad kad se dovede novi plej još toliko. Dâ ako do januara dovedete još nekog slabo je ovo.
H

Hehe73

pre 5 meseci

Sad da ode u Partizan,da Zeljko od njega napraavi ubicu

Ivica Gasic

pre 5 meseci

Za šta je slabo? Za navijače partizana? Gluposti. Ko sve ne komentariše danas ovde, ccc
S

SIoba

pre 5 meseci

Po meni korektno. jbg, nije išlo i neka svako nastavi dalje svojim putem....možda će on u Milanu da kida ali kod nas jednostavno nije kliknulo....
F

Forever Young

pre 5 meseci

Čoviću a kako bi bilo da ti odeš????? Ti si najveći problem Zvezde. Svake sezone loša selekcija igrača, pa kroz celu sezonu lomovi sa igračima i trenerima. Svake sezone ista priča, loženje na neki plasman u EL, pa na kraju od 13-16 mesto. Pusti nekome mladjem, ambicioznijem, željnom dokazivanja i uspeha. Hvala ti za sve, mnogo si uradio za Zvezdu, ali sve ima svoj rok trajanja.
v

vea

pre 5 meseci

samo moka za trenera ili kao on iz stare skole
B

BWA

pre 5 meseci

Čoviću ostani! Ovo je tvoj klub!
G

Gost39

pre 5 meseci

Kakva neozbiljnost…ako je to razlog zasto se nije skidao
b

best

pre 5 meseci

Idi idi neznalice da ne vidim tvoje lice
b

be123

pre 5 meseci

Idi i ti Čovkinse
g

gt

pre 5 meseci

Fala onoj stvari
M

Mixa 1989

pre 5 meseci

Nek povede i Tobija,Jaga i Simonovica…

Zvezda ispred svih!

pre 5 meseci

Zbogom! Kad je dolazio najavljivan kao da dolazi Alan Ajverson, a partije koje je pruzio su daleko isprod Teodosićevih za kod su mnogi bili skeptici i koga su upapred penzionisali!
P

Posteno

pre 5 meseci

I igrao je kao Ajverson
A

Amok

pre 5 meseci

Ma sve je neko lud da otkupi ugovor ovog mamlaza. Samo Covic moze da isplati to pa da prekuka svako drugo jutro na svim mogucim jutarnjim programima. Stize finansijska injekcija od svevisnjeg, moze nov plejmejker za 2-3 miliona..
g

gukni

pre 5 meseci

A sta kao Milan ne moze da otkupi?
g

gukni

pre 5 meseci

A sta kao Milan ne moze da otkupi?
g

gukni

pre 5 meseci

A sta kao Milan ne moze da otkupi?
1

1980

pre 5 meseci

Skoro sam pisao da odlazi. Najverovatnije Milano. Videlo se iz aviona da ne štima.
R

Realnogledanoooo

pre 5 meseci

Dodji Kleo