Komentari na vest

Poznati termini plej-ofa ABA lige, Partizan Mozzart Bet tek posle Reala

h

hulio

pre oko 1 godinu

Ovo nema nigde...svi igraju svoje utakmice samo partizan ne...sto ostali ucesnici top 8 ne odloze ???? Sramota ,nece ni njima goreti do zore
Z

Ziv bio

pre oko 1 godinu

Ne ser... A kad se zbog zvezde dive prekida prventsvo skoro mesec dana onda je to normalno ahaha koja komedija i kratko pamcenje
m

možete samo da puknete

pre oko 1 godinu

Ni u jednoj ligi u Evropi prvenstvo nije došlo do plej-ofa. Partizan sada treba da igra utorak u četvrtak sa Realom u Madridu, pa da igra u nedelju sa Derbijem, pa utorak sa Realom ponovo kod kuće ... Četiri utakmice u sedam danas, plus put u Madrid... Zvezda u ligi ima svoju filijalu od koje nikad nije izgubiča, odlaže utakmice kad joj se prohte, javno preko saopštenja nekažnjeno sebi bira sudije, a onda se vi nađete da pričate o nekoj pravilnosti.
K

KOREKTNO?

pre oko 1 godinu

Zašto je Crvena zvezda direktno u polufinalu plejofa Superlige? Ona nema nikakve obaveze u Evroligi. Zašto smo, dok Partizan bude igrao plejof Evrolige s Real Madridom, uskraćeni recimo za meč Crvena zvezda - Zlatibor Gold Gondola?
v

vi

pre oko 1 godinu

stvarno mislite da ste zanimljivi?
z

zato.sto

pre oko 1 godinu

Volis 🖕
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Lako je nama kad je gospodin Zeljko Obradovic privatizovao Aba Ligu.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Vladar-rasko...@Da vam odgovorim kad ste zajunili obojica...Na F4 sam isao prvo zbog samog turnira i prvenstveno sportkog spektakla i kasnije finala i ne specijalno zbog Partizana...Finale je igrao Olimpijakos- Barselona...Druga stvar i jesam rodjen pocetkom 80-tih i pisem te skracenice tipa vvt koje se koriste maltene iz perioda kad su poceli mob telefoni, sms poruke i sl. To je bilo jako davno, ako si u toku i ako kapiras bilo sta...Navijao jesam u spomenutim mecevima da Partizan dobije te neke utakmice, ali u zadnje 2 godine kakvi ste O l o s i nikad vise...Podsmevate se nasim 17-17 bez otete pobede protiv Barselone, a ja se vama ne smejem zbog propasti u fudbalu, i jadno je sto ste upropastili istorijaku sansu za Srbiju da nekim cudom imamo u grupi Zv i Part kao sto skoti imaju Seltik, Rendzers, Rusi nakad Zenit, Cska, Ukrajinci Dinamo,Sahtjor...zbog takvih u vasem klubu sto imate, takve sto ostavljate komentare a veze sa sportom nemate..Takve sto punite toplu i udobnu i fensi arenu a necete na JNA na kojem mozete pokisnuti, nema starleta koje dolaze zbog kosarkasa..da ste isli vas 20 hiljada na stadion, bio bi Partizan jaci i bolji...Ili da odete pa skinete upravu, vas 20 hiljada je ozbiljna cifra...Jako ste losi ljudi...Real vas cisti bez poraza a onda mi vas gazimo u Areni, Aba ligi i nasoj gde smo rekorderi sa titulama...

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Hvala na ovom odgovoru, ovo je ogolilo pricu i samo potvrdilo sve to sto sam i mislio o onome sto si pisao.
a

ali navijaci zvezde

pre oko 1 godinu

Koji ovde pominju kako real redovno igra svoje utakmice i el, jos je i partizan igrao abu pre duplog kola el, ali nekim cudom zaborave da njihova zvezda svaki put odlozila utakmicu pre duplog kola
o

opet lazi i samo lazi

pre oko 1 godinu

partizan je svako duplo kolo igrao utorak-petak, a zvezda i partizanovi protivnici uglavnom sreda-petak.a zvezda je odlozila isti broj utakmica kao i partizan i tada ste kukali kao da vas kolju a sada je sasvim normalno i regularno da odlozis celu plej-of seriju. sta bi bilo tek da liga ne radi protiv vas.
i

i to će kasnije

pre oko 1 godinu

Odložen i meč Cedevita-Zvezda za posle plej-of, igrači Zvezde se umorili i nisu u stanju da igraju.
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Recimo da Partizan osvoji EL, to znaci da ostali timovi u ligi treba da naprave pauzu od 20 dana do sledece utakmice? Znate li vi kako to utice na formu? Oni dodju full natempirani posle EL, a ostali se hladili u medjuvremenu i cekali. Svaka cast Partizanu za ucesce na top 8, ali objektivno ova odluka bas i nije korektna za sve ostale ucesnike plej ofa Aba lige. Vidim da je Real sinoc igrao mec prvenstva najnormalnije, iako igra za manje od 48h protiv Partizana. Nista se ne odlaze kod njih zbog EL.
G

Gost nedragi

pre oko 1 godinu

Tako je bilo i prethodnih godina kada ste vi igrali ona silna cetvrtfinala i nekoliko puta F4. I tada se cekalo da vi zavrsite sa "pohodima" na Evropu,pa se onda vracalo na ABA ligu. Secas li se da je tako bilo?
a

ako ti nesto smeta

pre oko 1 godinu

Idi i buni se, nemoj nama da kukas ovde
š

šta smo mi krivi

pre oko 1 godinu

Ja ne znam čemu je tu Partizan kriv? Nije Partizan određivao kalendar ABA lige, koja je izgleda u startu isključila mogućnost da se jedan od njena dva kluba nađe u Top 8. Valjda su poučeni iskustvima sa Zvezdom, koja igra samo Top 16 fazu, stavili ove datume... Najbolje da zbog njihovog amaterizma Partizan sada u utorak i četvrtak igra sa Realom u Madridu, pa posle čeka u nedelju Derbi, pa u utorak igra ponovo sa Realom. Sedam utakmica u četiri dana i to se boriš da odeš na F4 protiv najtrofejnijeg kluba Evrope. Pazi da ne... A Zvezda malo pa malo odlaže utakmice u ABA, kada se Ivanoviću ušine repić.
L

Ludilo mozga

pre oko 1 godinu

Molim te reci mi u kojoj se ligi odložena utakmica iz trećeg kola igra poslednja u prvenstvu? I to baš uvek protiv Cedevide u Ljubljani po ko zna koji put.
@

@ludilo mozga

pre oko 1 godinu

tu utakmicu je baš odložila cedevita,informiši se pa onda komentar ovako ispadaš upgl!!
D

Djape45

pre oko 1 godinu

A gde je sad onaj što se žalio da je Zvezda 15/16 igrala aba plejof tek posle evrolige i CSKA
D

Djape45

pre oko 1 godinu

E Grobari, da vas nema trebalo bi vas izmisliti
T

Topalkovic90

pre oko 1 godinu

Ovakvo bahacenje nema nigde u svetu
M

Maksimilijan

pre oko 1 godinu

Stvarno nema... Zavrsava se 3. kolo i odmah pocinje play-off.
M

Mladen84

pre oko 1 godinu

Koliko je ova liga neregularna to zaista prelazi sve granice.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Zbog koga i cega je neregularna, zbog Partizana mozda? Covece, tvoja zvezda ima vestacke klubove u (redom): zenskom fudbalu, muskom malom fudbalu, muskoj kosarci, muskom rukometu, zenskom rukometu, muskom vaterpolu, zenskom vaterpolu, hokeju, ragbiju (15), stonom tenisu, sahu, kuglanju, veslanju, plivanju, skijanju, automobilizmu, biciklizmu i boksu, a imala je vestacke klubove i u florbolu i klizanju. Od postojeca 34 kluba koliko ih sd crvena zvezda sada ima, originalni i regularni su samo muski fudbalski klub, zenski kosarkaski, odbojkaski (muski i zenski (im) se vode kao jedan klub), atletski, teniski, streljacki, macevalacki, rvacki, bokserski, kik-boks klub, MMA klub, karate klub, tekvondo klub, klub za dizanje tegova, ragbi liga klub (ragbi 13) i golf klub. Toliko o tome.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Predvidjate nam da cemo ispasti u cetvrtfinalu? Ako vec na zvanicnom sajtu ABA lige pise da cemo igrati ovo tek po okoncanju (kompletne) evroligaske sezone Partizana, zbog cega vi pisete da ce to biti vec nakon cetvrtfinala?
B

Bzvz

pre oko 1 godinu

Jok nego odlazite dok ne budete sampioni za jedno 100 godina. Real redovno igra svoje domaće mečeve.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Mi i ne moramo vise nikad da budemo prvaci Evrope (a znas dobro da cemo opet biti kad-tad), vi ne mozete vise nista da osvojite, svoju poslednju titulu prvaka drzave ste osvojili pre cetvrt veka. Da li si svestan za koga navijas i kome se podsmevas?
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Jedan je Milko Djurovski bio i ostao...Jeste otisao u Partizan kao veliki igrac, majstor fudbala i nije bilo prijatno nama koji volimo Crvenu zvezdu, ali on sam nikad rec ruznu nije izgovorio protiv voljenog kluba, pitao je na poluvremenu ili kraju meceva " sta je Zvezda uradila, jel pobedila"..I na kraju karijere se ipak ne prodaje, dao je vise Partizanu i odigrao puno bitnih meceva, resio Groningen u partizanovom dresu i mnoge klubove, cak i nama je davao golove...Ali ostao je gospodin, nikad nije rekao ni protiv Partizana ali je javno rekao da mu je najveca ljubav njegova Zvezda, i sad je voli i prati a Partizan postuje, sto je i logicno, zaradjivao je neku lovu u tom klubu...I sad navija za Zvezdu protiv Partizana kad se igra derby a u Evropi za Partizan.. Nestasan je bio, pravi mangup, virtuoz, premlad, luda glava , zato je i otisao u FKP...Dangubicu svaka cast, nikad lose nije rekao protiv Partizana dok je bio u Zvezdi , nije pevao zvezdine pesme jer je partizanovac, tako isto ni o Zvezdi ni rec losu dok je bio u Partizanu...Tomasevic nekada velki Zvezdas ali sada vrlo cesto menja plocu...O Stojketu da ne pricam, on se vama prodaje da je Partizanovac, a svi koji ga bolje poznaju provereno znaju da je i sad kao i pre ovekoveceni i lud Zvezdas...Mozda kad prodje karijera i bude stariji i javno iznese sve to u javnost...Ozegovic je druga prica, Djurdjevic i sad veliki i najveci zvezdas...E sad ovaj AVRAMOVIC STRASTVEN NAVIJAC ZVEZDIN, A SAD IRONICNO SPOMINJE ZVEZDU PRED UTAKMICU PROTIV REALA, GDE VEZE TAJ MEC SA ZVEZDOM NEMA...PO TOME SE VIDI KAKVA JE LJUDINA, PEVA PESME U ARENI SA GROBARIMA, ZATO SAM DANGU SPOMINJAO...O ONIM PLACENICIMA LESORU I PANTERU NEMAM STA DA PRICAM, NITI VOLE ZVEZDU, NITI PARTIZAN, SVE JE TRENUTNO I ZELJA ZA USPEHOM I NORMALNO FINANSIJAMA...E ZBOG TAKVIH CETE ISPASTI ODMAH OD REALA, LAGANO, A ONDA TROFEJA NECETE VIDETI U REGIONALNOJ I SRPSKOJ LIGI...Zbog takvih cu po prvi put navijati protiv Partizana u Evropi, i zbog takvih koji ce mi minuse i minuse lupati, vvt vam i nisam bitan...Nekad sam navijao protiv Huventuda u finalu, bio u Parizu na Fajnal Foru, sedeo pored legendarnog Belgije, navijao za vas, protiv Seltika i Groningena snimao cuvene meceve...I sad ne mogu da verujem da cu navijati protiv Srpskog predstavnika u Top 8 eurolige...

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

A zasto si navijao za Partizan do te mere da si cak i na F4 isao? Nema potrebe da zvezdasi navijaju za Partizan, niko to od vas ne ocekuje i ne trazi, ali, nemoj onda da nam pises da si nekad navijao, a sad ne navijas zbog ne znam ti ja cega jer to sto si napisao i nije neki narocito smislen i opravdan razlog zbog kojeg bi odjednom i naprasno prestao da nas podrzavas, takve trivijalne stvari ne bi trebalo da te zanimaju. Uostalom, tebe ne nerviraju Partizanovci vec tvoji zvezdasi koji su se prodali, zar ne?
R

Raskoljnikov

pre oko 1 godinu

Ti da si navijao protiv Huventuda u tadasnjem finalu, sada bi imao barem 40-50 godina i ne bi pisao vvt umesto verovatno, tako da ne predstavljaj se lazno, nego poradi na toj mrznji koju gajis u sebi.