""
""

Predrag Peca Pantović na kormilu KK Borac

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.12.17. | 08:48

Novi predsednik Skupštine čačanskog ABA2 ligaša postao je veteran Mirko Drobnjak!

U prostorijama KK Borac, održana skupština čačanskog ABA 2 ligaša. Setimo se da je poslednje zasedanje klupske skupštine održano još 2011. godine, a da su se od tada u klubu sa obale Morave desile bitne promene zbog kojih je novo zasedanje bilo neophodno zakazati u što skorijem roku.

Izabrane vesti

Skupštinu je otvorio advokat Miroslav Bojić, koji je na samom početku odao priznanje bivšem gradonačelniku Čačka Velimiru Stanojeviću, koji je godinama pomagao klub.

Nakon što je utvrđeno da postoji kvorum, skupština je mogla da počne.

Pre početka razmatranja osam tačaka, koliko je bilo u planu, izabrano je radno predstavništvo, u koje su pored Miroslava Bojića ušli i Predrag Pantović, Marko Ivanović, dr Zoran Antonović, a po izboru za predsednika Skupštine kluba i Mirko Drobnjak.

Na razmatranju je bilo osam tačaka dnevnog reda. U prvoj tački dnevnog reda verifikovani su mandati članova skupštine. Drugom tačkom je usvojen zapisnik sa prethodne sednice skupštine kluba, održane 2011. godine.

Treća tačka bila je rezervisana za izbor predsednika i potpredsednika Skupštine KK Borac. Za predsednika je izabran proslavljeni igrač čačanske ekipe, Mirko Drobnjak, a za potpredsednika dugogodišnji lekar kluba Dr Zoran Antonović.

Četvrtom tačkom bio je izabran predsednik Upravnog odbora kluba, Predrag Pantović, koji je u prethodne dve godine bio potpredsednik. Pantović, uspešni privrednik i vlasnik PS-a je, nakon kraćeg govora, dao predlog članova upravnog odbora, koji je kasnije i usvojen. Članovi su sledeći: pored Predraga Pece Pantovića, tu su još M. Ćosović, A. Petronijević, M. Luković, Z. Grujičić, M. Petrović, V. Kostić, M. Vukosavljević, D. Joksić, M. Bojić i I. Milosavljević.

U petoj tački usaglašena su normativna akta o novom Zakonu o sportu. Advokat I. Milosavljević održao je kraći govor na ovu temu.

Šesta tačka odnosila se na rad kluba u periodu između dve skupštine, tj. u godinama između 2011. i 2017. Duži govor na ovu temu održao je dr Z. Antonović.

Tokom sedme tačke advokat M. Bojić je iskoristio priliku da zahvali bivšim i sadašnjim sponzorima, Gradu Čačku, sadašnjem direktoru M. Ivanoviću, itd. Takođe, osvrnuo se na sve što je učinjeno u prethodnom periodu, ali i na planove za budućnost.

Osma i poslednja tačka bila je rezervisana za diskusiju i tačku razno.

Pišu: Đurđe Mečanin/Nikola Minović
(Foto: Duško Radišić Lejča)


tagovi

SkupštinaPredrag PantovićKK Borac ČačakČačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara