Komentari na vest

Predsednik Evrolige: Zabrinuti smo za regularnost ABA lige

B

Banca

pre gotovo 3 godine

Naši mislim srpski klubovi treba da igraju takmičenje za koje imaju pare, a ne takmičenje za koje nemaju novac, a i Aba je izgubila svrhu postojanja, jer će još neku god. neće dobiti licencu a para nema pa nema jer bez države nemoze da igra nijedan klub el
p

pmf

pre gotovo 3 godine

Kako će biti regularna kad igraju 2 fmp-a
I

Istinu na videlo

pre gotovo 3 godine

Od kada je Vuckozaseo na vlast Crvena Zvezda domonira u svim sportovima, a Partizan propada i rezultatski i finansijski. Samo ima jedan mali problem: Sva takmicenja u kojima CZ dominantno postaje prvak nisu regularna. Kako je u sportu tako je i u drzavi. Vucko i njegovi dominiraju, a drzava propada. Pogledajte sta Vucko i SNSovci govore, a pogledajte sta medjunarodne organizacije govore i kako ocenjuju Srbiju.

Velibor Malesevic

pre gotovo 3 godine

Ko da pare taj ce da ide u Euroligu iako ja i dalje ne vidim zasto je tolika frka oko toga jer su novcane nagrade vise nego skromne. Sa sportske strane je ok, igras protiv najboljih ali sa finansijske je sramota koliko je to malo para.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

vidi svi to znaju ,ti nemas nikakve koristi od EL . To zna i coki i drzava ali primaran je cilj da fmp napravi neki rezultat ,neku istoriju sa kojom bi mogli da kazu eto mi smo bolji od vas .Kao sto se u vaterpolu desilo ,imas VK Partizan mit i istoriju vaterpola i onda za jednu godinu postojanja neko osvaja nesto da bi rekao "evo i mi smo" U fudbalu ti udjes u LS , LE prodas igrace i pravis lovu u basketu toga nema ,znaci nista drugo nego pokusaj ulaska u top 4 ili i vise od toga da bi se reklo "evo nas " ali muke najvise sto mogu je 17 to mesto . I tu nastaju frustracije jel i sami znaju da je ABA vise dosadna ali se ovajanjem iste lazu kako je sezona uspesna a znaju da i bi bez osvajanja iste opet igrali EL jel imaju najveci budzet a to je ono sto ova cirkus EL gleda . Bogati se bogatim druzi tako to ide ... Vucic zapeo iz sve snage da se obaraju rekordi da bi jedan dan mogao da kaze " zvezda -fmp je imala najsjajniju eru u moje vreme" . Kad se uz to doda da mu FK daje mogucnost da mu sin bude u kombinaciji prodaje Radonjica onda o cemu vise pricati
U

Ugo

pre gotovo 3 godine

Pa naravno da ste zabrinuti. Tim koji gazi sve redom u ABA ligi u evroligi jedva sedamnaesti. Partizan dok je bio prvak za njega je top osam evrolige bio sala, a ovo sada je cirkus sta se desava. Brukanje srpske kosarke.
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Dobri ste bili, brt. 2-12 u praznom Pioniru, brt. Od 10 najvećih poraza u istoriji pola je Partizanovo, brt.
D

DrajkTT

pre gotovo 3 godine

Partizan, dok je bio prvak, bio je zakucan za dno tabele one "stare" Evrolige, koju su igrali i pravaci košarkaških velesila poput Poljske i Belgije. Tri dana se slavilo kada je prvi put, nakon pet godina, uspeo da se uopšte plasira u Top 16, i to kroz iglene uši, kao najbolji šestoplasirani. Nakon tri, ruku na srce, vrlo uspešne sezone, rezultati su sledeći - 13. mesto, 18. mesto, 22. mesto, 14. mesto. Mislim, koga vi to zafrkavate i kome se smejete, za 13 godina ste imali tri dobre sezone? Prosečan plasman Zvezde za 7 sezona učestvovanja je 12,85, a Partizanov, za 13 sezona - 15,69!
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

U evroligi???
@

@DrajkTT

pre gotovo 3 godine

Hahahaha. Uzeo si najgore rezultate i izneo kao dokaz. Daj najbolje. Koliko puta smo igrali top 16, top 8, final 4. Ne zaboravi i osvojili smo kako najmaldji tim i to nam je domaci teren bio u Spaniji.
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Grobari, ima nas koji pamtimo, brt. Bili ste među najgorima u EL.
@

@Važi

pre gotovo 3 godine

Baš pamtiš, zar nije malo čudno što nisi zapamtio F4 2010 i osvojeno isto to takmičenje 1992?A Bari i 1991 u fudbalu se pamte jel tako
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

@ Ugo ...pa kako neces druze ? udario se pritisak na sudije sedam dana redovno,pred finalnu utakmicu .Sklonio piliciju,komunalce,otorio halu pljunuo na sav rad tvojih stanovnika . Stopirao ljudima pravo na rad i dohodak a onda mrtav ladan otvorio halu i pustio rulju da se izivljava . U kojoj normalnoj drzavi bi utakmica pocela sa prekomernim broj posetilaca ? i zasto su prekidani skupovi, privatne zurke ,itd ?? posle se cudimo sto smo gde smo i hocemo bolji zivot !!!
G

G

pre gotovo 3 godine

Nerealno je porediti Vujosevicev Partizan sa sadasnjim, kao i sa sadasnjom Zvezdom. Partizan je znao imati i lose i dobre rezultate, ali je Partizan bio razvojni tim i odskocna daska za mlade kosarkase, kao Arsenal dugo godina u fudbalu.
G

Gost 034

pre gotovo 3 godine

Evroliga, kao i Liga šampiona u fudbalu, nastale su zarad interesa bogatih da budu još bogatiji. S toga ne bi trebalo da čudi ideja o osnivanju Superlige u fudbalu. I sam gospodin Bartolomeu priča o potencijalnim tržištima. To znači da oni prodaju neki "proizvod". Sve je otišlo dođavola kada je sport kupljen novcem i "otet" od naroda, čime je izgubio ono što je u biti. Odavno sport nije rekreativan, i to je u redu. Ali cifre koje se okreću u sportu su postale nerealne, blago rečeno. Pre privatizacije i "otimanja" sporta samo su se prvaci država takmičili u najjačim evropskim takmičenjima (u LŠ skoro od samog osnivanja igraju prva 4 tima iz liga petice). Regularnost takmičenja bilo kog prvenstva trebalo bi da proveraju evropske i svetske institucije koje su nadležne za to, a potom i domaći organi. Nikako vlasnik privatne lige.
D

DDDT

pre gotovo 3 godine

Kada Srbi uvedu demokratiju i pravnu drzavu, Zvezda ce morati biti ugasena u svim sportovima u cilju odrzavanja pravicne drzave. Ionako u toj drzavi nece biti finansiranja sportskih klubova od strane drzave (osim mozda amaterskih), pa ce oni tako bez silnih drzavnih miliona da se ugase, kao sto su se ugasili u kosarci, rukometu, vaterpolu, sahu i kao sto duguju desetine miliona evra u fudbalu.
a

abc

pre gotovo 3 godine

E, sad, ti bi da ugasiš šampiona Evrope, a da vi kojima je Saša Ilić najtrofejniji fudbaler svih vremena, nastavite da vegetirate tako tunjavi i utučeni kakvi ste od postanka.
M

Missed

pre gotovo 3 godine

Najjace kad ovi spomenu postanak...koliko vi postojite?! Komedija
@

@abc

pre gotovo 3 godine

Da, partizan ce da vegetira zato sto moze da vegetira od prodaje igraca. Zvezda nema poraz lagano, vec dve tri godine delju sve redom, nenormalni rezultati a ne prodase nikog. Zar ti to ne govori da ljudi nisu slepi, ceo svet zna kako se uzimaju te titule?! Samo vi rokajte sa cika vuletom vasim taticom, sve ce to doci na svoje kad tad
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

drzava bi jednostavno trebala da prestane sa bilo kakvim sponzorisanjem i zvezde i partizana .I jedni i drugi igraju evropu ,prodaju igrace za silne pare , prodaju ulaznice, rekvizite ,itd ,itd i mogu i treba sami da se izdrzavaju . U tom slucaju bolje bi morali da posluju jel nebi imao ko da ti pegla greske .Pare koje se njima daju bi trebalo usmeriti na pomoc drugih klubova,sportova, terene,hale,itd
J

Jen,dva,tri

pre gotovo 3 godine

Ovo je prvi put posle 8 godina da partizan nece traziti vajld kard za evroligu,znaci konacno su srecni sa evrokupom,mada je i to previse za nekoga ko je zavrsio na sedmom mestu
G

Gooxy

pre gotovo 3 godine

Sta trazit kad ima aba prohodnost Mozda jos ove godine a sve radi vas sektasa crvenih i mutnih radnji nebojse.spinovanja obavjesti izjave pink gostovanja uzas.svakom se zgadi i mucno je gledati sve to
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

nama i ne treba LE ali iskreno. Bolje da igras takmicenje gde nesto znacis nego da te prangijaju svi kao doticnu
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

Delije opušteno. Rešio je doktor Čović ovu licencu EL, samo verovatno čeka Bokanov i Ostojin rođendan da im uruči poklon i nemojte sumnjati da doktor Čović zna mnogo više i vidi mnogo dalje od svih ostalih odavde. Sigurno nije sedeo skrštenih ruku. On za razliku od drugih misli unapred a ne unazad. On je uvek tri koraka ispred Ostoje i  Bokana. Jedva čekam licencu da se ratosiljamo ovakve odvratne  Bokanove kriminalne Aba lige pa neka milogorci i njihova braća limari igraju neku njihovu novu ligu i neka se kolju međusobno.
G

Gostuy

pre gotovo 3 godine

Tu aba lifu ste osnovali vi sa pokojnom zvezdom jer eto ne mozete u nasoj ligi da igratw od Partizana, Partizan naknadno ucenjen da mora i on da je igra posle 2,3 sezone, i dosao i opet osvojio..

Golubar

pre gotovo 3 godine

Lepo kazes da nije sedeo skrstenih ruku, prvo je krao u ministarstvu za KiM, a kasnije i u sportskim klubovima fmp i fmp2.
N

Nisam...

pre gotovo 3 godine

...znao da je nekadašnji Partizan osvajao,ni ne sećam se da su nekad nešto osvojili. To je verovatno bilo u praistoriji.
M

Milentije I

pre gotovo 3 godine

Za "regularnost" ABA lige "zaslužan" je čovek zvani Čoki. Uništio je sve što se moglo u srpskoj košarci. Njegovi klubovi u privatnom vlasništu FMP I i FMP II su izvor za pranje novca i lagodan život njegove porodice. FMP II nema pravno nikakve veze sa nakadašnjim KK CZ koji je prestao da postoji kad je ispao iz prve lige. Finansira ih naravno država. To je moguće samo u Srbiji.
B

Bajke su na drugom spratu

pre gotovo 3 godine

Pišeš, i ni sam ne veruješ šta pišeš.
G

Gost samo gost

pre gotovo 3 godine

Pa to je tragedija sto veruje u ono sto pise.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

@ milentije ...pazi 99% bi se ABA prekinula da on nije osvojio . Sroljali su ogromne pare ,u EL prosli kao kujica ( da ne budem vulgaran) sa ulice. Znaci zaskocio ih svaki pas koji je prosao ...zavrsili 17-ti i sad da su izgubili ovo pa to bi bio smak sveta . Da je pukao vec se videlo njegovo pluvanje svega oko sebe ,Abinog kriminalnog sistema koji urusava FMP itd,itd, ...sad na kraju nista mu ne smeta. Da je pametna ABA da ih izbaci ,dajte im EL tamo ionako nijedan nas klub tamo nema znacaj al pustite ABU da se igra normalno jel svi problemi dolaze od cokija. Kad god njemu ne ide eto to kukumakanja ,ucenjivanja iste a liga se boji jel ima dva kluba pa da se povuce u sred iste razmontirace sve . On to isto zna pa koristi, takodje ima uticaj sa parama pa ga trpe
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Nema potrebe za spinovanjem i pricanjem o nekim glupostima. Ovde je ovaj samo potvrdio da je Covic bio sve upravu i za regularnost i za uredjenje lige. Sad je jos jasnije zasto je rekao da prvak nije siguran ucesnik EL. Jedne godine mu je promakao kriminal jer vjerovatno nije vjerovao da takvo nesto postoji u europi al vise nece moci.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

ovaj da i malo ima mozga pa da pogleda proslogodisne finale pa ovogodisnje isto trebalo bi da mu bude jasno ko je i sta je FMP ali para busi tamo gde burgija nece . FMP mu dodje u EL kao kad izadjemo napolje a najgori klinac ima loptu pa ga kao mi svi gotivimo i igra i on
G

Gostpvanja

pre gotovo 3 godine

Britanija... E košarko na šta si spala
G

GrobarKosmet

pre gotovo 3 godine

Zabrinut si ti ko Nebojsa za ljudske zivote
n

neshha

pre gotovo 3 godine

Ili limar za prekucane brojeve motora.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Resenje je jednostavno, da se namnozimo na 50+ miliona i da dignemo standard na nivo Nemacke recimo. Nije ni to tako tesko :D
G

Gost@

pre gotovo 3 godine

Pa zato dovodi migrante,da podignu natalitet
G

Gostiona Czv

pre gotovo 3 godine

Cim on prica o trzistu, tu nema sporta.
G

Gile 88

pre gotovo 3 godine

I zato pustite tu priču o petogodišnjem planu itd .... Zvezda treba da pravi plan od sezone do sezone a šta će biti za 10 godina sa ovim Bartomeuom se nikad ne zna.
G

Gile 88

pre gotovo 3 godine

Sledeće sezone ćemo verovatno igrati Evroligu a šta će biti kasnije to niko ne zna. Mnogo ste naivni ako mislite da neka saopštenja utiču na nešto .Bartomeu neće ABA ligu zato što mu treba Britanija zbog sponzora jednostavno je nemaš para nema te ni u Evroligi
9

951357

pre gotovo 3 godine

I onda su nasi navijaci za ovu fudbalsku Superligu. Evo kako ce izgledati, imaju primer ovde.
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

Ne, tu grešiš. Navijači su bili protiv super lige, a vi ste bili za Dordijevu Evroligu zato što vas je Čović palio za specijalnu pozivnicu. Nemoj sad da permutuješ....
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pa naravno da smo za EL kad je to najelitnije takmičenje i imamo prohodnost u njega. Što, vi Grobari ne biste hteli EL da vam je ovaj ponudi? Gadljivi ste na nju? Ali sa druge strane, to takmičenje i pravac u kome ide su jednostavno odvratni i elitistički i krše sve sportsko u njoj, isto kao što bi i Superliga uradila fudbalu. To što nam se takmičenje ne sviđa ne znači da nećemo da ga igramo, jer bismo onda bili budale. A sa druge strane, licenca Zvezdi bi rešila mnoge probleme ovde. Pre svega što se tiče regularnost takmičenja, bolesnih ambicija nepodržanih adekvatnim radom i kvalitetom od strane zvezdomrzačkih ekipa, jednostavno, jedan mali reset. Da je licenca na više godina, tipa 5+, bio bi veliki reset. Ovako, što kažu Ameri, baby steps. Pa kad se sve ovo bolesno vezano za klubove smiri, vrati pravo rivalstvo, ono na terenu, uz pošteno suđenje, onda da pričamo kako dalje.
D

Dacha Zvezda

pre gotovo 3 godine

Da se nosiš ti u 3 lepe PM!!! ZATVORI SVE STO MOZES, igrajte samo vi, ubaci London, Helskinki, Pariz, zato sto su jaka trzista i da te vise nikad NE VIDIM!!! Igrace 98% preostale evrope kao i do sad i cao!!! KO CRNI GAVRAN!! Kako se pojavi na slici, moram u WC, koliko me tera od njega!!!! Sve neki metuzalemi koji su "reformatori, vidovnjaci" a samo gladni para, olos!! Sve im malo! Nadji se sa Florentinom, Anjelijem pa sw jebite zajedno!!!!
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

kulturni i treba da igraju ,sport je biznis ali i zabava a ne divljastvo i primitivizam .Kakvo je finale bilo u zadnje dve godine treba da eliminisu Abine predstavnike dok se ne kultivisemo. U Dzibutiju se tako ne igra
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

vazura kao preprodavac automobila ,starsno sta rade sa klubom. Jel imate neki plan, cilj ,ideju za buducnost ?? al ozbiljno
G

Gost@

pre gotovo 3 godine

Naravno da nije regularna liga...
J

Joe Lesh

pre gotovo 3 godine

Ovog Bartomeua najbolje opisuje Del boy i ono njegovo " what a plonker!" Nikakve razlike (osim u lovi za ucesnike) nema izmedju evrolige i superlige u fudbalu. U fudbalu su se navijaci odmah pobunili a u kosarci se prave blesavi i dalje.
K

Kako...

pre gotovo 3 godine

...god okreneš, ili će igrati Zvezda ili niko. Kao što je Čovke i najavio govoreći o neregularnostima.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Toliko toga smo uradili za košarku, toliko legendi, pola evrope naučili da igraju, Vasa MVP, Jokić..oni se razmišljaju da l da nam daju. Britanija? More marš, stoke neopevane.
Ц

Црвени зупчаник

pre gotovo 3 godine

Наслов све говори,у питању је регуларност такмичења; паметном доста!
Ц

Црвени зупчаник

pre gotovo 3 godine

Заборавила си споменути и "мага" Човића ха ха ха
G

Gostccc

pre gotovo 3 godine

Britanija?Pa kada su oni ostavili toliki trag u kosarci?Ekonomija ispred sporta!Potrebni su novi ljudi,koji razumeju kosarku kao sport!
B

BN

pre gotovo 3 godine

Ja bi Covketa predlozio. Moze?
E

Enes Tuzla

pre gotovo 3 godine

Partizan nikad vise nece igrat u Evrolizi!Buducnost je financijski najjaća i da ima bolju infrastrukturu dobili bi vajldkard.Dvorana Moraća ko da igraš u Zavidovićima.Naprijed Sloboda!!
0

0211

pre gotovo 3 godine

Burazeru, nije bitno ko će da igra. Poenta je da hoće da nas unazade, realno smo zaslužili dve pozivnice, pa makar Beobanku digli iz pepela pa ona da igra.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Ako neće Partizan, onda će Zvezda. Ali vi sigurno nećete.
a

as

pre gotovo 3 godine

Čovićevi sledbenici sad kreću sa pljuvačinom...
A

A...

pre gotovo 3 godine

.. Konovi svedoci, nekadašnji grobari su zbunjeni. Ne znaju da li da se raduju što Zvezda možda neće ni učestvovati, ili da se stide što čak i Bertomeu tvrdi ono što doktor mašinstva priča godinama o pravnom uređenju lige.

Skaut FK Zlatar Nova Varoš

pre gotovo 3 godine

Овај човек убија европску кошарку. Форсира клубове који имају новац, а избацује клубове који стварају таленте. Што је најгоре ми се прилагођавамо њему па доводимо брдо странаца да би били конкурентнији уместо да стварамо играче. Срамота је да се на силу форсирају клубови из Немачке и Британије, а уништавају бивши велики клубови Партизан и Цибона или сад Црвена Звезда. Без Евролиге наши клубови ће бити у рангу Чешких или Бугарских на пример, јаки играчи неће хтети да дођу а таленте ће нам узимати већ после једне сезоне.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Formirati novu ligu, kontru ovom mutantu kog formira ovaj slepac (ko je on uopšte i šta je učinio za košarku?). Sve drugo značiće kraj košarke.
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Meni je jos uvek nekako čudno da gledam czv u evroligi. Čudna neka vremena
G

Gaginjo

pre gotovo 3 godine

Čudno ti, a gledaš je
G

Gost No.1

pre gotovo 3 godine

Stvarno su bezveze ova vremena, partizan ima višemilionski budžet i ostvaruje dosta skromne rezultate, kažu "ne smeju da budu ispred Zvezde, zabranjeno im je". Pa dobro ako ne smete da budete prvi, zašto ste sedmi majstore, ko vam brani da budete šesti, peti, četvrti, treći, drugi aaa'?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Jos cudnije je bilo 90ih, gledas Partizan u svim sportovima osvaja titule, a kad izadje u Evropu on se uglavnom bruka. Cudna neka vremena...
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Brojčanik, ne lupetaj. Mislim da nemaš više od 15 godina
m

mlakadzijin si sin

pre gotovo 3 godine

za regirstarsku tablicu komentar 92 partizan prvak evrope brukao se stvarno.
V

Vixtra

pre gotovo 3 godine

@brojcanik Da da, samo jednom osvojili i jos dva puta F4. Bruka jedna kako smo losi.
F

FMP

pre gotovo 3 godine

izvini a kad si ti to gledao CZ u evro ligi ??????????
a

abc

pre gotovo 3 godine

Ložač grobara na svom kanalu kaže da je "generalova borba za partizan bila maska, da se u stvari preko kluba borio za veliki lični dohodak koji nije mogai da ostvari nigde drugo, da je predsednik države nastavio da upumpava novac, kao što je to bio slučaj decenijama ranije, general ga uopšte ne bi napadao, ne bi bio veliki opozicionar". I onda kažu Bartomeu voli samo novac, i kako NIJE sve u novcu...Ložač grobara, koga ovde mnogi citiraju, kaže da jeste sve u novcu i da LJUBAVI nije bilo.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

Kako god ugasio je klub pokojnu zvezdu u koju su Goran Vesić,Boris Tadić,Djilas,Šutanovac i ekipa upumpali desetine miliona evra skalapjući neke lazne projekte evropske
a

abc

pre gotovo 3 godine

aebre@ Ma sve Ok. nama su upumpavali milione i u isto vreme nam odnosili koševe, stvarno su nam davalibi šakom i kapom...Ali brate, iz Panticevih usta da čuješ kako je "general za novac spreman da bude sve po potrebi, da ljubavi nije bilo", to je neprocenjivo iz usta vašeg duhovniks, a vi se pozivate na nekog Anđusa i skične. Nije bilo "ljubavi", tog nukleusa, tog zrna soli sa kojim ste sve posolili...Nije ni čudo što ste na sredini tabele, sve je bila laž, sve se svelo na "lični dohodak".
b

budvanin

pre gotovo 3 godine

Igra kurta i murta koja dodje do malo para a Srbija koja je sila u kosarci i cija reprezentacija je jedna od najjacih ima jedan jedini tim i to ako osvoji ABA ligu a da ne pomenem da liga sa klubovim bivse Jugoslavije dobija jedan tim i to je sramota za kosarku. Ako u fudbalu odredjene lige imaju po 3 i jedan u kvalifikacije isto tako bi trebala Srbija u kosarci ili bar 2 sigurna tima, isto i Hrvati koji imaju Cibonu i bivsu Bananu Split sa ukupno cini mi se 5 timova i Bosna Bosnu bivsu kao prvog osvajaca i velika je sramota da imamo samo jedan jedini tim u Evroligu i ti koji su najneregularniji sa najglupljom ligom koja se bori za krov evrope u svim sportovima je Evroliga. Majke bi za pare dali olosi.
S

Stojadin

pre gotovo 3 godine

Istupiti iz nakaradne tvorevine zvane Aba liga. Za dobrobit srpske kosarke!
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Ziveli derbiji sa Crnokosom.
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Partizan je najveća institucija ikada na ovim prostorima.I sada u ovakvom stanju rastrzani od vlasti mi smo u opticaju i priči za sve.Dok smo mi osvajali 13 godina da li je neko spominjao bilo koji klub sem Partizana?Ne,zato što u suštini niko sem crno-belih ovde nije ni bitan.
B

BS

pre gotovo 3 godine

A po čemu ste vi to veća institucija od Splita (Jugoplastika) ili Cibone?
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Kakve su vam ambicije u ABA 2 institucijo?
N

Niko...

pre gotovo 3 godine

... vas ni sad ne pominje, ovo su diplomatske izjave. Kao Budućnost i Mornar što su kao u igri za EL, a zapravo se samo radi o tome dokle će Zvezda da igra, a kad će doći Englezi.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

Kad se FMP zbog nagomilanih dugova ugasi(kao zvezda 2011.) da li ce drzava pronaci novi klub da promeni ime i da iznajmi delije sa severa ili pantere iz zeleznika?
G

Gost No.1

pre gotovo 3 godine

Sve je moguće, samo partizan više nikad neće imati sve resurse na raspolaganju (novac, sudije), pravo preće kupovine...itd Uživaj u Evroligi i naredne sezone, ima mnogo klubova za koje navijaš, spremi novac za dresove.
B

BS

pre gotovo 3 godine

Sve se to možda može desiti, ali je sigurno da Partizan nikada više neće igrati Evroligu!
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

ma jeste Partizan je imao novac i resurse a dovodio igrace iz mersina,granade,slovana i šalona dok se neko bahatio sa svetskim reprezentativcima i oreskupim amerima pa je otisao u vecna lovista 2011. godine
@

@Gost No.1

pre gotovo 3 godine

Spremi se za strasnu borbu za 17. poziciju
С

Срб

pre gotovo 3 godine

Онда ће као партизан 2008 да се угаси и створи нови клуб партизан-игокеа. Јер од данас су партизан игокеа један клуб! Додик - Даниловић.
N

Neće...

pre gotovo 3 godine

... uslediće fuzija sa Partizanom, biće to Crvena zvezda Partizan Igokea Cepter.
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Od svega ovoga mi se najvise svidja sto je rekao nismo imali razgovore sa partizanom i zvezdom...milogorce ne ferma niko 2% haha...smesan klub iz titograda.
R

Realmost

pre gotovo 3 godine

Samo vi beskrajnim saopštenjima dižite tenziju među navijačima i pritisak na sudije i rukovodstvo ABAlige pa će nas izbaciti i iz Euro lige i Euro kupa.Mislite da Evropi trebaju takve budale tipa Čović i Bokan.Samo ti Čoviću piši saopštenja i isključuj struju...
O

Ovo...

pre gotovo 3 godine

... što je rekao se odnosi na Bokana i Ostojine sabotaze u poslovanju.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ne, nego treba da gleda kako ga sudije bezocno kradu i da cutu? Takvi kao ti su problem. Umesto da svi dignu glas protiv zla, kradje i nepravde, ti si u fazonu "cuti, ne talasaj, neko ce da se naljuti pa moze jos gore da bude". I ovi iz komsijkog tabora koji bi pre podrzali Buducnost i njenu besramnu kradju, samo da Zvezda ne bude prvak jer ih ubise zavist i ljubomora.
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Pa covjek je upravo potvrdio sve sto je Covic rekao.

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

tim iz britanije? pa ukini jednu od 20 licenci turcima pa daj britancima
A

AcoAco3333

pre gotovo 3 godine

Ajde jos i iz Tunguzije ubaci nekog u EL a Balkan zatvori kompletno!!! Sveli su za kosarku najtalentovaniji dio Evrope na jedog ucesnika i sad ce i to da oduzmu! MVP u EL Srbin, MVP u NBA Srbin i on bi da nam oduzme i tog jednog ucesnika u EL! I ovaj sport je postao k..va, svi se prodase ulza pare i samo pare i pare su bitne!
G

Gost 017

pre gotovo 3 godine

Dugogodišnje prepucavanje dva privatna (režimska) kluba i njihovi rezultati u EL napokon dolaze na naplatu. Realno jedino Partizan ima "košarkašku" publiku na ovim prostorima. Ostalo je sve daleko. Ako neko misli da će u Londonu biti manje publike na tribinama nego na mečevima u Beogradu i Podgorici, grdno se vara!
G

GostLazar

pre gotovo 3 godine

Pa da, jedino je realno da vama predstavnicima postenja daju da igrate EL zauvek. Vi ne shvatate koliko je jadna vasa kuknjava? Covece kad zasluzite, igracete EL. Isto kao da ja sad ne zasluzim prosek 9+ na faksu, nego imam 7 i nesto prosek i trazim da budem na budxetu, jer sam ja dolazio na predavanja. Jadni ste.
P

Pancevac92

pre gotovo 3 godine

Vi sto ste nekoliko puta bili zadnji i imali skorove 2-12 da se ne javljate
S

Simić

pre gotovo 3 godine

Onda po istom parametru vi nikada više ne bi trebali igrati ni kvalifikacije za LŠ u fudbalu, čak i ako to zaslužite rezultatima na terenu.
G

Gost Pele

pre gotovo 3 godine

Kao navijač CZ ovom čoveku ništa ne verujem. Sramota šta radi ovom regionu, Velika Britanija? Dokaz da ga samo lova interesuje. Okrenimo se drugim takmičenjima, jer nikada nećemo moći da pariramo prebogatim zapadnim klubovima. ABA ligu treba napustiti, jer je postalo besmisleno igrati je vise. Ipak smo mi zemlja košarke, a to je dokazao sinoć Vasilije Micić kao MVP finala EL.
S

Sacha_PFC

pre gotovo 3 godine

Sta ima da te nervira u izjavi ovog coveka...rekao je da je problem regularnost takmicenja...zar mislis da gresi.Pogledaj samo poslednju utakmicu C.Zvezde odigrala je u punoj hali iako je zakon izricito zabranio odigravanje utakmica pod prisustvom publike.Slučajno da je ABA liga pridrzavala se pravila i regularnosti utakmicu bi ponistila i dodelila pobedu Buducnosti 20:0...to je potpuno jasno i od toga niko nemoze da pobegne.Nemojte da spominjete publiku u Podgorici jer na prve dve utakmice u Beogradu je takodje prisustvovala publika tako da nema potrebe pricati o regularnosti takmicenja.Imamo situaciju gde C.Zvezda i dalje se nezna koje joj je pravo ime,odakle je,dali ima statut i sve ono ostalo sto cini jedan klub regularnom ekipom.Opet tu je takodje ekipa FMP ciji je vlasnik isti kao i u C.Zvezdi tako da je opet u pitanju regularnost dovedena jer po statutu ABA lige dva tima jednog vlasnika nemogu se takmiciti u ligi...opet izigrana regularnost i na to se nedaje prevelika vaznost.Imamo i uplitanje politike u sport sto je svuda u Svetu strogo zabranjeno i takvi klubovi i sportski savezi se drasticno sankcionisu sto nije slucaj sa Srbijom i C.Zvezdom iako znamo da je drzava Srbija glavni sponzor C.Zvezde.Mozda bi trebala da u kosarkaski klub udje i finansijska inspekcija...da se vidi kako je potroseno preko 30.mil.evra koje je drzava Srbija dala C.Zvezdi a da ni jedan ozbiljniji rezultat nije napravljen i pri tome sada klub duguje oko 10.mil.evra.Isto tako trebala bi da se ispita uloga glavnog coveka N.Čovića u C.Zvezdi dok je bio na čelu institucija na Kosovu i da pojasni kako je prevario Srbski narod za 10.mil.evra obecavsi im stanove..uzeo pare a da ni temelji za te stanove nisu uradjeni.Eto to su neka od pitanja regularnosti ABA lige pa cak i regularnosti postojanja C.Zvezde ili kako se vec klub zvanicno zove jer sa time bas niko nije upoznat...na zalost pa i samih navijaca.
R

Rty

pre gotovo 3 godine

Sta nam naprica ovaj pfc. Uplitanje politike u sport? Navijaci? Filijale? Pa sa kim ste igrali juce cetvrtfinale KSS? Sta vam je Mladost? Ko je Ostoja u kosarci i koji mu je broj partijske knjizice? Odakle vam budzet od 10m svake godine unazad i sta ste poslednjih
M

Mali ciga

pre gotovo 3 godine

Sve si u pravu, ali pišeš na ciganskom portalu gde ćeš dobiti samo minuse. Moraš pisati na ciganskom. Samo pogledaj komentar ispod tvog komentara. Pita "čovek" šta nam je Mladost? A mi sa njima tek prvu sezonu i to u NEBITNOJ LIGI KLS, a panteri međusobno godinama. 10 miliona budžet Partizana??? E pa onda hoću i ja igrače evrolige u naš klub kao cigosi!!!
Z

Zacigumalog

pre gotovo 3 godine

Ahhahaha al nece oni kod vas
M

Mali ciga

pre gotovo 3 godine

@zacigumalog neće, jer na drugoj strani brda ima više od 10 miliona!
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

Cuj ovog san tim iz Britanije? Sta prica ovaj covek? Mesa se u Aba-u, a kljuc mu je Italija kaze, a san Britanija. Odlicno. Italijani su osvojili toliko medalja u poslednjih 20god. Ali ajde jos i izbace neko ime svake pete godine, a britanci sta? Samo pare. Totalni reset treba na svim nivoima. Sve najgore ovakvim jadnicima.
K

Kemp

pre gotovo 3 godine

Strašan si !!! Ja sam Zvezdaš, ali Kako te nije sramota, favorizuješ tamo neki Zenit, Vitrus (kojeg je Partizan dva puta olešio), a ABA ligu lafo dovodiš u pitanje regularnost?! Koje licemjerstvo! Pa taj isti MVP Vasa Micić je igrao tu istu ABA ligu, MVP NBA Nikola Jokić takođe! Kako nas kulturno žele izbaciti iz svega i zatvoriti ligu samo za "bogate"... Zar Partizan i Zvezda nemaju najbolju publiku u Evropi, zar nismo xy puta pokazali da sa ovakvim budžetima dobijamo te "bogataše" srcem i uz huk publike ?!!? Sramota zaista, velika sramota ako predstavnika ABA lige izbace i EL ! pozz
G

Gost-$

pre gotovo 3 godine

Britanija i kosarkA, ti si Djordji najvece zlo kosarke.
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Matori samo probaj da i to jedno mesto oduzmes.Tog momenta Aba liga ce prestati da postoji.Raspasce se na nacionalne lige.
B

Bartomeu:

pre gotovo 3 godine

O ne, samo to ne! Nista onda, odustajem od moje ideje, samo da se ABA ne raspadne...

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Samo treba iz lige izbaciti Polis i biće mnogo regularnija.
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Bartomeu je kancer košarke ovo kao delija tvrdim! Aba liga je trebala imati najmanje 3 evroligasa vec odavno.. Mi smo za njih izmislili kosarku, ali nemamo tržište..
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Lik pravi zatvoreno takmicenje, ne bi me cudilo da za koju godinu ni prvak ABA nece ici u evro ligu a mozda je i ova izjava neki uvod. Stari format sa grupama je bio mnogo bolji i interesantniji bar za mene.
K

Kokwer

pre gotovo 3 godine

Ali nemamo zbog raznih afera krađe pehara i uništavanja istog, paljenja PP aparata na utakmici, drmanja koseva, ubacivanja mokrace i papaka u teren... To sa druge strane nije kosarka.
G

Gost Mr.dr.

pre gotovo 3 godine

Bilo je EL I kad su sudije prebijane po svlacionicama,vozane po gepecima automobila,kada su igracima pojedinci uzimali "reket",kada su odlucujuci kosevi postizani iz auta od 50 cm,kada su treneri povlacili I vracali ekipu na teren,kada su se ubijali protivnicki navijaci,.... Ali posto smo mi Srbi,znam da imamo kratko pamcenje I sve zaboravljamo vrlo brzo.

Wizard

pre gotovo 3 godine

@Ris- Da Zvezda nije osvojila ABA ligu, ni ove godine prvak ABA lige ne bi igrao EL.