Prekid u Čairu: Delegat, Lazić i Anđušić bili na razgovoru, sudije dale poslednju opomenu

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.02.23. | 22:48

Bilo je upozorenje pre utakmice da će u slučaju dve opomene za istu stvar biti pražnjenja hale... Arbitri dali poslednju opomenu nakon kraćeg sastanka

(Od izveštača Mozzart Sport iz Niša)

Ni drugo polufinale Kupa Radivoja Koraća nije moglo da prođe bez prekida. Na sedam i po minuta pre kraja večitog derbija, sudije su napustile parket dvorane Čair zbog ubacivanja tvrdih predmeta na teren, od upaljača i kovanica, preko krupnijih stvari koje mogu ozbiljno da povrede nekog...

Izabrane vesti

Nedugo pošto je sudijska trojka napustila parket, delegat susreta otišao je za njima, kako bi se razgovaralo o daljim koracima. Još uoči susreta oba tima dobila su jasnu poruku da će, u slučaju da se dogode dve opomene za istu stvar, da se prazne tribine.

Još nema takve odluke, ali se može čuti da se ista razmatrala... Košarkaši oba sastava ostali su na parketu da se zagrevaju, a apeli kapitena Crvene zvezde Branka Lazića i šutera Partizan Mozzart Beta Danila Anđušića nisu urodili plodom. Obojica su kasnije otišli za delegatom kod sudija na sastanak.

Anđušić je po izlasku iz tunela uzeo mikrofon i obavestio navijače Partizan Mozzart Beta da više opomena nema i da će sledeće ubacivanje predmeta na teren zahtevati pražnjenje hale.

Prekidu utakmice prethodila je trojka Nemanje Nedovića za vođstvo crveno-belih rezultatom 69:60.



tagovi

Kup Radivoja KoraćaKup Radivoja Koraća 2023.

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara