Komentari na vest

Preliminarni spisak Srbije za Mundobasket s 20 imena, nema Jokića, tu su Topić, Bogdanović, Milutinov...

G

Gost Host

pre 10 meseci

A i ekonomu je krepala papiga.
n

nasGREG

pre 10 meseci

Ako Pesic za u svakom trenutku da nabroji igace koje ima ja sam da ne kazem sta..duduk
f

frotir

pre 10 meseci

Igraci koji dodavali peskire ove godine, sad su A reprezentativci...Strasno.
G

GoHome

pre 10 meseci

Ja izbrojah 10 zvezdinih sto bivsih sto sadasnjih, 7 Partizanovih. Ali Beslac ?? A Mitrovic kome rezerva,indijancima??? Juzni Sudan bice veliki zalogaj.
z

zastava 35.7

pre 10 meseci

Slabo se razumeš druže. Baš slabo
G

GoHome

pre 10 meseci

@zastava35.7 Tebi treba razum,meni ne...cista logika i brojanje,pokusaj sam ponovo...Nikola Jovic,Pokusevski,Beslac nisu igrali ni Zvevzdi ni Partizanu..pa broj.
G

Gosthdndyd

pre 10 meseci

Topic je dobio poziv zbog caleta i menadzera koji ga maksimalno forsira. Decku svaka cast kako igra, ali ni u Zvezdi nije mogao da se izbori za prvi tim pored Markovica. Ni ove sezone nece igrati zbog nekog nepoznatog Brazilca. U Nisu na evropskom koje se sad igra ima i boljih klinaca pa nisu dobili poziv. Jos jednom kazem svaka cast njemu na svemu sto radi, ali mislim da nije tu zbog uspeha ili zalaganja. Daj Boze da me demantuje u buducnosti.
m

matoriekspert

pre 10 meseci

Sinoć sam gledao protiv Finske. Kad njega izvede igra postaje tečna. Malog su ubedili da je Džordan lično tako da pitanje je u kom će pravcu ići ta karijera. On mora da bude 20-ti za njegovo dobro
r

rt

pre 10 meseci

Slabo se vi razumete,mali je vrh igrac.
S

Samo objektiva

pre 10 meseci

Fascinantno je kako na svakoj vesti u komentarima se nadju stručnjaci da se prepucavaju partizan - zvezda. Otišli smo u k.
y

youngmajor

pre 10 meseci

zašto nije pozvan Luka Mitrović?
x

xezlgzwx

pre 10 meseci

Pozvan je. Posteno je odbio i rekao da nije spreman zbog umora i povreda, da su drugi na toj poziciji u boljoj formi i fizickom stanju i da je dostupan selektoru za kvalifikacione utakmice na jesen. Jedino posteno odbijanjw nastupa s obzirom da je realno procenio da je u takvom fizickom stanju da je bolje da ide neko drugi. Nije kao Kalinic, Jokic i Micic da su prekopotrebni i sa pola snage, Mitrovic ako nije u punoj snazi tesko bi mogao doprineti protiv ozbiljnih protivnika. Svakako je i poznat po svojih 67481 povreda tokom karijere...
p

pesimista

pre 10 meseci

Ovo je DNO DNA od sastava,koliko smo LOŠI,nema reči,normalno necu ni pratiti,u SRBIJI JE SPORT ODAVNO UMRO!!!
v

vlada1951

pre 10 meseci

što bi rekao gospodin selektor Svetislav Pešić: Srbi ne vole košarku, oni vole uspehe i medalje. i ovo je samo jedan od komentara koji to dokazuje
т

трипле

pre 10 meseci

Зашто на списку нека идола нације у виду Марка Јагодић Куриџе
Z

Zato!

pre 10 meseci

Što je mator i prosečan a ima 7 boljih igrača na njegovoj poziciji... Da li tinovi razlozi piju vodu ili?!?
S

Saša 73

pre 10 meseci

Srecno junaci! Drazi ste mi od 12 Jokica.

Dadodadi

pre 10 meseci

Podrška momcima. Oni koji neće, ne moraju
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Naravno. 👍
Z

Zaboravni

pre 10 meseci

Ljudi, ja ne znam da li neko primecuje jedno ime i cinjenicu da je na spisku samo iz razloga sto mu je menadzer zalizani. Ko je bre Beslac?

nikosnikos942@gmail.com

pre 10 meseci

Ne hvali se svojim neznanjem
z

zastava 35.8

pre 10 meseci

Slabo se razumeš druže.
g

glavatan

pre 10 meseci

Valjda ce Aleksa da nadmudri odbranu Juznog Sudana?
U

Ue1312

pre 10 meseci

Jedan od najboljih igrača prošle EL u Partizanu,u odbrani (svi znamo dokle je Partizan stigao)

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Stefan Jovic, Avramovic (Jaramaz), Nedovic, Bogdanovic, Marinkovic, Guduric/Dobric, Davidovac, Nikola Jovic, Pokusevski, Milutinov, Smailagic, petrusev (Ristic) Gde mu je Mitrovic?!

Milos Bozic

pre 10 meseci

umoran..
s

slazem se..

pre 10 meseci

Mitrovic je odigrao odlicnu sezonu na 5 pored Petruseva, i steta sto ga nije zvao za klupu. Ali dobro, on godinama kuburi sa povredama, ima tu dosta razloga zasto se neko zove ili ne. Nadam se da su ga svakako zvali na razgovor i dogovorili se zasto se zove ili ne zove.. Idemo sa najjacim u ovom trenutku, pa borba za medalju, zlato ako bude bice jos sladje u ovom sastavu..
b

bratunga

pre 10 meseci

Rekao je sta je sa njim . Tvoj problem sto ne pratis i ne znas nista

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Milose, hvala. Slazem se, slazem se:-D
1

1983

pre 10 meseci

Zvao je Mitrovica, on je odbijo isto

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Kompleksasu, nisam mogao da gledam konferenciju uzivo, ako imas neki problem, resi to sa sobom.
b

bratunga

pre 10 meseci

Podrska za momke koji su tu Podrska za selektora . Podrska za strucni stab . Hvala momcima koji nažalost ne mogu ovaj put i nadamo se da ce nam pomoci u sledecem ciklusu. Savet sa strucnjake ove sto mazu Jokica Danilovica Pesica ...Bitno je vase misljenje kao macji kasalj . Necete vise da pratite Denver ,nema problema hvala vam . Necete da gledate Reprezentaciju ,nema problema ,hvala . Tako da strucnjaci ajde u misju rupu ,a kome nesto nije jasno ostavicu mu svoj broj pa mozemo i da popricamo o tome .pozdrav

Milos Bozic

pre 10 meseci

tvoja nepismenost,a sve za zeljom da nekome drzis slovo,dokaz je da smo kao drustvo potonuli..
Š

Šahmat

pre 10 meseci

Uroš Trifunović u reprezentaciji.Dotakli smo dno.Šta u njemu vidi Željko Obradović nije mi jasno.

Milos Bozic

pre 10 meseci

to sam prvo hteo da prokomentarisem,ali,otvorivsi komentare,prvo sam ovo video...neverovatno da igra kosarku,pa jos u Partizanu,pa dalje za kosarkasku zemlju SRBIJU!
m

monteroo

pre 10 meseci

Sahmat@ Bas nista ne vidi ,hteo da ga otera proslog leta,ali sin ga zamolio da mu da sansu ... Dobri su,druze se...
B

Bananamen

pre 10 meseci

A dje vam je Kevin Panter? Ili ga nijesi pozvao da I on ne dijeli narod.
V

Vladimir Leposavić

pre 10 meseci

Malo jači od gustog soka od breskve
n

ne.ide.to.tako

pre 10 meseci

Dok se forsiraju partizanovi igraci koji veze sa vezom nemaju nema sanse da osvojimo medalju. Nece da pozove ni iz igokee ni iz mege ni iz fmpa, zove Trifunovica Jaramaza veliku ulogu mu igra Avramovic koji nema mesta ni u Partizanu kada ae lomi? Jaramaz dao jednu trojku ali zato ga unistili na EP i u kvalifikacijama. Trifunovic strhovito los. Ne zove iz Mege i FMP a, to je zasluga SasO Danilovica. Nema boljitka.
D

Dakara

pre 10 meseci

A sto Mirotica niste zvali... Jes bre on jos uvek gura one kofere i trazi smestaj po Beogradu, sprecen je, a odazvao bi se da nije.
d

da ste kao naibolje

pre 10 meseci

Kao odbojkašice da ste bili bi čudo.One odu bez 5 iz postave na prvenstvo sveta i budu sa novim trenerom ponovo prvaci sveta.Imaju bazu ne igraju stranci u Srbiji.Vole da igraju za Srbiju.One po 5 meseci svake godine budu u reprezentaciji ovi ne nogu jedan mesec godišnje. Od njih ucite kako se igra za Srbiju.
B

Blaki

pre 10 meseci

Mogu grobari da se ljute koliko hoće i da lupaju minuse,dokle god je Predrag Danilović predsednik KSS nema tu uspeha čovek nema kapacitet za to,svaka čast kao igraču. Brukamo se u Nišu za organizaciju U18 prvenstva. Nama treba sposoban čovek kao Dragan Đilas ili Nebojša Čović.
z

zastava 35.8

pre 10 meseci

Zašto bi se bilo koji grobar ljutio što neko pljuje kuma Danilka. Pa više ga mrzimo mi nego vi. Štaviše, vi bi trebali da mu dignete spomenik, jer dok on nije doveo Partizan na najniže grane u istoriji, vi objektivno niste imali šansu ni za jedan trofej. Veći rivali su nam bili Hemofarm i onaj izvorni Fmp. Kako je uništio Partizan, tako će i Kss ako već i nije. Kažu da je to sve proturio kroz platinastu nozdrvu, ali ne mogu da tvrdim. Pozz
X

Xxxx

pre 10 meseci

Avram, Jović, Bogdan, Gudurić, Marinković, Nedović, Pokuševski, Dobrić, Smajli, Jović, Milutinov, Pokuševski, Ristić. To je to, što više šutera, jer organizaciju igre nećemo imati na nekom zavidnom nivou. Širiti odbranu protivnika u napadu, a biti pokretljiv u odbrani. U skoku će valjda odraditi posao centri. Samo da se grize, ako ima želje i sve ostalo će doći.
I

IgorNBG

pre 10 meseci

Za mene lično je veći problem izostanak Micića jer nemamo pleja, a na petici imamo sjajnog Milutinova koji pored Jokića ne bi ni igrao puno. Jokić je umoran posle duge sezone, treba mu mira i odmora, ja ga razumem potpuno jer sam takođe bio profi sportista mada ne na tom nivou naravno. Navijači i šira javnost pojma nemaju o životu vrhunskih sportista, koliko nemaju vremena za porodicu i prijatelje tokom sezone, tako da ko razume super, a ko ne razume - njegov lični problem. Uglavnom, premalo nas ima da bi smo bilo koga osuđivali odmah kada nam se nešto ne svidi - kad bude želeo da igra dobro nam došao, neka je živ i zdrav.
M

MVPČAČAK

pre 10 meseci

Ova reprezentacija IMA KVALITET. Ko neće, ne mora, NIKAD ga više ne bih zvao. Borba do poslednjeg atoma snage i biće to dobro.
l

likovi bez mozga

pre 10 meseci

Ma ti si opasan...Nikada, nikada nikada....pokaži nam ovde na portalu koliko si jak...
M

MVPČAČAK

pre 10 meseci

Ja sam rekao svoj lični stav, to što se nekome ne sviđa ne znači da treba da ovde kao nešto nekome preti. Lik je od deset velikih takmičenja, na koje je pozvan, odigrao DVA ILI TRI. Šta sad, treba nwkoga za nešto da molimo??? Pa dobro, idemo na hipodrom...
0

035 036

pre 10 meseci

A MIROTIC JER DOSAO U ONAJ DRUGI KLUB A NIJE ZVEZDA?

Gost17

pre 10 meseci

Jel, jer se koristi u druge svrhe :)
G

Gost5555

pre 10 meseci

Aj ti prvo se vrati u skolu pa dodji da komentarises
k

kafic55555

pre 10 meseci

Ti nemas skoli. Tvoja skola je kafic.
m

matoriekspert

pre 10 meseci

Nije došao jer onaj što mu preti , istovremeno mu garantuje bezbednost!Ne mora on da utvrđuje koji deo šizofrenije će prevladati !
d

da si

pre 10 meseci

pismeni...pa ajde. jer haha
E

Esex

pre 10 meseci

Ja jokica vise ne bih nikada zvao..@sve je u pravu gurovic,ko je citao njegovu danasnju izjavu jasno mu je sta pricam
0

035

pre 10 meseci

Trifunovic SKLEROZO?
S

Smislov

pre 10 meseci

Ubijte me ja i ne znam kako taj Topić izgleda, a čitam da je doktor za Avramovića. Doktor od klupe.
P

Pazi

pre 10 meseci

Topić je sin našeg legendarnog košarkaša. Prošle sezone je bio najbolji igrač KLS. Kažu da je naš najveći talenat. Pre par dana je popisao za Zvezdu svoj prvi profi ugovor.
@

@Smislov

pre 10 meseci

Ne znas jer ne zelis da znas, decko igra na ovom evropskom za juniore u Nisu. Da hoces da znas pogledao bih ga ili uzivo (ako si u okolini), ili preko Youtube (fiba tamo pusta obicno tekme sa juniorksih prvenstava)
g

glavati.gorostas

pre 10 meseci

Avramovic nije plejmejker i da nije postigao trojku protiv Svajcarske ne bi postojao. Protiv Belgije se obrukao. Svaki put se obrukao. I ovog puta ce.
s

steta.stvarno

pre 10 meseci

Da je srece da Topic stvarno dobije sansu ispao bi smeker. Ali ne forsirace malog Jaramaza sa ko zna koliko godina ocajnog u organizaciji igre.
A

A trebao bi

pre 10 meseci

Pa Topica ni njegov matični klub ne forsira

nikosnikos942@gmail.com

pre 10 meseci

Sjajan spisak! Napred Orlovi!
t

top 3

pre 10 meseci

Idemo rastereceni , najbolji su tu , a koga nema bez njega se i moze i mora!!!
m

miki234

pre 10 meseci

Jeste izostanak Jokica i Micica veliki udarac za reprezentaciju,ali po mom misljenju i dalje imamo veliki kvalitet.Bogdanovic ,Milutinov,Guduric,Avramovic ,Nedovic pa i Dobric su ozbiljna napadacka snaga.Mi imamo drugi problem ,a to je nacin igre iz vremena "praistorije "gdje plej tapka loptu 15 sekundi i onda obicno spusti na centra,umjesto da urade ono sto je Zeljko uradio u Partizanu a to je da je maksimalno ubrzao igru i odmah je dosao rezultat u vidu top 8 i zamalo odlazak na final four.A mi imamo igrace za brzu igru.Pa i ta pozicija pleja nije veliki problem ,Nedovic je u karijeri dosta puta igrao jedinicu,on i Avramovic na jedan bi bilo sasvim ok.Na beku Bogdanovic,na trojci Guduric koji je bek ali bez problema moze na trojku.Na cetvorci mogu Smailagic i Petrusev.Dakle.ima kvaliteta.Al vec vidim da ce nacin igre bit kao do sad,gdje ce Pesic stavit na pleja Jaramaza ili Jovica i usporit igru maksimalno.Uglavnom maskimalna podrska reprezentaciji,ovo je samo neko moje vidjenje kao nekog ko voli kosarku.
k

kul..

pre 10 meseci

Slazem se za komentar, i vidi se da u mladjim selekcijama krecemo sa brzom kosarkom od ovog leta, valjda ce to preci i na seniore. Sto se igraca tice, ne znam sto bi podigao Gudurica na krilo poeed zivog Bodgana. Realno Bogdan ako moze NBA krila da cuva moze na krilo i u reprezentaciji. Avramovic i Marinkovic (Dobric) na bekove, za brzu kosarku. I da dodam, dosta komentara ima da treba po kvalitetu da igraju Pokusevski i Jovic jer su u NBAju, ali oni su tamo zbog potencijala koji imaju, a ne zbog trenutnog kvaliteta, plus nisu od juniorskih dana igrali po FIBA pravilima. Od njih dvojice max jedan na terenu, vise povetenja imam u Petruseva i Smailagica. Poz.
R

Realan 2

pre 10 meseci

Standardni evroligas zadnjih 10 god iznedrio gomilu asova... a na sledecem svetskom da zablista lazarevic, najmladji igrac kk cz fmp u sledecoj sezoni.... kk kamerun 4 igraca na spisku?! A stub srpstva 2?!
r

reb8888

pre 10 meseci

...zar ti to nije najbolji odgovor zasto klubovi ne zele da njima upravlja kss? ta 4 igraca da igraju za bilo koji drugi klub, tesko da bi 1 bio na spisku. zeljku nisu bili dovoljno dobri za kls ali zato za reprezentaciju jesu. trifa kapiten...
n

nekoizmase77

pre 10 meseci

Cim su Partizanu vezane ruke i noge, oteran Dule, tako je pala i reprezentacija. Isto kao i za vaterpolo
@

@neko iz mase 77

pre 10 meseci

...malo si se ti zbunio, bas u dulovo vreme je nasa reprezentacija pukla a posle njega pocela da se vraca...
@

@neko iz mase 77.

pre 10 meseci

Sta pricas???Gde je pocela da se vraca???
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Dovedite stranca i da definitivno stavim tačku na reprezentativnu košarku!
Z

Zvezda mi je sve

pre 10 meseci

Topić? Nemam ništa protiv dečka ali decko nije odigrao nijednu sezonu u profesionalnoj košarci..
R

Rasputin

pre 10 meseci

Ne brini se, nece da ga vodi na SP ali ce njemu da jako puno da znaci da odradi 5-6 treninga sa ovim momcima, a narocito Bogdanom, Gudurom, Jovicem i Milutinovim…
Z

Zvezdas1989

pre 10 meseci

hahahahaha,decko bio najbolji igrac kls prosle sezone
c

cccc

pre 10 meseci

to sto tvoj klub ne igra kls pa ne pratis nisu ostali krivi. decko najbolji igrac kls
J

Jesmo oslabljeni

pre 10 meseci

Ali može ova ekipa da bude iznenađenje. Bogdan će kidati, Milutinov isto jer prvi put nema ko da ga sputava, mali Jović iz Majamija će isto imati odlično prvenstvo, Gudurić će biti dobar, Pokuševski takođe, samo Kari to da uklopi i mogao bi bit rezultat ok, da se plasiramo na OI. Što se otkaza tiče, Miciću se nema šta zameriti, čovek je igrao kada mu je majka preminula, a Kalinića i Jokića ne treba više zvati, prvog jer se dovoljno blamirao da bi sada još i ispaljivao, a Jokića jer mu je svejedno, a takvi nikome ne trebaju.
P

Pazi

pre 10 meseci

Kalina je povređen druže. Nije ispalio što je hteo već je morao.
g

guster

pre 10 meseci

Ja se slazem sve sa tobom sem u jednom, da li ti mislis da ce Guduric stvarno da odigra ekstra? Svako prvenstvo se to prica covek ne zna gde je levo kad dodje da igra za Srbiju. Protiv Slovenije u finalu Sale ga uvodi kaze ne pravi faul on pravi pri izvodjenju lopte kod njihovog kosa i daje im 2 bacanja, protiv Italije ulazi gubi 3 lopte odma sut iz igre 1 od 9 protiv Britanije odlucujuca pravi tri faula za minut i po i zakucan na klupu, a najbitniji igrac tad u sastavu?? Dokle vise da se ocekuje Guduric
s

sasa1234

pre 10 meseci

Malo jači od kisele vode
p

pacino

pre 10 meseci

Idemo momci do medalje. Podrska mora biti najveca, ovi momci su spremni da ginu za ovaj dres.
T

Top Gun

pre 10 meseci

Topić ne igra u Zvezdi al može u reprezentaciji? Ok
r

reb8888

pre 10 meseci

...ne moze decko da igra u zvezdi kada je bio na pozajmici u drugom klubu, gde je bio najbolji igrac...problem su oni koji su u svom klubu i nemaju minute a ima ih na spisku. a cime su zasluzili, sumnjam da neko zna...
Ž

Žerac

pre 10 meseci

Koliko je minuta odigrao Trifunović za Partizan u ABA i EL? Koliko su minuta Avramović i Smajilagić u proseku i sa kojim učinkom igrali u EL? Naravno da oni nisu krivi za to, već koncept igre njihovog trenera. Zato svaka čast momcima zaslužili su poziv u reprezentaciju i nadam se da će dati poslednji atom snage za što bolji rezultat.
D

Da se ne lažemo

pre 10 meseci

Sa ovog spiska Bogdanović, Milutinov, Nedović, Petrušev i Gudurić bi trebalo da imaju mesta na širem spisku, a ni svi oni u 12, u jednoj ozbiljnoj selekciji. Stefanu Joviću svaka čast na svemu urađenom, ali je reč o bivšem košarkašu. Ostali žali bože.
R

Rasputin

pre 10 meseci

Da se ne lazemo, kosarku pratis samo preko kladionice… Jovic je decko imao jako dobru sezonu u Saragosi i uz Micica je nas najbolji plej…
K

Keba

pre 10 meseci

Eto srece da su svi odbili...mozda bi konacno doslo do korenitih promena u KSS!
@

@Keba

pre 10 meseci

Stvar je u tome da oni ne zele korenite promene. Samo par cokijevih sledbenika.sa tvitera, al ste nebitni i u sopstvenoj kuci, a ne ovako javno..
č

čarapan

pre 10 meseci

Ne igra svetsko prvenstvo da bi se odmorio, kako bi bio spreman da igra za klub, za pare. A Mesi, Modrić,oni mogu....alal vera.
M

Maestro44

pre 10 meseci

Pošteno od Jokića. I razumem ga. Čovek je očigledno iscrpljen i fizički i mentalno. Odigrao za 9 meseci preko 100 utakmica. Nije ni čudo što su mu prve reči i to onako očjno i umorne bile - Idemo kući. Čoveku je potreban odmor. Bolje ovako pošteno da kaže da ne može nego da ode i da svi od njega čuda očekuju a on da bude senka na terenu. Pitao bi sve vas koji ćete sada da ga pljuvate kako bi ste se ponašali da nakon godinu dana teškog posla u nekoj firmi napokon dobijete godišnji odmor a onda vam kažu da od toga nema ništa nego imaš 5 slobodnih dana i opet se vraćaš na posao? Pa skrenuli bi sa uma. Momku je potreban odmor. Nijedan igrač koji je na spisku reprezentacije nije odigrao ni delić onoga što je on odigrao i ove sezone i nijedan nije najvažniji igrač ekipe u kojoj igra. Zato ostavite momka na miru.
K

Koga

pre 10 meseci

Briga šta on radi u Denveru? Može da igra sedamnaestu ligu Hondurasa, ali mene zanima da nam najbolji igrači igraju za reprezentaciju na važnim takmičenjima. Čuj on se mukica umorio u Denveru, pa neka se umori na SP pa neka u Denveru ne igra prvih 10 utakmica i rešen problem.
r

reb8888

pre 10 meseci

...marej je izasao iz teske povrede i odigrao isto koliko i on, pa igra za kanadu...kada im treba da se promovisu kao mladi igraci, nije im problem - kada su pune gace para, kome zapinje reprezentacija...
l

livPro

pre 10 meseci

Druze, ajde dosta vise sa opravdavanjem Jokica. Da je prvi put otkazao u redu, alibovo je cetvrti put da radi isto. Prvo je bilo kora da potpise max ugovor, nece da rizikuje povredu, u redu. Posle je bilo da je umoran jer je igrao finale Zapada, u redu. Pa mu jedne godine zena trudna, preskocio. Sada opet. Ma dosta vise, ne treba ga ikada vise zvati i to je to
B

Bojan274

pre 10 meseci

Lično moje mišljenje je da nismo mnogo ni izgubili. Micić i Jokić nisu odigrali nijednu utakmicu u kojoj su oni bili nosioci igre, u kojoj su oni donijeli tu pobjedu. Za igre u klubu im svaka čast, reprezentacija 0.
m

milos i kika bravo

pre 10 meseci

bravo
G

Gladiola

pre 10 meseci

Tužno da igrači nemaju motiv da igraju svetsko prvenstvo za svoju zemlju, momci koji su se odazvali hvala i srećno. Šta god da uradite uz vas smo!
D

DraganKojic

pre 10 meseci

"Neki navijaci" poceli o Topicu ko o Erakovicu . Ako vec gubimo od jacih protivnika salji klince da se kale polako .
p

pdk

pre 10 meseci

Svi pljuju Jokica, i slazem se, ali sta je sa Micicem? Ista stvar...
f

fwefef

pre 10 meseci

decko igrao dan nakon smrti majke ...sta da mu zameris sad
S

SaleKg

pre 10 meseci

Zbog "pretnji" četiri sadašnja i tri bivša košarkaša Partizana trebalo bi da odbiju poziv. Pa, neka igraju Čovićevi i Miškovi puleni, iako je sve u ovoj zemlji podređeno njima...e, to bi bila pravda!
N

Ne

pre 10 meseci

rise

Zvezda ispred svih!

pre 10 meseci

Moramo biti realni. Ovo je najbolje sto imamo.
R

Realnos

pre 10 meseci

Bolje ovako da se puste neki mladji igraci da se razviju bolje prodaju itd... da imamo lepsu buduconst njima ce to sigurno ne normalno znaciti da provedu jedno celo leto da predstavljaju nasu zemlju na svetskom prvenstvu sa jednom velicinom kao sto je Bogdan Bogdanovic. Zao mi sto nema jos neki mladi igrac poput Nikole Djurisica ili nekog drugog...
e

enzo

pre 10 meseci

tuga
J

Jöle 39

pre 10 meseci

Ovo je strasno... Topic? Dečko nema pet minuta u seniorskoj košarci...
P

Pehić

pre 10 meseci

Bravo! Ovo je najtačnija definicija. Suviše je rano da se poziva, taman i na širi spisak.
B

Bogoljub Gagic

pre 10 meseci

Topic je doktor kosarke za avramovica i jaramaza.
m

matoriekspert

pre 10 meseci

A ni u juniorskoj reprezentaciji nije najbolji igrač.Sinoć sam gledao ,protiv Finske, on forsira , ne igra odbranu,Kad je njega izveo igra je postajala tečnija i obrnuto
З

Звездан

pre 10 meseci

Да није тужно, било би смешно!!!
g

gost27474

pre 10 meseci

prolazimo grupe i prvi jaci protivnik nas dobija
K

Kosgeter

pre 10 meseci

Taj Trifunovic i Davidovac veze nemaju.
t

tre

pre 10 meseci

uporediti Trifunovica sa Davidovcem i njihov kosarkaski mozak…da li stvarno mislis da se to moze???Ccc…
G

Gostxx

pre 10 meseci

Bar hoce da igraju, sta vrijedi sto je Jokic najbolji kad nece?
n

nik1909

pre 10 meseci

Ja bi poveo Topića kad već fali plej,taman nek se kali,definitivno nešto mora da se menja sramota je šta se radi sa našom košarkom.
г

гецо

pre 10 meseci

Дечко Топић после напорне сезоне и играња за младе треба да одмори пред сениорску сезону у Меги. Нема он шта да тражу на светском првенству са 18 година. Људи не схватају шта значи одмор за кошаркаше, нису они машине. Слично било са Теодосићићем 20 година млада репрезентација, па уморан у сениорској код Славнића, и после тога сезона у екипи катастрофа! Разлог недовољно одмора за организам. Треба барем 20 дана одмора да се организам лепо одмори и припреми за напоре у наредној сезони то људи не схватају. Списак није лош.
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Košarka smiješan sport, zamisli igrač neće da igra na svijetskom prvenstvu!
Ј

Јосиф

pre 10 meseci

Отказали Покушевски, Стефан Јовиќ, Петрушев и Јарамаз!
R

Rasputin

pre 10 meseci

Jel su ti se javili u snu ili si video u solji ili pasulju?
M

Milojko Arsenić

pre 10 meseci

Svaki bivši i sadašnji igrač Partizana treba da napusti reprezentaciju pa nek im igraju menadžerski igrači
L

Luka muka

pre 10 meseci

Bi oni ali su i oni menadzerski igraci
T

Triball

pre 10 meseci

Deda Milojko, ponovo si zaboravio lek...
S

Sale brat

pre 10 meseci

To je to najace sta imamo bez ovih sta su otkazali
5

555667

pre 10 meseci

Iznenadjenje na ovom spisku je Beslac mislim da ga niko nije ocekivao a isto tako mislim da je na ovom spisku trebalo da bude mesta za Luku Mitrovica. Bilo je najava da nece biti na spisku Stefana Jovica i Jaramaza a ipak su tu a ako ne budu isli na prvenstvo birace se izmedju Topica i Radanova. Dosta nam je podmladjena reprezentacija sa ima tu dosta momaka do 23 godine sto je dobro puna podrska za ove momke pa sta bude.
g

g1

pre 10 meseci

Izgleda je nesto povredjen,svakako njega bih kao 2og centra zvao
w

wefefwef

pre 10 meseci

pa je l ste vi slusali sta kaze pesic,mitrovic je odbio poziv
g

gos

pre 10 meseci

Da si slusao znao bi da je odbio..
5

555667

pre 10 meseci

To mi je promaklo a iskreno Pesica nije lako ni razumeti sta prica.
m

milos i kika

pre 10 meseci

odlicno bolje nema jokic je van ove zemlje ima on SAD kalinic je zavrsio sa ozbiljnom kosarkom mali jovic ce fa pojesti a micic nikad nista nije ni uradio za srbiju kval za oi nista prosle god ep nista tako da nam i ne treba avramovic i toppic bi izginuli a ako igra s jovic samo je plus
o

oz

pre 10 meseci

Realno, ekipa malo jača od kisele vode, iako bih ja više nego išta voleo vrhunski plasman i navijaću za sve momke koji se nađu na konačnom spisku. Ipak, ovaj sastav mi ne daje nadu da se može napraviti nešto...
9

929393838

pre 10 meseci

Uvek smo bili bolji kada niko nista ne ocekuje, nego kad se lozimo.
m

mile led

pre 10 meseci

Sramota!!!
A

Avudžobi

pre 10 meseci

Bože pomozi...
D

Djovani

pre 10 meseci

Bitno da je trifubovic tu, ljudi nemoj da se salimo

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Sta fali Trifunovicu od 1 do 3 svakog igraca moze da cuva treba neko i odbranu da igra a to u ovaj sastav najvise mogu Trifunovic, Jaramaz, Avramovic.
p

pacino

pre 10 meseci

Nedovic jos nije izasao iz njegovog dzepa
B

Bogoljub Gagic

pre 10 meseci

Zvezda da povuce Nedovica i Davidovca,nek zovu Nanelija Pantera Lesora Ledeja Egzuma.
V

Vinke

pre 10 meseci

Davidovac decko skroz ok treba da igra za repku, Nedovica ne bi ni zvao vise nikad posle onoga prosle godine kad je u sred kvalifikacija rekao da je povredjen pa igrao u Evroligi 2 dana kasnije i nadji mi jednu tekmu gde je taj Nedovic uradio nesto za reprezentaciju Jagodic Kuridza, Stimac i Avramovic su uradili za ovu drzavnu selekciju vise nego sto ce Nedeovic u tri zivota tako da je ovaj tvoj komentar cisto navijacki i nisi objektivan.
G

Gooost

pre 10 meseci

Ceo život ćeš sanjati tu petorku