Aco Petrović (MN press)
Aco Petrović (MN press)

Prijateljski klub hteo da pomogne Ciboni sa 50.000 evra, Aco Petrović stopirao uplatu

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.06.22. | 12:31

Legendarni bek Zagrepčana nije želeo da otkrije ime, uz ogradu se ne radi o ekipi iz Srbije

Još se ne zna kakva će biti budućnost Cibone koja je nedavno opet prtomenila upravu, pa je legendarni igrač Vukova Aco Petrović pokrenuo za spas kluba, odnosno akciju za finansijsku pomoć. Pošto na svom Tviter profilu redovno izveštava o toku inicijative, tako se zahvalio Draženu Anzuloviću koji je ispunio obećanje i pomogao

Izabrane vesti

"Prvi finansijski izveštaj sa saldom i strukturom uplata biće u petak u 18 časova. Posle toga stanje će biti praćeno svakih 48 sati tako da svi zainteresovani mogu da vide videti u kom smeru ide akcija", objavio je Petrović.

Negirao je da je akcija nazvana 'Mi smo Cibona' u saradnji sa sadašnjom upravom.

"S obzirom na to da se pominje sinergija akcije sa aktivnostima sadašnje uprave moram da naglasim da ja za to nemam mandat. To mora da se zna od samog početka tako da ne bi bilo nikakvih nesporazuma. Svatko ko je uplatio ili će uplatiti mora imati jasnu sliku stanja!"

Petrović je izneo, kako je rekao "jedan detalj", zanimljiv ne samo za ljubitelje košarke u Hrvatskoj.

"Juče sam stopirao uplatu ljudi iz jednog prijateljski nastrojenog kluba (nije iz Srbije) u visini od 50.000 evra, jer smatram da pitanje opstanka Cibone u ovoj fazi treba da rešavamo mi sami. Na kraju ću otkriti o kom klubu je reč. U svakom slučaju - hvala", zagolicao je javnost Petrović.


tagovi

Aco PetrovićCibonaABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara