Komentari na vest

Problem za savršeni Real, povredio se Jabusele

M

Milojica

pre 6 meseci

Karma je cudo.
R

Realnoo

pre 6 meseci

Međusobna čarke između igrača Reala i Partizana, podizanje pesnice u vazduh, par šamara, odgurivanje itd. ne mogu da se porede sa zahvatom Jabuselea koji je mogao da polomi kičmu Egzumu i napravi ga invalidom. Ostali su dobili 1-2 utakmice neigranja, ovaj čovek je trebao da bude suspendovan iz košarke najmanje godinu dana. Kako i zašto nije, pa zbog toga što je Real iz Madrida najveći klub na svetu pa im se može da utiču i na takve odluke.
V

View

pre 6 meseci

To savršeni Real neće dugo trajati. Da li će imati pad forme - sigurno DA, samo je pitanje kad će do pada doći. Videli smo Fener od 5-1 očas na 5-4.
V

View

pre 6 meseci

On i kad je povređen pomaže Realu, Sedne ispod koša i dobacuje, viče, proziva/provocira protivničke igrače dok izvode slobodna bacanja i to u utakmici koja odlučuje ko će otići na F4.
1

1234567899

pre 6 meseci

Brz oporavak majstore!

Collector

pre 6 meseci

Karma je čudo. Prije ili kasnije se vrati. Nije bezveze neko nekad rekao : Učini dobro i baci u rijeku a ako ne vidi Bog, vidjeće ribe.
J

Jalatan

pre 6 meseci

Ako nisi primetio,i Panter je povređen. Karma?
n

nR

pre 6 meseci

Hrabra zvezda izgubila.
o

ološ

pre 6 meseci

Dabogda zabršio karijeru

Gost17

pre 6 meseci

Nikome ne želim zlo, ni povredu... Ali ovaj dečko treba da razmisli o svom ponašanju... Kako seješ tako zanjes.. Brz oporavak i da te ovo opameti.
J

Junker

pre 6 meseci

Pa onda Ledej ne bi treba da izlazi iz kuce, cak je i tu rizik da mu luster ne padne na glavu

Gost17

pre 6 meseci

Očigledno si navijač zvezde pa pišeš gluposti koje nemaju veze sa mojim komentarom. Ne navijam ni za zvezdu ni za partizan, pa me molim te zaobiđi i idi uradi domaći. Pišem o igraču Reala i njegovom ponašanju.
F

Frozen Throne

pre 6 meseci

Šta ću, želim mu oporavak, ali spor i težak.
s

spiritus movens

pre 6 meseci

Steta, dobar momak.
1

1100

pre 6 meseci

Dobar momak kao i ti sto si dobar...sjajno bi se uklopili vas dvojica.