Problemi sa Bjelicom, Micićem i Raduljicom

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.09.18. | 08:10

Selektor Aleksandar Đorđević ima određenu problematiku pred važno gostovanje u Grčkoj

Nadao se Aleksandar Đorđević da će njegovi izabranici tokom dana priprema za gostovanje Grčkoj (četvrtak) i meč sa Estonijom u Beogradu (nedelja) izbeći odlazak kod reprezentativnih lekara i medicinske službe, ali želja mu se nije ispunila

Dva dana uoči važnog susreta sa Grčkom trojica košarkaša imaju određenih zdravstvenih problema. Nemanja Bjelica, Vasilije Micić i Miroslav Raduljica sada su u procesu oporavka, zbog čega postoji određena šansa čak i da ne budu u kombinaciji za meč na Kritu.

Izabrane vesti

Kao posledica lošeg spavanja Nemanji Bjelici su se ukočila leđa, zbog čega je prinuđen da nosi kragnu. On bi trebalo da se oporavi u narednih dan ili dva, dobio je injekciju za opuštanje mišića, ali njegov problem nije naivan, zbog čega se u srpskom nacionalnom timu ne ide sa dugoročnijim prognozama. 

Situacija sa Micićem i Raduljicom je drugačija. Obojica su propustili kontrolni meč protiv Mađarske. Praktično su se tek uključili u rad s timom. Miciću je upaljena tetiva levog ručnog zgloba, zbog čega nosi i longetu. Raduljica ima upalu zbog koje nije mogao da radi punom snagom. 

Susret sa Grčkom zakazan je za četvrtak od 20 časova. 

Foto: Star Sport


tagovi

Aleksandar ĐorđevićNemanja BjelicaVasilije MicićMiroslav Raduljica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara