"Donacija MOZZARTA na pravom mestu"
"Donacija MOZZARTA na pravom mestu"

Proleter u novom ruhu

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.03.17. | 15:23

U okviru kampanje "Novi dresovi za nove šampione" košarkaški klub iz Zrenjanina primio donaciju od kompanije Mozzart

Donacija MOZZARTA na pravom mestuKK Proleter je prošle godine obeležio jubilarnih 60 godina od osvajanja prve titule šampiona tadašnje SFRJ, a ove obeležava još jedan vredan jubilej - 70 godina od osnivanja. Zrenjaninski košarkaški klub ponosan je na svoju  istoriju i uspehe, ali je najponosniji na činjenicu je do sada uspeli da usade ljubav prema sportu velikom broju generacija devojaka i mo0maka iz grada sa obale Begeja. Kompanija MOZZART je prepoznala potencijal ovog kluba i u želji da podrži njegov razvoj, dodelila im donaciju u vidu košarkaških dresova.

Košarkaški klub Proleter se takmiči u Drugoj ligi Srbije, a do sada je zabeležio 15 pobeda u prvenstvu, od čega osam vezanih i trenutno zauzima treće mesto na tabeli, sa velikim tendecijama da ovu sezonu završi u samom vrhu. Donacija dresova košarkaškom klubu uručena je na uplatnom mestu kompanije Mozzart u Zrenjaninu u ulici Emila Gavrila.

Izabrane vesti

,,U ime Košarkaškog kluba Proleter želim da se zahvalim kompaniji Mozzart na velikoj podršci, koja je svojom donacijom omogućila našim igračima da naredne utakmice igraju u novim dresovima. Sigurni smo da će ova donacija biti veliki podstrek za naše igrače i da će baš u ovim dresovima klubu doneti još mnogo pobeda”, izjavio je preedsednik kluba, Bogoljub Grujić.

Predstavnica Mozzarta Vida Savić uručuje donacijuAkcija ,,Novi dresovi za nove šampione” ima za cilj da popularizuje i promoviše sport u lokalnim zajednicama. Doniranjem sportske opreme, kompanija Mozzart želi da pomogne klubovima u stvaranju budućih zvezda i što boljih rezultata. Nakon uručenja dresova u Zrenjaninu, akcija podrške klubovima širom naše zemlje biće nastavljena.


tagovi

SrbijaProleter ZrenjaninMozzartEvropadonacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara