Foto: AFP
Foto: AFP

Puče nova bomba: Karmelo Entoni u Lejkersima

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.08.21. | 21:17

Ugovor je na godinu dana, javlja Adrijan Vojnarovski

Napad Karmela Entonija na NBA prsten će se nastaviti, ali ne u dresu Portlanda. Veteran se dogovorio sa Los Anđeles Lejkersima sa kojima će potpisati ugovor na godinu dana, javlja Adrijan Vojnarovski sa ESPN-a. Pukla je još jedna bomba!

Entoni je razmišljao i o ponudi Njujork Niksa, franšize u kojoj je proveo sedam sezona. Ali, odabrao je Lejkerse.

Izabrane vesti


Posećanja radi, Lejkersi su pre dovođenja Entonija napravili ravi “bum“ na NBA transfer pijaci odlukom da dovedu Rasela Vestbruka u velikom trejdu sa Vašington Vizardsima, sve sa idejom kako bi Lebron Džejms ponovo imao “veliku trojku“ na raspolaganju. Ali, tu nije bio kraj.

Sada će i Karmelo u žuti dres Jezeraša iz Los Anđelesa.

Entoni ima 37 godina i upravo je završio svoju 18. sezonu u NBA ligi. U Portlandu je davao u proseku 13,4 poena, 3,1 skok i 1,5 asistenciju ulazeći sa klupe. U karijeri je gađao 41% za tri poena. Prava legenda NBA lige.

Ovim potezom uprave Lejkersa se ispunila velika želja Lebrona Džejmsa da deli svlačionicu na klupskom nivou sa jednim od najboljih prijatelja. Poznato je da je Lebron nekoliko puta lobirao da se potpiše Karmelo tokom poslednjih godina, ali se karte nisu otvarale na pravi način. Sada - jesu!

Lebron, Entoni Dejvis, Rasel Vestbruk, Karmelo Entoni... Neka digne dva prsta onaj ko sledeće sezone neće propuštati utakmice Lejkersa.



tagovi

Karmelo Entoni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara