"Milan Milovanović"
"Milan Milovanović"

Put Borca do MOZZART KLS trona vodi preko Konstantina

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.03.17. | 09:09

Pojačani Milanom Milovanovićem, Čačani motivisanim Nišlijama obećavaju košarkaško raspucavanje kraj Morave

Milan Milovanović

Sjajnu seriju vezanih pobeda Borac je krunisao trijumfom nad Dinamikom u Beogradu prošlog petka. To je bila utakmica u kojoj su se Čačani revanširali za poraz iz prvog dela sezone, ali i pobeda zahvaljujući kojoj se Borac trenutno nalazi na drugoj poziciji u Mozzart KLS ligi. Sledeći protivnik biće niški Konstantin, koji će Borac dočekati sa novim pojačanjem u svojim redovima, Milanom Milovanovićem, bivšim igračem Crvene zvezde i FMP-a, koji igra na poziciji centra

Izabrane vesti

,,Što se tiče mog dolaska u Borac, poklopile su se ambicije kluba i moje lične, a to je plasman i igranje u Superligi, pa je dogovor sklopljen na obostrano zadovoljstvo“. Ovo je jedna u nizu utakmica koje Borac mora da dobije ako želi da se nađe na prvom mestu, uz uslov da ekipa Vršca doživi bar jedan poraz”, rekao je novi košarkaš na obali Morave, Milan Milovanović, a na njegove reči se nadovezao i direktor KK Borac Marko Ivanović.

Trening košarkaša Borca

,,Najopasnije su utakmice koje su unapred otpisane. Kako u prošle, tako i u ovu utakmicu moramo ući maksimalno koncentrisani i poštujući protivnika, ako želimo da trijumfujemo“, zaključuje prvi čovek čačanskog hrama košarke i dodao da je Borac u prethodnih nekoliko meseci vezao neverovatnih trinaest pobeda što je za svako poštovanje. U tome je saglasan i plejmejker kluba, Ilija Đoković.
,,Želeo bih da čestitam stručnom štabu i saigračima na trinaest vezanih pobeda, što je skor kojim malo ko može da se pohvali“, rekao je Đoković napominjući da je Borcu za novu pobedu potrebna dobra igra Borca, ali i podrška navijača. Njih u Halu kraj Morave poziva Uroš Čarapić.

,,Pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže nas u utakmici protiv Konstantina, jer smatram da smo to apsolutno zaslužili“, reči su Uroša Šarapića.

Utakmica između Borca i Konstantina biće odigrana u subotu 18. marta sa početkom u 19 časova.

Piše: Đurđe Mečanin

(Foto: Print Screen)


tagovi

TransferiSrbijaMilan MilovanovićMarko IvanovićKK KonstantinKK Borac ČačakIlija ĐokovićČačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara