"Radmanović drugi sdesna u donjem redu"
"Radmanović drugi sdesna u donjem redu"

Radmanović: E kad bi i navijači mogli, kao i mi igrači Zvezde i Partizana, da se druže, a ne da se biju

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.06.14. | 19:32

"Nisam partizanovac, ali normalno da mi je bilo drago kad je Kecman ubacio onu trojku", kaže bivši košarkaš crveno-belih

Radmanović drugi sdesna u donjem reduTenzija u srpskoj košarci odavno je "probila plafon", ali s vremena na vreme ugledamo i zrak koji nam daje veru u svetlije dane. Nalik onom sa oproštaja Dušana Kecmana od košarke na kojem su, jedni do drugog, legendu Partizana u penziju ispratili i crno i crveno-beli. Među njima i Vladimir Radmanović, koji će, kao i svaki drugi ljubitelj košarke, Kecmana pamtiti po onoj trojci uz zvuk sirene u okršaju Partizana sa Cibonom u finalu Jadranske lige u Zagrebu.
"Bez sumnje najveći koš koji je dao u karijeri. Iako nisam Partizanovac, normalno da mi je drago kad neki naš klub osvoji tako veliko takmičenje. Posebno na taj način", rekao je Radmanović novinarima u dvorani Pionir.

U kojoj su, očekivano, dominirale pristalice Partizana. Ali, Radmanović kao dokazani zvezdaš nije se osećao nimalo neprijatno.
"Verujte mi da uopšte razmišljam o tome. Nije ni vreme ni mesto da pričamo o podelama. Ja bih lično voleo kada bi svi navijači mogli, kao mi igrači, da se druže, da dolaze na utakmice da bodre svoje timove, a ne da izazivaju i prave razne nerede. Sad, da li će se to desiti – ne znam", pokušao je Radmanović da barem malo pomiri razjedinjene strane.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladimir RadmanovicFK PartizannavijačiKošarkaška SuperligaDušan KecmanFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara