Dejan Radonjić (©Starsport)
Dejan Radonjić (©Starsport)

Radonjić držao čas posle teškog poraza u Berlinu, Pedulakis se izvinjava: Nismo se dovoljno trudili

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.10.22. | 15:29

Panatinaikos i dalje ne može da pronađe željeni ritam

Slavila je ekipa Dejana Radonjića minule sedmice u Beogradu protiv tima sa kojim je ostvario najveće uspehe u karijeri. Pobedom protiv Crvene zvezde Panatinaikos je prekinuo seriju poraza, a onda razbio Lavrio u grčkom prvenstvu za vikend. Kada se stekao utisak da stvari idu nabolje, usledilo je otrežnjenje u Berlinu (94:65).

Zeleni su ostali u glavnom gradu Nemačke i danas odradili trening pred put u Atinu i duel sa Monakom u četvrtom kolu (petak, 20.00). Grčki mediji (Eurohups, Sport24) prenose da Radonjić održao sastanak sa igračima pred početak treninga u trajanju od jednog časa. Gledao se video i pravila analiza grešaka, a bivši trener Zvezde je ozbiljnom tonu insistirao od svojih pulena da pažljivo slušaju sve što im se kaže.

Izabrane vesti

Popili su Atinjani gorku pilulu u sudaru sa Albom, a pritom su potencijalno ostali i bez Derika Vilijamsa na određeni period. Dobio je udarac u prvom poluvremenu i biće povrgnut lekarskim pregledima kako bi se utvrdilo da li može da pomogne saigračima u susretu sa Kneževima. Ipak, nije bio pošteđen analize meča sa Albom kojom je Radonjić pokušao da trgne ekipu.

"Alba je odigrala savršenu utakmicu. U odličnoj je formi što pokazuje i izvanredan start sezone. Drugo poluvreme je bilo veoma loše na oba kraja terena. To je nešto što ćemo analizirati", rekao je Radonjić posle utakmice i danas sa reči prešao na dela.

Oglasio se i generalni menadžer Panatinaikosa Argiras Pedulakis i kroz izjavu za grčku Gazetu uputio izvinjenje navijačima.

"Ne želim da zauzimam stav, neka protagonisti pričaju. Što se tiče utakmice, ne bih ništa komentarisao, već bih da se izvinim zajednici Panatinaikosa jer nije uložen adekvatan trud, zbog slike koja se stvorila i izgleda tima na ovom susretu. Nadam se da razumete gde se trenutno nalazimo", kratko je kazao Pedulakis.


tagovi

Dejan RadonjićArgiris PedulakisKK Panatinaikos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara