Foto: MN Press
Foto: MN Press

Radonjić: Odigrali smo solidno s obzirom na okolnosti

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.02.21. | 21:40

„Bili smo bez mnogo igrača i nadam se da će se neki od njih vratiti treningu kroz nekoliko dana"

Prvo poluvreme dobro, kraj vrlo loš. Tako može da se opiše meč između Žalgirisa i Crvene zvezde koji je pripao litvanskom timu rezultatom 75:62.

Poslednja deonica je za brigu Dejana Radonjića i njegovog stručnog štaba, ali su tri četvrtine bile sasvim dobre i u njima je Zvezda i sa desetkovanim sastavom bila poptuno u igri.

Izabrane vesti

O tome je upravo govorio trener crveno-belih posle utakmice.

"Čestitke Žalgirisu na pobedu. I okolnostima kakve imamo, bez toliko igrača, ne samo danas već u poslednjih 20 dana, mogu da kažem da smo odigrali veoma solidno utakmicu, sa dobrim stvarima, ali i greškama. Na kraju, naša odbrana u drugom poluvremenu nije bila dovoljno dobra da odigramo tesnu utakmicu i imamo šansu za pobedu. Nemam mnogo toga da kažem igračima, zato što znam kroz šta smo prošli u poslednjih 20 dana. Bili smo bez mnogo igrača i nadam se da će se neki od njih vratiti treningu kroz nekoliko dana", rekao je Radonjić posle utakmice.

Sa druge strane, trener Žalgirisa Martin Šiler imao je mnogo više razloga za osmeh. A ukazao je i on na kadrovske probleme koje je imala Zvezda.

"Čestitke mom timu na odbrani u drugom poluvremenu. Zvezda je dala četiri poena u poslednjoj deonici. To je bilo jako dobro. Igrali smo taktički jako dobro. Zvezda je ostala bez goriva. Treba reći da su imali mnogo problema. Volden je bio ovde, ali nije igrao. Tako da sav respekt prema Zvezdi. Borili su se hrabro", rekao je Šiler.


tagovi

Dejan RadonjićMartin Šiler

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara