Dejan Radonjić (©Starsport)
Dejan Radonjić (©Starsport)

Radonjić se izvinjavao navijačima posle teškog poraza u grčkom derbiju, Janakopulos najavio promene

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.12.22. | 11:22

Olimpijakos deklasirao Panatinaikos pred krcatom OAKA Arenom

Težak poraz Panatinaikosa. Već treći u derbijima sa Olimpijakosom. Daleko najbolniji, pošto je pred punim tribinama OAKA Arene sastav Jorgosa Barcokasa slavio 95:71.

Vratio se tim iz Pireja tako na pobednički kurs posle poraza od Crvene zvezde i posle 16 rundi ima 10 pobeda, dok je PAO pretrpeo 10. poraz. Trener Zelenih Dejan Radonjić se vidno razočaran zahvalio navijačima na podršci i uputio im izvinjenje.

Izabrane vesti

"Moje izvinjenje svima za ovu utakmicu, ovim navijačima, a došlo ih je 20.000 da nas bodri. Izuzev prvih par minuta, ostatak susreta je bio veoma loš. Olimpijakos je to iskoristio, imao kontrolu. Teško je pomiriti se sa ovom slikom. Nismo se borili. Moramo da analiziramo utakmicu, pričamo. Veoma je čudno igrati 30 minuta bez faula", rekao je bivši šef struke Crvene zvezde.

Na društvenim mrežama se posle utakmice oglasio i prvi čovek Atinjana Dimitrios Janakopulos i preuzeo odgovornost za poraz.

"Kada već niko nema petlju da se izvini svetu ili klubu što su bili pregaženi juče, ja ću. Uz neophodne promene i podršku OAKE, vratićemo se gde pripadamo. Na vrhu", rekao je Janakopulos.

Panatinaikos je loše počeo sezonu zbog brojnih kadrovskih problema, ali se izdigao po dolasku Dvejna Bejkona. Ipak, ponovo je pao, te je vezao četiri poraza u Evroligi. Kaska za Olimpijakosom i u grčkom prvenstvu, pošto je već pretrpeo dva poraza (jedan od crveno-belih), dok sastav iz Pireja ima savršen učinak (10-0).

Kako stoje stvari, ekipi iz OAKA Arene slede nove promene. Od danas članovi Evrolige mogu da potpisuju igrače drugih klubova iz elitnog takmičenja, sve do 9. januara u 18.00, dan pred 18. kolo.


tagovi

KK PanatinaikosDejan RadonjićDimitrios Janakopulos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara