Radonjić žali za propuštenim: Bilo bi to najveće iznenađenje u Evroligi ove sezone...

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.02.21. | 23:25

"Zaslužili smo da pobedimo", kaže crnogorski strateg

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić žali zbog večerašnjeg poraza od Zenita jer smatra da je njegova ekipe posle velike borbe zaslužila da stigne do osmog slavlja u Evroligi.

Crveno-beli su na ovom meču imali devet igrača u rosteru, a tokom utakmice i zaostatak od 13 poena, ali su sve to uspeli da nadoknade ogromnim zalaganjem. Ipak, na kraju nisu imali dovoljno sreće da dođu do trijumfa.

Izabrane vesti

"Rekao sam i pred meč da je nerealno pričati o očekivanjima posle kupa, uz probleme koje imamo sa odsutnim igračima. Igrali smo do poslednjeg atoma snage, zicer nas je koštao pobede koja bi možda i bila najveće iznenađenje ove sezone u Evroligi. Čestitam momcima na izgaranju i vrlo poštenom odnosu. Nadamo se da ćemo brzo imati još nekoga na terenu, kako bismo mogli malo i da radimo, jer znam da situacije koje nam slede nisu jednostavne. Sve to treba nekako izgurati", poručio je Radonjić.

Crveno-beli su previše utakmica izgubili na "jednu loptu" ove sezone.

"Daćemo sve od sebe, nadam se da će nam se i vratiti u nekoj utakmici, jer smo večeras zaslužili da dobijemo, bez dileme", dodao je crnogorski strateg.

Crvena zvezda pred sobom ima težak raspored, za tri dana je očekuje gostovanje Žalgirisu, a već 26. februara i Baskoniji.


tagovi

Dejan Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara