Miroslav Raduljica (Foto: Starsport)
Miroslav Raduljica (Foto: Starsport)

Raduljica u sastavu Zvezde za meč protiv Budućnosti, nema Markovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.10.22. | 17:41

Crveno-beli bez iskusnog plejmejkera

Košarkaši Crvene zvezde u okviru drugog kola ABA lige od 18.00 dočekuju Budućnost u dvorani Aleksandar Nikolić. Nemanja Nedović i Ognjen Dobrić zbog povreda neće moći da pomognu ekipi Vladimira Jovanovića, ali će po svemu sudeći debi u crveno-belom upisati Miroslav Raduljica. Van stroja je i Stefan Marković, koji je doživeo povredu šake tokom utakmice sa Efesom.

Osvajač tri srebrne medalje sa reprezentacijom Srbije našao se u protokolu za susret sa ekipom iz Podgorice umesto Ognjena Kuzmića, koji je presedeo na klupi prva dva meča srpskog šampiona u novoj sezoni. Dalibor Ilić se vratio u tim, umesto povređenog Markovića.

Izabrane vesti

Trener Zvezde se odlučio za sledećih 12 igrača: Džon Holand, Stefan Lazarević, Džejlen Admas, Luka Mitrović, Branko Lazić, Hasan Martin, Miroslav Raduljica, Nikola Ivanović, Dalibor Ilić, Filip Petrušev, Nikola Topić, Ben Bentil.

Sa druge strane bivši trener Mege Vlade Jovanović zbog povrede ne može da računa na Alfu Kabu, pa su se u protokolu za gostovanje u Pioniru našli: Kameron Rejnolds, Tre Bel Hejns, Suad Šehović, Edin Atić, Fil But, Aleksandar Lazić, Eron Vajt, Aleksa Ilić, Marko Jagodić Kuridža, Igor Drobnjak, Petar Popović i Kenan Kamenjaš.


tagovi

KK Crvena zvezdaKK Budućnost PodgoricaABA ligaMiroslav Raduljica

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara