Majk Tobi (©Starsport)
Majk Tobi (©Starsport)

Rajo Valjekano i Crvena zvezda uz Mozzart donose najveću zaradu

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.02.24. | 10:47

Nigde nećete naći veće kvote na njihove pobede

Nova nedelja, novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili dve kvote, koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Reč je o jednom kecu sa fudbalske, odnosno dvojci sa košarkaške utakmice sa današnjeg programa. Konkretno, o pobedama Rajo Valjekana protiv Sevilje u španskoj Primeri, odnosno Crvene zvezde u meču 19. kola ABA lige sa Budućnosti u Podgorici. Kvote na njihove trijumfe nigde neće biti tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Ne oduševljava Rajo Valjekano u poslednje vreme, osvojio je samo jedan bod iz prethodna tri kola španskog šampionata. I pored toga, favorit je u današnjem susretu sa Seviljom, velikanom koji je u ogromnoj krizi. Andalužani nisu pobedili na poslednjih pet utakmica u prvenstvu, vezali su četiri poraza pre remija sa Osasunom (1:1) prošlog vikenda. Sevilja je na samoj granici zone ispadanja, ima isti broj bodova kao Kadiz, ali je iznad crte zbog bolje gol-razlike. Sevilja nije pobedila Rajo na poslednja četiri susreta, u tri navrata su remizirali. Prvi njihov susret ove ssezone, odigran 7. oktobra, završen je 2:2 iako je klub iz Valjekasa na poluvremenu imao dva gola prednosti.

BUDUĆNOST - CRVENA ZVEZDA (PONEDELJAK, 17.00), DVOJKA 1,55

Još tri pobede i Crvena zvezda će obezbediti prvo mesto u ABA ligi pred plej-of. Najtežu od preostalih šest utakmica odigraće danas u Podgorici, na terenu Morače na kojem godinama nije uspevala da ostvari pobedu. Izgubilo se to rivalstvo posle sezone 2020/2021, poslednja tri puta su se crveno-beli vraćali iz glavnog grada Crne Gore sa ubedljivom pobedom u koferu. Prošle godine su dva puta gostovali Budućnosti, slavili su sa 76:56 i 97:56. U prvom ovosezonskom susretu ova dva tima, 5. novembra u Beogradu, Podgoričani su samo na trenutke pružali dobar otpor. Poraženi su sa 95:86, uz sjajnu partiju Majka Tobija, koji je utakmicu završio sa 23 poena i šest skokova, uz šut 6/9 za dva poena, odnosno 3/6 za tri. Ove sezone je Tobi odigrao bolje samo protiv Cibone i Splita.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara