Dušan Alimpijević (©Star sport)
Dušan Alimpijević (©Star sport)

Rapsodija Alimpijevićevog Bešiktaša: Karšijaka ostala na -49!

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.03.24. | 21:56

Puca od samopouzdanja tim srpskog stručnjaka

Na papiru derbi, na parketu igra mačke i miša. U utakmici koja je trebalo da donese najviše uzbuđenja u 24. kolu turskog šampionata Bešiktaš je deklasirao Karšijaku pred svojim navijačima - 115:66.

Sjajne tri nedelje su iza ekipe Dušana Alimpijevića. Pobede nad Gran Kanarijom i Hapoel Tel Avivom, koje su joj donele plasman u polufinale Evrokupa značajno su podigle samopouzdanje ekipi iz Istanbula, a da je ono na vrhuncu izabranici srpskog stručnjaka demonstrirali su večeras protiv Karšijake.

Izabrane vesti

Iako zauzimaju treću i četvrtu poziciju u šampionatu, košarkaši dva tima ostavili su utisak u međusobnom okršaju kao da se nalaze na suprotnim stranama tabele. Bešiktaš je odigrao najbolju partiju od starta sezone i naneo Karšijaki poraz, koji će tim iz Izmira teško zaboraviti...

Alimpijevićevi izabranici su vodili od prvog do poslednjeg minuta. Već posle prve deonice imali su plus 18, a pred sam kraj meča i maksimalna 53 poena razlike...

U pobedi Bešiktaša blistao je crnogorski repreznetativac Derek Nidam sa 25 poena i pet asistencija, a pratili su ga Mejtuz sa 15, Arslan sa 15 i Konan sa 14 poena. U poraženoj ekipi najistaknutiji bili su Mekolum sa 14 i Martin sa 13 poena.



tagovi

Dušan AlimpijevićKK BešiktašPinar Karšijaka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara