Saša Pavlović u prodoru (© Star Sport)
Saša Pavlović u prodoru (© Star Sport)

Rašić i Pavlović izgledali kao da bi mogli da pomognu Obradovićevoj četi protiv Reala: To su godine i godine treninga

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.03.23. | 19:06

Rašić sa 20 poena vodio veterane crno-belih do pobede protiv Real Madrida

"Rašiiiiić, trojka", odjeknuo je razglas Arene i kao da se vratila 2010. godina kada je Aleksandar Rašić nosio crno-beli, a Partizan Mozzart Bet krčio put ka legendarnom uspehu i odlasku na završni turnir Evrolige, tada u Parizu. Danas, sa 39 godina i dalje izgleda kao da bi mogao ozbiljno da se bavi košarkom. Na svojoj koži su to osetili veterani Real Madrida koji nisu mogli da zaustave nekadašnjeg reprezentativca Srbije koji je na revijalnom meču ubacio 20 poena i tako doneo pobedu klubu iz Humske rezultatom 65:64 pred glavni meč dana kada prve ekipe Partizan Mozzart Beta i Reala budu istrčali na parket u okviru 32. kola Evrolige.

Na momente je izgledalo kao da bi Željko Obradović lako mogao da pozove Rašića da pripomogne.

Izabrane vesti

"Mogao bih stvarno, nisam izgubio osećaj", kaže nasmejani Rašić za Mozzart Sport posle utakmice, a onda i nastavio:

"Bilo je malo straha jer baš dugo nisam igrao. Nisam imao loptu u rukama baš dugo iako i dalje trčkaram, ali očigledno tu su i dalje te godine i godine treninga, isplivalo je to na terenu. Svidela mi se ideja veteranskih utakmica. Bilo bi lepo da nastavimo ovako".

Pošto su veterani pobedili, sada ostaje na ekipi Željka Obradovića da uradi isto.

"Svi se nadamo istom rezultatu".

Na te reči se nadovezuje Aleksandar Pavlović.

"Ma mi smo mogli i da izgubimo, daj samo da Željkovi pobede večeras i da idemo u Top 8".

Pored Rašića, najbolji na parketu bio je baš Pavlović koji je prodorima oduševio publiku na tribinama.

"Joj, osećaj je tu, ali telo ne sluša. Loš je osećaj kada u glavi misliš da možeš nešto, a telo ne isprati. Ipak, bilo mi je prelepo večeras i nadam se da ćemo nastaviti sa sličnim akcijama. Rašić je i dalje majstor sa loptom, uvek me je oduševljavala njegova smirenost"

Jedan od igrača koji je bio u centru pažnje je Novica Veličković. Prvo poluvreme je igrao u crno-belom dresu, posle toga je prešao u tabor Reala.

"Pa divno je, stvarno taj osećaj kad se zaigraš malo jer ja nisam godinu i po dana ništa igrao, nisam se takmičio i ovo je prvi put pa je bilo bolje nego što sam mislio da će izgledati. Divno je videti bivše saigrače i košarkaše iz Madrida i Partizana i ovo je jedna lepa stvar koja će se nastaviti nadam se", rekao je Veličković.



tagovi

KK PartizanKK Real MadridAleksandar PavlovićAleksandar Rašić

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara