"Raško Katić"
"Raško Katić"

Raško Katić se ne plaši Kraljevskog kluba: Borićemo se do poslednje sekunde!

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.02.15. | 18:23

Centar Saragose spreman za četvrtfinalni meč sa madridskim Realom u Kupu kralja

Raško Katić

Reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač Partizana i Crvene zvezde, a sad košarkaš Saragose Raško Katić za MOZZART Sport prenosi utiske pred početak španskog Kupa Kralja gde će njegova ekipa odmeriti snage sa slavnim Realom iz Madrida.

Izabrane vesti

Saragosa u potpunosti rasterećena izlazi na megdan Kraljevskom klubu, s obzirom da je plasman na finalni turnir bio osnovni cilj.
Pre mog dolaska u Španiju nisam imao predstavu kolika je čast i privilegija naći se na završnom turniru, a tek osvojiti ga... Jedan od ciljeva naše ekipe bilo je učešće na završnom turniru Kupa Španije. Sad smo rasterećeni, idemo na Real koji je naravno favorit, ali… Kup je takmičenje u kome manji klubovi, ukoliko imaju svoje veče, mogu da iznenade veće ekipe. Mi idemo bez bele zastave i borićemo se do poslednje sekunde. Daćemo maksimum, a da li će to biti dovoljno ostaje da se vidi. Sve u svemu još jedno lepo iskustvo“, zaključio je Katić.

Završni turnir Kupa kralja počinje u četvrtak kada se sastaju Barselona i Valensija (19.00), odnosno Unikaha i Bilbao (21.30), dok će se dan kasnije sastati Ral Madrid i Saragosa (19.00), odnosno Gran Kanarija i Huventud (21.30).

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.Mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Raško KatićKK Saragosa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara