Komentari na vest

Rasplet na Istoku: Milvoki se samouništio, ovakve Nikse nismo videli preko dve decenije

B

Brat Rouz

pre 19 dana

Drago mi je da su se Niksi podigli posle toliko vremena. Nadam se klasiku Njujork - Majami.
G

Gaj Kasije Longin

pre 19 dana

Od Niksa nema ništa, baš baš prosečna ekipa. Od drugog do osmog mesta razlika 4 pobede što govori dosta stvari. Istok je i dalje dosta dosta slabiji od Zapada.
K

Kshdvsjagvk

pre 19 dana

Ne bih bas rekao da su prosecna ekipa. Okej, nemaju 3 ol star igraca u timu, ali imaju strasnu defanzivu, strasan ofanzivni skok i pristojnu klupu. Plus se jasni vidi da je Branson glavni igrac, a ostali su tu da pomognu, nema sujete. Pritom, Branson, DiVicenco i Hart su bili zajedno i na koledzu Vilanovi, i osvojili su NCAA jednom ili dva puta. Na to dodaj i atmosferu u MSG-u... Niksi mozda nece osvojiti NBA, ali su u stanju da naprave haos na istoku.
D

Dragom novinaru

pre 19 dana

Pises o samounistenju bucksa i hvalospjeve o knicksima posve nesvjestan da su bicksi namjerno izgubili da izbjegnu kompletnj philu ili miami u prvoj rundi playoffa, i dobiju Indianu koja je laksi protivnik. I cavsi su isto uradili. I istu stvar pises o nuggetsima, kao o velikom porazu i gubitku prvov mjesta, opet nesvjestan da je na zapadu mrtva trka da se izbjegne to prvo mjesgo i sudar sa mavsima ili clippersima u drugoj rundi. Ovo je vrijeme kalkulacija, nebitan je plasman, vec se ide na olaksavanje playoff puta.
e

epasalebe

pre 19 dana

nije bilo do bucksi nego do nikse,oni si pobedili nakon produzetaka,da su izgubili bili bi 3,dok su oni igrale produzetke vec se znalo ko je na koje mesto.