Komentari na vest

RASPLET: Zvezda na Igokeu u plej-ofu, Mornar dobitnik ruleta

G

Gospodin Dr.Terzic

pre oko 3 godine

Kako ce ovo Radonja lagano da uzme ,niste svesni !
S

SilverSurfer

pre oko 3 godine

Šta god mnogi pričali o Aba ligi ona je daleko bolja nego što bi bila nacionalna prvenstva. Ko je na početku sezone mogao da očekuje da će Igokea igrati plejof ili da će poslednje kolo odlučivati ko će u doigravanje. Šta će biti u plejofu niko ne zna tako da su nezahvalna bilo kakva predviđanja. Važno je i ko je završio prvi u ligaškom delu jer to može odlučivati ko će u Euroligu.
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Igokeu muče povrede, pali su u poslednjih nekoliko mečeva tako da očekujem lagan prolaz Zvezde. U drugom polufinalu 2:1 za Budućnost
M

Mauro

pre oko 3 godine

Slična situacija je bila pod Alimpijevićem, ako se neko sjeća Budućnost dobija obadva meča u regularnom djelu.Daj Bože da sada presudi individualni kvalitet Dejana Radonjića. Naprijed Zveka!!!
P

Pobeda

pre oko 3 godine

Odlično za Zvezdu, Igokea ima dobrog trenera, opasna, ali ovo odmorna Zvezda rešava bez problema, lakše nego Mornar koji bi pravio veće probleme Zvezdi nego Igokea. Opet Kalemegdan i Evroliga, a posle titula možda i obezbeđenja licenca.

Mr 007

pre oko 3 godine

To bre!!! Najbolji moguci rasplet po Zvezdu.Slavice se titula na Kalisu! Takodje,ocekujem da Pulen zatrpa kos Buducnosti i srpsko finale izmedju klubova dve bratske zemlje.

07.08.16

pre oko 3 godine

Srpsko finale,Zvezda-Mornar,i naravno,titula ide na Kalemegdan.
A

Aha@

pre oko 3 godine

Kako da ne , samo se ti nadaj
D

Drvo

pre oko 3 godine

Borba za trece mesto isto srski duel izmedju Buducnosti iz Srpske Podgorice i Igokee 1
G

Gost ali pravi

pre oko 3 godine

Doduše, srpsko finale će biti koji god tim da uđe. Jedni su se malo odmetnuli u poslednje vreme, ali vratiće se gde treba.
O

Oprez

pre oko 3 godine

Igokea se ni pod tackom razno ne sme podceniti,ako to uradimo izgubicemo sigurno,ove sezone imaju najjaci tim od osnivanja ABA lige,u laktasima su nas pobedili i to lagano,a u BG smo ih jedva dobili u pioniru pred sam kraj utakmice,to jasno pokazuje da su odlicna ekipa i da ce mo se zestoko opeci ako ih podcenimo i ako u meceve sa njima udjemo sa parolom "lako ce mo",zato pamet u glavu,igokea je nagazna mina i zato moramo biti maksimalno oprezni i spremni kao da igramo sa realom i barsom,jedino takav pristup nam moze doneti prolazak dalje!
S

Sinisa 4 ES

pre oko 3 godine

Slazem se delimicno, medjutim ovo je potpuno drugi momenat , odmorni smo, fokusirani, dok su oni i u povredama, i umorni vec ... Pregazicemo ih kao plitak potok, veruj mi. 2:0
N

Nije mi...

pre oko 3 godine

...jasno zašto ekipe koje ne ispunjavaju sve uslove za Euroligu uopšte učestvuju u ABA ligi? Igokea da osvoji ABA prsten, ne me u EL!!!
D

Drvo

pre oko 3 godine

Zato sto je ABA liga mnogo bolje takmicenje nego bosanska ili crnogorska liga. Bolja je mnogo i od srpske lige da se ne lazemo, ali od gorepomenutih je visestruko bolje resenje. Valjda je toliko logicno.
I

Istina

pre oko 3 godine

Vidi se da pratiš od skoro košarku, pa ta Igokea je trebala još pre par sezona da ide u EL kao pobednik regularnog dela Aba lige. Ali onda čelnici su zadnje kolo promenili statut lige i doneli odluku da Igokea ne može kao pobednik već mora da se igra F4 u Laktašima. Partizan pobedio Igokeu, a da te podsetim kako je Radnički Kg "izgubio" dobijenu utakmicu od CZ na 1min do kraja imali 87-81 (možda rez nije tačan), oa imali na 7 sek. 2 slobodna bacanja na +2... Teriko Whayt promašio oba.... i tako kao drugi finalista CZ udje u EL
D

Drvo

pre oko 3 godine

@Istina za ucesce u EL treba dvorana od minimum 5k gledalaca. Zato Igokea ne moze da igra EL.
b

bgcz

pre oko 3 godine

Ni budućnost nije imala uslove da igra.
E

Enzo

pre oko 3 godine

Zvezda dobija 2:0, a kod crnogoraca svašta može da bude baš
J

Japi

pre oko 3 godine

Idealan scenario, imamo prednost domaćeg terena, najlakseg protivnika, mirise na Kalemegdan.
F

Fakti

pre oko 3 godine

Najlakši protivnik u ovoj konkurenciji bi bio Mornar, koš razlika bila +39 u korist Zvezde u dva meča u ligaškom delu, sa Igokeom je koš razlika bila -17, protiv Budućnosti -22.
7

777

pre oko 3 godine

@fakti E brate da se to tako gleda. Gleda se roster tima a Igokea ima najslabiji roster. U Laktasima smo deklasirani i to je prva tekma Radonjica nije se znalo ko sta radi. Od Buducnosti smo deklasirani jer smo izlazili iz korone, povreda plus igrali zaostale meceve u EL nasi nisu mogli da stoje a ne igraju tamo. Sto se tice utakmica u Bg Buducnost nas je zasluzeno dobila a sto se tice Igoke u Bg ja kao Zvezdas kazem da smo dobili zbog domacinskog sudjenja. Ja sam realan al brate Zvezda sada i Zvezda od tada nije ista. Moras da razumes da su to zivi ljudi koji su igrali EL na svaka 3 dana na kraju da je Zvrezda osakacena mesecima povredama i koronom bila. Cak i dan danas nema Koloma ni Kuridze. A bio je do skoro povredjen Volden, Rit mesec dana zbog korone u Februaru da ne nabrajam ko sve nije igrao. Ko je imao koronu zna kakav je oporavak dug i konstantan umor. Logicno da smo lose igrali...
Z

Zeljeznik

pre oko 3 godine

Realno ukoliko bi se ponovila ova sezona kod određenih timova (Igokea, Mornar...) sa izuzetkom da Partizan odigra dobro kao prošle godine, realno bi se moglo pričati o promeni formata završnice ABA lige sa fajnal fora na fajnal 6 (2 grupe po troje, svako sa svakim po meč, pa bi najbolje dve iz svake grupe igrale polufinala) ili čak plej ofu sa 8 timova. Zvezda, Partizan, Budućnost, Mornar, Igokea, Olimpija, Mega i još jedan tim da odskoči. Naravno, problem je konstantnost "manjih" timova i da im ovakve sezone ne budu povremeni bljeskovi.
M

Mikri

pre oko 3 godine

Baki ako oni ne prošire ovo kao sto ti kazes ja ne vidim nacin da se partizan domogne završnice narednih par godina...postavili ste temelje za kanal, niko vam nije kriv sto vas vodi ostoja. Mada su vas i legende koristile...
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Moze brate i 12.ekipa na zavrsni turnir? Kako si krenuo bice samo ekipe koje ispadaju i koje idu na zavrsni turnir, nista izmedju.
D

Drvo

pre oko 3 godine

I da prosire na 6 vi bi izvisili. Sedmi ste bili ove sezone. Brac Cacak ce sledece sezone da bude jos jaci.
P

Prijedorac

pre oko 3 godine

U ligaškom delu Igokea je igrala bolje protiv Zvezde nego protiv Budućnosti, kao i Mornar protiv Budućnosti nego protiv Zvezde, tako da mislim da ovaj ishod odgovara i Aleksandrovčanima i Baranima.
K

Kales

pre oko 3 godine

Lagana polufinala za Zvezdu i Buducnost.
a

as

pre oko 3 godine

Igokea nece biti zainteresovana,lagano Zvezda prolazi. Buducnost i Mornar jako teske utakmice ocekujem,bice zanimljivo to polufinale.
M

Messijesta

pre oko 3 godine

Za Zvezdu da ,ali za Budućnost nisi u pravu bice tesno