Komentari na vest

Rasprodate karte za Fajnal for Evrolige u Berlinu

I

Izmisljate

pre 5 meseci

Kako ljudi mogu da izmisle neke stvari to je cudo. Imam kartu! A ovo su cene tako da ne lupajte Ticket prices for the 4 matches (two semi-finals, minor and grand final) start from 229 euros (ie 57.25 per match) and go up to 709 euros (177.25 per match)
n

neko1

pre 5 meseci

to su gluposti. karte su podeljene raznim firmama i preko raznih kanala poklonjene a kakva je posećenost videće se na samom f4
n

nidza1981

pre 5 meseci

Kolega kaze da je kupio danas karte preko nekog EL partnera, valjda 140 eur, upises za koji tim navijas... Kaze nije ista cena za Real i PArtizan... Ukoliko sam ga razumeo ako Partizan ne prodje - NE VRACAJU TI PARE I NE DOBIJAS KARTU. Za ovako nesto prvi put u zivotu cujem, jel ih ovo neko prevario ili...?
M

Milan pfc

pre 5 meseci

Nije prevara, istina je. Ja sam danas kupio za Partizan 140e, za Zvezdu je recimo 30e. Za svaki tim je drugacije, zavisno od sanse da se tvoj tim nadje na F4. Prosle sezone sam kupio za Partizan za 50e. Ako prodje tvoj tim, dobijes karte na mejl, ako ne ne vracaju pare. Samo navijaci klubova koji prodju dobijaju karte. Svaki klub po 150 karata, prosle godine je bilo po 100. Coup giant se zove sajt, imas na Instagramu. Imas tako kartebi za ostale dogadjaje, ne samo za basket, uglavnom za ragbi.
P

Pazi

pre 5 meseci

Nije istina to što pišete. Prvo cene su drugačije. Drugo ako se tvoj tim ne plasira na F4 možeš prodati karte ali isključivo preko sajta EL. To su čak i jasno naglasili. Tako da, nije tačno da se novac ne vraća.
Š

Šta lupaš

pre 5 meseci

@Milan pfc Ja sam uzeo kartu za Zvezdu i isto je platio 140€. A možeš da prodaš kartu uvek, samo preko sajta evrolige.
P

Paa

pre 5 meseci

Ako je takva situacija onda je u pitanju čista prevara. Evo vidim u odgovoru na tvoj komentar da je još neko naseo.
L

Laž

pre 5 meseci

Na sajtu EL piše lepo da se karte kupuju samo preko njih, i da u slučaju da odustaneš iz bilo kog razloga tu kartu možeš da prodaš ali opet samo preko njih. Ostale karte neće priznavati, pa mi se sve čini da je vas neko prevario. Teško da će te vi videti Berlin sa tim kartama, za novac da ni ne pričam.
M

Milan pfc

pre 5 meseci

Aman ljudi, nije prevara, i na stranici evrolige je bilo o tome prosle godine. Udjite na sajt Coup Gagnat pa se informisite pre nego sto pricate svasta. Onisaradjuju sa Evroligom. Karta za Partizan je zapravo 160e, moja greska, a nemoguce da je iko za Zvezdu platio 140 jer kad kliknes on ti sam racuna i ubacuje u korpu. Nema povratka novca, tako fuunkcionise, zato i mozes da dobijes kartu za 30e, da bi im bilo isplativo. Karta za Real je 320e cini mise, jer ce sigurno biti u Berlinu, za Barsu 250, za Fener i Monako po 225
n

nidza1981

pre 5 meseci

ovo ako je istina to je potpuno ludilo... ti se prakticno kladis da ce tvoj tim otici na f4... ako ne ode odose ti pare a nema karata... Iskreno za ludju stvar nisam skoro cuo.
A

Aman ti

pre 5 meseci

@Milan pfc Uđi ti na sajt EL i kupi tamo karte a ne ovako ko što ti radiš. Bukvalno ovo nema smisla al ok.
M

Milan Pfc

pre 5 meseci

aman ti, covece, shvati, karta jenovako 160e, a tamo je 300 i vise, a svakako necu ici ako Partizan ne ode. Pritom su karte za f4 prodate odmah, a ovde ih jos ima
G

Grobari Mladenovac

pre 5 meseci

Oj, Ostoja, oj Ostoja, spremaj karavane, da u Berlin, da u Berlin, vodis huligane!
L

Lineker

pre 5 meseci

Nećete vi niđe
г

где све не стигну

pre 5 meseci

босанци аутобосом...
a

ako su ruze, procvetace...

pre 5 meseci

ja dobio za dz...hvala BodiBond
2

24.232

pre 5 meseci

Dokaz amaterskog vodjenja ovog takmičenja, bez ikakvog profita. Prodaju karte lokalcima, koji posle mogu da preprodaju to onom ko dodje na F4. Znaci klub i navijaci koji stignu do Berlina ne dobiju nikakvu nagradu, vec kaznu sa po samo 600 karata. A naravno, mediji sirom Evrope se ne bave ovim, nikoke ne pada na pamet da pita nesto... jer oni svakako imaju svoje mesto tamo. Da je nekome frka... e onda bi se iskoristio medijski prostor.
a

alt ctrl del

pre 5 meseci

Preprodaja karata je strogo regulisana i može se obaviti isključivo preko sajta Evrolige (čak su i naznačili da ukoliko vaš tim ne ode na F4 i želite da prodate svoju ulaznicu možete to obaviti isključivo preko njih). Neće prihvatiti ulaznice kupljene na drugi način. E sad to što sedište u golubarniku košta preko 500€ za 4 utakmice, to je druga priča.

PFK NIŠ

pre 5 meseci

Panteri, koliko ste kupili? Mislim, imate pravo da se nadate...
Х

Х Х

pre 5 meseci

Мање него ви за Каунас прошле године ;)
k

kojotski

pre 5 meseci

15000 rasprodano, a bez da se zna ko su uopšte učesnici. Sva besmisao Evrolige objašnjena u jednoj rečenici. A da, svaki tim koji obezbedi plasman dobija po 600 karata. Čisto da se ispoštuju navijači.