Najdžel Hejs Dejvis (Foto: Starsport)
Najdžel Hejs Dejvis (Foto: Starsport)

Razbio prvaka Evrope, pa potpisao novi ugovor sa Fenerbahčeom, a za sve su krivi mačići

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.04.23. | 15:25

Najdžel Hejs Dejvis stavio paraf na novu saradnju sa timom iz Istanbula

Srušio je Fenerbahče ekipu Anadolu Efesa u 33. kolu Evrolige i ostavio prvaka Evrope bez šanse da drugi put uzastopno brani tron. Najzaslužniji za ključnu pobedu ekipe Dimitrisa Itudisa u borbi za plej-of bio je Najdžel Hejs Dejvis sa 26 poena, a interensatno je da je proveo svih 40 minuta na parketu (kao i Dajšon Pjer).

Dan posle nove odlične partije, krilni centar je parafirao novi ugovor sa klubom. U poslednje vreme je jedan od najboljih igrača u Itudisovoj ekipi, te je zasluženo nagrađen produžetkom saradnje i to na tri godine (2+1).

Izabrane vesti

Bivši košarkaš Žalgirisa i Barselone je nastupio na svim mečevima Kanarinaca u elitnom takmičenju i prosečno beležio 10,5 poena i 4,3 skoka. Usled povrede Devina Bukera, Itudis mu je dao veliku odgovornost i ostavio ga od prvog do poslednjeg minuta u igri.

Posle velikog trijumfa, grčki stručnjak se našalio da Hejs Dejvis i Pjer imaju lošeg trenera i da će im se izviniti što nisu imali ni sekund predaha. A onda je pred kamere stao Najdžel i ispričao vrlo zanimljivu priču.

"Pričao sam sa mojim mačićima jutros i imao dobar razgovor. Rekli su mi da dam sve od sebe i mjauknuo sam im da hoću. Tako da, pozdrav za moje mačiće, moj tim i navijače - bili su sjajni danas. Atmosfera je bila fantastična, mogao sam da igramo još 20 minuta", rekao je Amerikanac posle pobede nad Efesom.

Podsetimo, Fenerbahče je prethodno produžio saradnju i sa reprezentativcem Srbije, Markom Gudurićem.



tagovi

KK FenerbahčeNajdžel HejsDimitris Itudis

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara