Komentari na vest

Ražnatović veruje: Evroliga na Bliskom istoku od 2024, odlična stvar za evropsku košarku

G

Gost23

pre oko 1 godinu

Rešio Miško da postane šeik!!!
K

Klasika

pre oko 1 godinu

Pare, pare, pare...
b

banjica

pre oko 1 godinu

Unistitelj srpske kosarke i mladih igraca!
I

Into

pre oko 1 godinu

Jedan od unistitelja srpske kosarke,uz blizance naravno
G

Grobar93

pre oko 1 godinu

pa da ,dobro je za zalizane poput tebe da strpaju lovu u dzep jer vam je sve interes otkad arapi igraju kosarku majke ti tvoje,a to ti je kad siromah koji posle opanaka oce balenciagu iz dubai.Boze sacuvaj
К

Кљаки

pre oko 1 godinu

За тебе је сигурно добро јер ћеш и њима да доводиш тренере и кошаркаше. Већа кинта.
N

NEBOJŠA LE

pre oko 1 godinu

Generalno evropska košarka ide u lošem pravcu,zamislite kad uđu Arapi i nekom šeiku se sviđa Partizan kao brend i kupi ga,premesti ga da kao domaćin igra u Dubaiju.Nije nemoguće,ko prati NBA i franšize zna o čemu pričam...Šta tada?
G

Gost111

pre oko 1 godinu

Partizan niti bilo koji drugi klub iz Srbije ne može da se kupi jer je takav zakon, a kamoli da se premesti u Dubai
N

News

pre oko 1 godinu

Koliko ce klubovi dobiti od Evrolige sada nece moci da pokrije ni putne troskove.
E

Evropska

pre oko 1 godinu

Košarka,je dno dna.Nije ni čudo što je sve manje gledaju.
s

sapienti sat

pre oko 1 godinu

Ja u zadnje vreme gledam samo Evroligu. Fudbal mi je iako primarni sport postao sablonska igra podredjena taktici, i monotona uvodjenjem VAR-a i potpunom marginalizacijom nasih klubova. Liga sampiona najsterilnije takmicenje. Sve jedni te isti klubovi se vrte.
@

@sapient..

pre oko 1 godinu

A ko se vrti u košarci,18 klubova.U fudbalu igraš po zasluzi,i svako ima šansu za LŠ.Vi dećete kad se Rusi vrate i mi izvisimo,a to će se uskoro i desiti.
n

noleeeeeeee

pre oko 1 godinu

Moramo da unapredjujemo kosarku u evropi a onda ide bice to dobro za mene da uvaljam arapima igrace
n

nikola1992

pre oko 1 godinu

Glavni deo teksta je "Bice to dobro i za mene". Cuj bice dobro za evorpsku kosarku da se organizuje liga u Abu Dabiju i Saudijskoj Arabiji?! A kako to? Tako sto ce C liga americkih kosarkasa i istroseni evropski igraci da idu tamo da uzmu jos neku lovu i igraju rekreativnu ligu? Da se nece razvijati talenti iz Saudijske Arabije i Katara? Dokazane kosarkaske sile, prepune talenta? Ili ce tih najavljenih 20-ak miliona sponzorski para da donese prosperitet klubovima? I svih 20 miliona da ode na 20 klubova, sta ce to da promeni? Sada im daju po 500 hiljada, ali ce sa milion i 500 hiljada da prave NBA timove. Nece biti vise od 400 ljudi u hali, seici uzivaju na jahti i jasu najjace Ruskinje i Balkanke, ne pada im na pamet da idu da gledaju Amere sa prosekom od 3 poena u Razvojnoj ligi i Caca Rodrigeza sa pola noge.
i

ime gosta osta osta osta

pre oko 1 godinu

Dobro samo za tebe jer ces moci bogatim arapima da uvaljas svoje igrace i uzmes provizoju. Ne vidim sta je dobro za kosarku da se igra u Dubaiu da igraci putuju menjaju vremenske zone itd.. Koji termini ce biti utakmice kad je vremenska razlika cak i 7 sati od Evrope
r

rea

pre oko 1 godinu

Jedan od NAJBOLJIH menadžera - ENDE!