(©MN Press)
(©MN Press)

Reakcije na kaznu Evrolige - Enis na strani Partizana, Peri se čudi zbog Ljulja, Larkin pita za Pantera

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.04.23. | 19:31

Evropska javnost listom uz crno-bele

Veliki broj stranih košarkaša je reagovao sinoć na tuču između košarkaša Real Madrida i Partizana, koju su inicirali igrači španskog kluba i uglavnom su stali na stranu crno-belih.

Danas posle kazni koje je izrekla Evroliga, a kojom je Partizan više oštećen nego Real, isti ti stranci su prozvali disciplince za nepoštene odluke.

Izabrane vesti

Bivši košarkaš Crvene zvezde Dilan Enis se među prvima javio.

Sad sam video suspenzije. Potpuno nepoštene, da ugroze šanse Partizana za prolaz dalje. Plus njihovi najbolji igrači bi mogli da propuste Fajnal for. Ako već određujete suspenzije, nemojte da one utiču na utakmice sledeće faze. Mislim da to nije ispravno. Pustite momke da igraju“, poručio je Enis.

Na njegovu poruku na tviteru nadovezao se Kendrik Peri.

„I nema sankcije za igrača koji je započeo celu gužvu (Ljulj, prim.aut.). Ako mene pitate, biće to srećni brejk za Real“, ocenio je Peri.

A, zanimljivo pitanje je imao Šejn Larkin, jedan od najboljih košarkaša u Evroligi:

"Samo pitanje: Ako Partizan dobije treću utakmicu i prođe na Fajnal for, da li će Panter moći da igra u polufinalu? Ili će biti suspendovan za tu utakmicu? Ako prođu, trebalo bi da igra Fajnal for, a da tu još jednu utakmicu suspenzije odradi na početku sledeće sezone. Takvo je moje mišljenje", napisao je Larkin.


tagovi

KK PartizanEvroligaDilan EnisKendrik Peri

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara