Komentari na vest

Real brutalan na startu plej-ofa: Ivanovićeva Baskonija nemoćna u Madridu

g

gost iz dražnja

pre 10 dana

Hauard divljak težak.Lik može da ubaci 40 poena a može da da manje od 10.Igra toplo hladno samo tako,neviđena nekonstantnost.
M

Ma da bre to

pre 10 dana

Razlika između ovog meča i meca pre 2 nedelje je sto realu nije trebala pobeda i igrali su lagano. Pa zvezda je bila dugo egal sa njima, ali kad im treba i kad se uozbilje, to je druga prica.
K

Karamba

pre 10 dana

Misliš ovog puta nije bila utakmica od nacionalnog značaja za košarku Španije. A kada su pojedini tvrdili posle utakmice pre dve nedelje da je "dogovor", kolege iz suprotnog tabora su ih nazivali teoretičarima zavera i ispranim mozgovima.
N

NisamGost

pre 10 dana

Ostajem pri tvrdnji da je Markus Hauard stetocina,u najboljem slucaju prosecan igrac. Sut iz igre 36%. 15 poena,pir 2. Kao navijac Zvezde najvise bih voleo Partizan da ga dovede.
R

Rale97

pre 10 dana

Haha najjace mi ovo sto pise revansirao im.se Real za zadnje kolo ahahaha... Ljudi pustili svoje zemljake da prodju dalje i sad ih na suvi kvalitet delju...
n

nadrealnooo

pre 10 dana

Fascinantna je činjenica kad i namesten mec moras da objasnjavas indijancima da je namesten...hahahahahaha... Imas ih ti sad jedno 80% koji veruju da je Baskonija posteno pobedila Real u Madridu. hahahahahaha
b

bgcz

pre 10 dana

ja se samo nadam da si uzeo lovu na Baskoniju, Efes i Efes protiv Zvezde u hendikepu.
n

naravno da

pre 10 dana

je pusteno kao i fener - efes..ometlace ih u turskom play offu.. a za lika koji stalno pita jesi uzeo pare, iznenadjenje, ima nas koji radimo, ne kladimo se..
g

gonoi

pre 10 dana

Moneke brat snima tiktok ove...j*** mu se više za košarku...pije rakiju i jede neke nazovi sarme koje su mu servirali kao srpsku hranu a ono veze nema sa nasom hranom. Dodji brate na seli,čvarci, slanina, prava rakija, svinja, ja'nje...da vidis sta je prava Srbija,a ne ovo u beogradu na kašičicu!
I

I on vam je bratina?

pre 10 dana

Kao Sadik?
g

gonpi

pre 10 dana

Da