Komentari na vest

Real koče obeštećenje i porez, Fakundo Kampaco ima jednu ponudu – Zvezdinu!

B

Bravo

pre preko 1 godinu

Kampaco u Zvezdi 100%
S

Simić 79

pre preko 1 godinu

Naneli - član prve petorke Makabija i jedan od najplaćenijih igrača ovog kluba u prošloj sezoni. Papapetru - punih osam godina igrač Olimpijakosa i Panatinaikosa. Kapiten i jedan od nosilaca igre zelenih iz Atine. Exum - član prve petorke ni manje ni više nego Barselone. Kluba sa najvećim budžetom u Evroligi prošle sezone. Učesnik F4. Lesor - osvajač Evrokupa sa Monakom i najbolji igrač tog takmičenja. Panter i Ledej - članovi prve petorke i učesnici F4 sa Milanom. Obojica su dala veliki doprinos uspehu tog kluba. Sa velikom minutažom i poenima. Bentil - rezervna četvorka u Milanu. Odigrao samo 23 utakmice sa prosekom od 5 poena i 2 skoka. Martin - rezervni centar u Olimpijakosu dve sezone. Prosek 7 poena i 3 skoka. Holand - Evrokup igrač. Prvi put skrenuo pažnju na sebe tek prošle godine kao član Turskog tima u susretu protiv Partizana. Do tada potpuno nepoznat. Vildoza - igrač velike reputacije, ali neko ko gotovo godinu i po dana nije igrao košarku. Nedović - realno jedan od videćih igrača u Panatinaikosu prošle sezone i boljih poentera u EL. E sada, uporedite njihove brojke, karijere, reputacije, uspehe, minutažu, poene i značaj na rezultate i igru koju su imali u svojim klubovima i recite da li oni mogu imati slične ili iste plate. A što se Kampaca tiče, siguran sam da od toga nema ništa. Što će vam brzo i biti jasno. Znamo svi iz koje kuhinje to stiže i zašto baš u ovom trenutku.
G

Gost986

pre preko 1 godinu

I? sta je pisac hteo da kaze?
D

Dzaba ti sve....

pre preko 1 godinu

OVAJ STO SA SOFTVEROM SPAMUJE HILJADE MINUSA,SAMO DA GA POZDRAVIM I DA MU KAZEM DA TRIPLA KRUNA OSTAJE NA MALOM KALEMEGDANU I OVE GODINE!

Realno

pre preko 1 godinu

Smanji ta slova, dosadio si svima.
v

varela

pre preko 1 godinu

Realno je da FMp ima veći budžet od Partizana.Dovesti Nedovića,Vildozu za one pare,zadržati Dobrića,onda 4 centra iskusna imaju pa to je strašno koliko im se više daje za nikakav učinak u Evroligi.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Realno je da FMP ima novca za Frejzera i Izundua, sto se tice Zvezde za koje je to pare dovela Vildozu i Nedovica ? Mi smo doveli njih dvojicu kao ozbiljne glave, a vi ste doveli 6-7 skupih igraca majstore, los ti je spin.
R

Red Star!!!!!

pre preko 1 godinu

A koliki se vama daje budzet za NULA titula, ispadanje iz cipiripija od Burse i bezanije iz KLS?! A o ucinku u EL tisina, primate svaku preko 100 poena bruke
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Ako vildoza zaradjuje nekih 270 000 godisnje ovaj bi igrao za 300 000!!! Jbg za igrace poput Pantera nemate pare, za tih 3 miliona koliko mi placamo Pantera godisnje vi ovakve 10 dovedete, jel tako botovi covicevi?
P

Partizane plati meee

pre preko 1 godinu

Ne ovaj je za 1,8m sto jel ti smeta? Nadji vest najskuplje placeni igrač u istoriji srpske kosarke PANTER.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Eurohoops pise da je 1.8mil evra neto plus otplata duga Realu. To ako bude, bice placeniji od Mirotica, najskuplji igrac Evrope..
M

Mr. Propper

pre preko 1 godinu

Sta je sa onom zabranom registracije igraca? Izgleda da je to ponisteno kao onomad dug od 16 miliona.
P

Poreski inspektor

pre preko 1 godinu

Jos dugujete 7mil eura samo za porez.Kada mislite da isplate.Verovatno cekate jos jednu povisicu penzionerima.
S

Sudija Picilkas

pre preko 1 godinu

A kako Zvezdu ne koci obestecenje? A znamo i za zabranu registracije igraca.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Платили смо недовића исто колико и ви мадара? Сад још да платимо Кампаца ко ви реала, да доведемо јоп два ЕЛ играча и тп је то
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Pise ti u tekstu,samo pazljivo procitaj! Pokusavas da ispadnes pametan,ali ispadas nesto drugo😉
P

Prvaci Evrope

pre preko 1 godinu

Come tu Red Star brooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Facundo Campazzo
_

_001334.1173a01207fd4b9abb041709937e314f.1623

pre preko 1 godinu

Draft ugovora za Singltona je na čekanju - spor sa EL
S

Stop lažima

pre preko 1 godinu

Samo nemojte više da lažete da Partizan ima veći budžet ok?
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Partizan ima veci budzet, to je neosporno, Kampaco nece doci sigurno, spinovi samo. Cuj Zurnal zna, ne zna niko u Evropi (Eurohops se poziva na Zurnal), ali Zurnal zna.
F

Firga

pre preko 1 godinu

@realno posmatrano Kako moze imati veci kad u Zvezdi igraju Bentil, Vildoza...? Ti si kao neki finansijski strucnjak, imas uvid u finansijsko stanje Partizana i Zvezde pa znas ko ima veci budzet.
g

gost456

pre preko 1 godinu

Samo panter ima milion i po po sezoni. Obradovic minimum 3 milke (u feneru imao oko 5-6 miliona u partizanu sigurno nije dosao za kikiriki) papapetru oko milion lesor 700 000... Dalje nema potrebe. Vildoza ima 600 000. Ne moze da se meri sa vasim platama.

agentpeca@gmail.com

pre preko 1 godinu

@firga decko navodis Bentila koji u zadnje 2 sezone promenio 3 kluba u kojima igrao po 10 min sa Panterom, Lidejom, Nanelijem, Egzumom, Lesorom koji u svojim klubovima bili uvek u startnih 5 i medju najboljim igracima. Vildoza ok, on sigurno ima povecu platu u Zvezdi uz Nedovica.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

@Firga, Bentil nije nista skuplji od Ledeja, Vildoza nista skuplji od Eksuma, Nedovic je svakako jeftiniji od Pantera, Madar je da kazemo tu negde kao Holand, Martin je verovatno jeftiniji od Lesora, al aj neka bude da su jednaki. Dolazimo do zakljucka da Zvezda nema vise skupih stranaca, dok Partizan ima jos Nanelija i Papapetrua, pritom ima i EL igraca Andjusica koji sigurno ne igra za male pare, pritom ste doveli Brodzijanskog, pritom imate Avramovica koji jeste domaci, ali ne verujem da je prejeftin. I ne nisam nikakav finansijski strucnjak, samo zdrava logika da se upotrebi nista vise.
@

@gost456

pre preko 1 godinu

Vildoza je prosle sezone imao $1,836,090. Zvanican podatak NBA. Tamo su plate javne. Nisu potrebne Coviceve tabele. U Zvezdi verovatno igra za kikiriki, iz ljubavi. O magicnom brisanju obestecenja, takodje ne bih, jer je jasno kako su vam nestajali milionski dugovi, pa je verovatno ista osoba to odradila ispod stola. Sto se Eurolige tice, postoji tabela top10 plata iz prosle godine, poslednji na listi je imao 1.4 miliona evra. Ni Egzuma ni Pantera, nije bilo na spisku, sto ce reci da su im plate manje. O ostalima da ne govorim. Zna se samo za Avramovica da je imao oko 250-300k u Spaniji. U Partizanu mozda igra za 50k vise maksimalno, i prosle sezone je bio bolji od Pantera.
@

@Realno posmatrano |

pre preko 1 godinu

Odlicno da napravimo paralelu gde su jos u Zvezdi Markovic ,Raduljica i ostali domaci igraci koliko su oni skuplji od Partizanovih mladih i domacih igraca i to da je Madar samo kao talenat sa skuplji od Holanda koji ima toliko iskustvo. Lesor koji nije mogao da se zadrzi u bilo kom klubu u Evroligi skuplji od Martina sa f4 u Olimpijakosu a od Pantera koji je pre Partizana igrao f4 su kao svi jeftiniji iako je on eksplodirao za jednu sezonu da mu je cena toliko skocila.
R

Realno123

pre preko 1 godinu

I dalje mislim da je nerealna meta kampaco ali što se grobari loze za njihovo povezivanje a covjet tada još bio pod ugovorom nba. A iako dodje to će biti samo do kraja sezone da bi izbegao 45% poreza
+

+17 u derbiju

pre preko 1 godinu

AKO SE DOVEDE KAMPACO OSTAJE JOS VISOKI TESKI CENTAR DA DODJE JER NAM JE TO NAJSLABIJA POZICIJA U TIMU I ZATO NAS PROTIVNICI URNISU SA OFANZIVNIM I DEFANZIVNIM SKOKOVIMA SVAKI MEC.
G

Gost2455

pre preko 1 godinu

Druze zvezda je medju boljim ekipama u el sto se tice skokova proveri malo al tako je
G

Gos

pre preko 1 godinu

Legendo mi smo 3. u Evroligi po dozvoljenim ofanzivnim skokovima. Odakle ti podatak da nas urnišu kako kažeš ofanzivnim skokovima?
A

Amater

pre preko 1 godinu

@gos..@gost.... jedan te isti lik, samo da te podsetim da je cak i studentski centar imao duplo vise skokova od nas i ofanzivnih i defanzivnih,ali dzaba je to tebi pricati kad nemas blage veze o kosarci,a loptu ni na fizickom sutnuo po kosu nisi,smem da se kladim!
д

добро дошао гаучос

pre preko 1 godinu

Надам се да ће Душко Ивановић остати дуже,а не мијењати тренера скоро свааке год.Ако дође Кампацо биће један од најачих трансфера .Требба још један центар и евентуално крило
A

Anangaranga

pre preko 1 godinu

Jos krilo, centar, kombo bek, i tri pomocnika Dusku i pali se masina za Top9 Evrolige.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Ovo je dakle skoro gotova stvar. Kampazo - Vildoza - Nedović za onu završnicu koju je Duško igrao sa Džonijem i još Mitrović - Petrušev ili Bentil. Top 8 je siguran, možda je i F4 dostižan. Ali je najvažnije od svega da Zvezda ima trenera koji je među 5 najboljih u EL. Podigao je Nikolu Ivanovića, podigao Petruševa, probudio Martina i Dobrića. Šteta samo što je otišao Nikola Kalinić.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Izlazi iz mog groba, odmah odmah, odmahhhh. Ahahahah ahahahah odmah odmah. Dobro veĆe..... BEŽI BEŽIIIIIIII

Mr 007

pre preko 1 godinu

Neka igra Zvezda ponovo u areni,bila bi krcata kao kad smo usli u plejof sa Radonjom,ova ekipa ima potencijal,a i trenera,pa verujem da se moze ponoviti magija Radonje.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Kada se pisalo da Kampaco dolazi u Partizan preCednik Zvezda ne da je gostovao u jutarnjim programima raznih televizija,već je bio voditelj istih.Da ne pišem o najodvratnijim komentarima na ovom istom portslu.Sada je to najnormalnije što Kampaco treba da dođe u Zvezdu.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Pa realno i jeste normalno. Redovni clan EL, dve godine za redom triplu krunu,godunama osvaka ABA. Partizan prosle god EK nije zbog rezultata,ove godine EL ne igra zbog rezultata. Mislim nemam nista protiv igrajte,nas podsticete da budemo bolji. Sve je ok. Samo nemojte da se poredite trenutno sa nama.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Druže pročitaj još jednom moj komentar.Niko ne kaže da ne treba da budu normalni komentari na dolazak Kampaca u Zvezdu.Problem su blago rečeno idiotski komentari i cela atmosfera na vest da Kampaco treba da dođe u Partizan.Ne znam kako to meriš ko sa kim može da se poredi?Kako to kao referentnu godinu uzimaš baš tu godinu koju si uzeo.Eto ja sad mogu da kažem da je referentna godina ‘88. prošlog veka ili ,70te godine prošlog veka i da ne možemo da se merimo.Druže to što je Partizan dao evropskoj košarci nije ni jedan klub.Počev od trenera preko košarkaša.Tako da zaista ne možemo da se merimo.To je kao kada bi ja sad rekao da Partizan i Zvezda mogu da se mere u fudbalu.Ne mogu jer je Zvezda istorijski bolja,baš kao što je Partizan istorijski gledano u košarci bolji od Zvezde.Ali da to sve ostavimo po strani.Problem je narativ u komentarima Zvezdinih navijača na bilo koji vest o Partizanu.Pa vi najtrofejnijeg trenera u istoriji košarke nazivate najpogrdnijim imenima.Takvih komentara nema na neku vest o Zvezdi ili ima u mnogo manjoj meri.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Tesko da ce Partizanu 88 godina da utice na budzet za 2022. Svakako da je Partizan u istoriji imao uspeha i svaka cast na tome niko ne spori. Ali sada kada pogledas Partizan sto se tuce trofeja je u prednosti samo sto se tice Evro titule i to nije svakako mala stvar.
L

Lazar 1980

pre preko 1 godinu

Da li je ovo samo Ostojin spin da pokuša da unese nemir u Zvezdinu svlačionicu pred derbi,nebi li se izvukao,ili san na javi..videcemo...
V

Veljko Po

pre preko 1 godinu

Mozda nece on, ali na poziciji tri ce sigurno neko doci do Nove godine
C

Covicu....

pre preko 1 godinu

....Reci Vildozi da poprica sa Kampacom i ubedi ga da dodje u Zvezdu,to je velika prednost za nas jer ce poslusati zemljaka sigurno!
G

GostBM

pre preko 1 godinu

EH se poziva na Žurnal
a

asi

pre preko 1 godinu

Ma niko ga nece sem Zvezde,hahahah
H

Hulk993

pre preko 1 godinu

nesto veliko se sprema u Zvezdii <3
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Мислим да ће бити мало гужва на бековским позицијама, пошто је Дорси већ завршен, е сад ако се ово с калином добро заврши за недељу две, онда до нове године испунити жељу великом цигану Милутинову да коначно заигра за институцију српске кошарке.
S

Srdjan M

pre preko 1 godinu

Odakle ti ovo za Dorsija?
V

Voip

pre preko 1 godinu

Jeste doci ce sigurno u CZ. Dajte manite se ovih lozenja, jedva se placa i ovaj igracki kadar.
G

Gostio

pre preko 1 godinu

i posle čoki kukaj i dalje kako nemamo tim za top 8
E

Ehhh

pre preko 1 godinu

Kada je Eurohoops pisao o Tristanu onda su to bile Coviceve lazi, a sada ce verovatno biti istina kada pisu o Kampacu , zanimljivo...