Odžo
Odžo

Reč Odžove porodice: Tražimo pomoć za troškove transporta Majklovog tela u Nigeriju

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.08.20. | 18:28

"Tražimo i cenimo svaku pomoć koju biste mogli da pružite"

Tragična vest zadesila je sve ljubitelje košarke 7. avgusta kada je preminuo bivši košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo. Srce je prestalo da kuca tokom jednog od treninga, a naravno da je to najviše pogodilo njegovu porodicu.

Želja Odžove familije je da prebaci telo u Nigeriju gde je Majkl rođen i odakle su mu koreni, ali to u ovo doba nije jednostavno.

Izabrane vesti

Zato je njegova devojka Deniz zatražila pomoć od svih koji mogu da pomognu njeogovoj porodici da prebaci telo iz Srbije u Nigeriju.

"Dok se pitanje Odžovih novčanih sredstava ne reše posle njegove iznenadne smrti, porodica mora da rešava sve iz svog džepa. Tražimo i cenimo svaku pomoć koju biste mogli da pružite da nadoknadimo troškove za povratak voljenog sina, brata, i strica u njegov dom u Nigeriji, kako bi mogao da počiva u miru okružen svojom porodicom", piše u objavi koju je Deniz podelila na društvenim mrežama.

Detaljnije o doniranju i svemu što se tiče ove akcije možete pogledati na OVOM linku. Čini se da se radi o potrebnoj sumi od 50.000 dolara.

View this post on Instagram

Please tap the link in my bio.

A post shared by Denise (@dlsprat) on



tagovi

Majkl Odžo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara