Režiser Spajk Li i Redži Miler  (AFP)
Režiser Spajk Li i Redži Miler (AFP)

Redži Miler osuo paljbu po Lebronu Džejmsu

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.05.21. | 08:28

"Gde su bile sve ove kritike o plej-inu pre mesec ili dva, kada su Lejkersi, Boston i Dalas bili u sigurnih šest u konferenciji?"

Lebron Džejms je pre neki dan žestoko kritikovao idejnog tvorca plej-in faze rekavši da "Ko god je osmislio ovu usranu ideju, treba je da dobije otkaz".

Nešto ranije je i Luka Dončić, doduše prikladnijim rečima iskazao je negodovanje zbog promene sistema takmičenja koja je uvedena prošle godine, odnosno neposredno pre ulaska u 'balon' u Orlandu.

Izabrane vesti

Četvrtak, 2.00: (2,25) Atlanta (12,5) Feniks (1,80)

Redži Miler, legenarni bek Indijane, ipak smatra da su ovakvi potezi sadašnjih asova licemerni.

"Gde su bile sve ove kritike pre mesec ili dva kada su Lejkersi, Boston i Dalas bili u sigurnih šest u konferenciji? Čim su ušli u plej-in zonu odmah je počelo zanovetanje. Sada kada nema Lebrona, nema Dejvisa, Lejkersi padaju na jedno između sedmog i desetog mesta. Tako da ne želim da čujem ovo plakanje", rekao je Miler.

Jedan od najboljih šutera u istoriji NBA smatra da su Lejkersi i pored trenutno lošeg učinka glavni favoriti za titulu. Međutum...

"Za mene je glavno zdravlje. Ako su Lebron i Dejvis zdravi, Lejkersi su favoriti. Znam da se Lebron vratio, već je odigrao dve utakmice, ali izgledaju loše..." dodao je Miler


tagovi

Redži MilerLebron Džejms

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara