Rejnolds (©Star Sport)
Rejnolds (©Star Sport)

Rejnolds kod Trinkijerija

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.07.20. | 20:40

Italijan i iskusni centar konačno zajedno

Džejlen Rejnolds će narednu sezonu provesi u nemačkom Bajernu, pišu specijalizovani košarkaški portali Jurohups i Sportando. Jurohups piše da je dogovorena jednogodišnja saradnja, dok je Sporando nešto oprezniji i navodi da je Amerikanac nadomak potpisa. U svakom slučaju, izvesno je da će doći di saradnje.

Iskusni američki centar ranije je bio povezivan sa Partizanom, prošlog leta je bio želja Andree Trinkijerija, koju je Italijan konačno ispunio, ali u novoj sredini. Rejnolds će ponovo biti u prilici da igra u Evroligi, s obzirom da se nedavno rastao Makabijem. Ipak, prošle sezone je imao skroman učinak u elitnom takmičenju, s obzirom da je prosečno beležio 5,7 poena i 5,3 skokova po meču.

Izabrane vesti

Rejnolds je gotovo čitavu profesionalnu karijeru igrao u Evropi. Nakon što nije draftovan 2016. godine potpisao je za italijnanski Rekanati, a potom je nastupao za Ređanu, Barselonu i Zenit. Prošlu godinu je kratko bio u Kini, a pre potpisa za Makabi bio je kratko u Stokton Kingsima. U Tel Aviv je stigao 28. decembra, a već 9. januara zablistao je u okršaju sa Albom, gde je postigao 17 poena i zabeležio sedam skokova.


tagovi

Džejlen RejnoldsAndrea TrinkijeriKK Bajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara