Rivers: Najluđe je bilo kada sam igrao pred 20.000 ljudi u Areni

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.04.19. | 13:09

"Razlika je bila u detaljima i fokusu od samog starta", kaže Zvezdin Amerikanac

Kej Si Rivers je u trećoj utakmici polufinala protiv Partizana postigao šest poena, ali je dao poene kada je Zvezda lomila utakmicu pa je i te kako imao uticaja. 

Došao je pred početak plej-ofa i sada će igrati finale sa Crvenom zvezdom.
"Razlika je bila u detaljima i fokusu od samog starta. Imali smo priliku da možda seriju završimo i u drugom meču, nismo uspeli. Sada smo stavili papučicu na gas od prve sekunde i držali je do samog kraja", analizira meč Kej Si Rivers.

Izabrane vesti

Prema njegovim rečima ekipa je igrala sa istim intenzitetom na obe strane terena.
"Pokazali smo da smo naučili iz svojih grešaka. Limitirali smo njihove nabolje igrače na mali broj poena, mnogo bolji smo bili u defanzivi i sve to se videlo na parketu. Uz to je ambijent bio veoma važan faktor, mnogo nam je pomogla podrška sa tribina, bilo je naelektrisana", dodaje Rivers.

Navijači Zvezde su napunili dvoranu i u mnogome pomogli svojim izabranicima da se domognu borbe za trofej i plasman u Evroligu.

I dodao da je ovo bila najbolja atmosfera otkako je stigao u Zvezdu, ali...
"Bilo je verovatno najluđe kada sam igrao za Real pred 20.000 navijača protiv Zvezde. Vau, to je bilo neverovatno. Tako da sam iskusio atmosferu i sa one i sa ove strane", kaže Amerikanac.

Foto: MN Press


tagovi

Kej Si Rivers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara