Rivers se oprostio od Ređane, spremna i zamena za njega

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.02.19. | 11:59

Crvena zvezda je njegova sledeća stanica

Kej Si Rivers se juče oprostio od Ređo Emilije na svom Instagram profilu, a prethodno je protiv Kantua ubacio 30 poena.

On se na svom Instagram profilu oprostio od navijača Ređane. 
"Draga Ređo Emilija, hvala za gostoprimstvo. Moj period ovde bio je za pamćenje. Bilo je nekih dobrih, nekih loših momenata. Međutim, to je život i svaki trenutak je bio lekcija. Iskreno cenim klub zbog svega što što ste uradili za mene. Molim vas, imajte veru u ekipu. Stvari će ispasti dobro", napisao je Rivers.

Izabrane vesti

Jasno je da je Crvena zvezda njegova sledeća stanica, a kao što smo već pisali samo se čeka ozvaničenje saradnje. On bi danas trebalo da odradi završne formalnosti i potpiše za crveno-bele. Čeka ga ugovor do kraja sezone.

Videćemo hoće li Zvezda računati na njega eventualno na Kupu Radivoja Koraća u Nišu i zbog naravno neuigranosti, ali i zbog ograničenja broja stranaca. Podsetimo, Majkl Odžo čeka srpske papire.

Radi se o igraču koji može da igra na poziciji tri na dva. U karijeri je nastupao za timove kao što su Panatinaikos i Real Madrid tako da je to dovoljan dokaz njegovog kvaliteta. Rivers ima 31 godinu, a bio je i šampion Evrolige 2015. godine. Dva puta je bio šampion Španije, dva puta je osvajao Kup Kralja, a isti broj puta je bio i šampion Grčke.

Dodajmo i da je Ređo Emilija već pronašla zamenu za Riversa. U pitanju je Majkl Dikson, košarkaš koji je prvi deo sezone proveo u Izraelu u ekipi Bnei Herlije. Inače, radi se o bivšem košarkašu Memfisa.

ITALIJA 1 - 19. KOLO: 

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Star Sport


tagovi

Kej Si Rivers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara