Branko Maksimović (©MN press)
Branko Maksimović (©MN press)

Ruska Lokomotiva na srpski pogon

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.02.21. | 08:58

Klub iz Krasnodara angažovao Branka Maksimovića i Jovana Beadera

Stručni štab Lokomotive Kubanj koju čekaju ključne borbe za plaman u plej-of Evrokupa, jači je za dva srpska trenera, Branka Makismovića i Jovana Beadera, koji su imenovani za pomoćnike Jevgenija Pašutina.

"Januarska kriza primorala nas je da ojačamo trenerski kadar glavnog tima. Nadam se da će dolaskom dvojice iskusnih specijalista Lokomotiva ozbiljno poboljšati igru posle pauze zbog utakmica nacionalnih timova", izjavio je Andrej Vediščev, predsednik Lokomotive.

Izabrane vesti

Maksimović koji je trenersku karijeru 25 godina, poslednjih sezona bio je prvi trener FMP, zemunske Mladosti, Vršca i slovačke Handlove. Bio je asistent u Radničkom kada su Kragujevčani beležili najbolje rezultate, takođe u Crvenoj zvezdi, beogradskom Radničkom, Vojvodini... Maksimović je takođe radio u mlađim reprezentativnim kategorijamama u vreme kada su dres sa nacionalnim grbom nosili Nikola Peković, Boban Marjanović, Miroslav Raduljica, Miloš Teodosić...

Jovan Beader ima pozamašno iskustvo rada u Rusiji. Bio je trener Rajazana, a zatim član stručnog štaba Nižnjeg Novgoroda, turskog Banvita, Kuvajta, te glavni trener Heliosa i mlađih selekcija Primorske.


tagovi

Branko MaksimovićKK Lokomotiva KubanjEvrokupVTB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara