Sa Zvezdom raskinuo u februaru, danas potpisao ugovor sa Milvokijem

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.09.21. | 17:53

Džoni O'Brajant učestvuje na trening kampu Baksa ili konkretnije na pripremama ekipe za NBA ligu

Nekadašnji centar Crvene zvezde Džoni O'Brajant ima priliku da se izbori za učešće u predstojećoj sezoni NBA lige. Iskusni košarkaš potpisao je ugovor sa Milvokijem, za učešće u trening kampu i pripremema za novu sezonu, gde će biti u situaciji da se nametne treneru Majku Bundenholceru.

O'Brajanta je upravo Milvoki izabrao u drugom krugu NBA drafta 2014. godine, a potom je dve sezone nosio dres Baksa. Kasnije je igrao za Denver i Šarlot, a u Evropu se otisnuo 2018. godine, kada je potpisao za Makabi. U sezoni 2019/2020. nosio je dres Lokomotive Kubanj, a pred početak prošle sezone potpisao je za Crvenu zvezdu, sa kojom se rastao krajem februara ove godine, nakon što je dobio suspenziju posle nesuglasica sa Dejanom Radonjićem.

Izabrane vesti

O'Brajant je prošlu sezonu okončao u Turk Telekomu, a sada je u prilici da se bori za povratak u najjaču ligu na planeti. Na 15 mečeva u turskom prvenstvu prosečno je beležio 9,2 poena i imao 5,1 skok.

Ovogodišnja sezona NBA lige počinje 19. oktobra, a do tada će već biti jasno da li je O'Brajant uspeo da se izbori za svoje mesto u sastavu Milvokija.


tagovi

Džoni O'BrajantDžoni Obrajant

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara