Komentari na vest

Šampion ostao bez daha u Sakramentu: Jokićeva igra je čista poezija, minuti bez njega kobni za Denver

T

Tvention Graham

pre 5 meseci

Jel igrao Petrusev?
Г

ГОРАН НОВИ САД

pre 5 meseci

Волео бих да га видим у ЕЛ да видимо како би се снашао са интензивним пресингом одбране противничког тима.Дођи лаве макар полусезону у ЕЛ.
n

nadrealnooo

pre 5 meseci

Sve sto treba da znate o ovom mecu je cinjenica da Denver kao jedna suterska Ekipa, prvu trojku na mecu je pogodila 2.34 prije kraja trece cetvrtine...
S

SUNĐER BOB

pre 5 meseci

Izdao Srbiju..nato košarkaš..
v

vroom

pre 5 meseci

Ma sta nas briga, imamo tebe koji ces prvi na prag otadzbine kad bude stani-pani.....inace ovakve kafanske patriote prve zadime preko granice kad se pripuca, ne bi oni ali im bas tad tetki zafalio lek.....
a

asas33

pre 5 meseci

Sacramento je pobedio Debver najmanje 7 puta u poslednjih 10 meca.
N

NBA se

pre 5 meseci

igra ozbiljno tek od play offa.
T

TP-1

pre 5 meseci

Auuuuu jbt,umorio se somborac. To sigurno znaci da ce imati napornu sezonu i nece da igra Olimpijadu za Srbiju. Steta,bas bi falio.
Г

ГОРАН НОВИ САД

pre 5 meseci

Не треба он нама на олимпијади са њим групу не можемо проћи.Хвала му доказао се ове године ђембели Сомборац
s

sve sami znalci

pre 5 meseci

Treba da je sramota i tebe i ovog nazovi novosađanina. Da nije bilo tog Jokića da protiv Grka i Turaka igra u kvalifikacijama, pitanje je da li bi i otisli na to prvenstvo sveta. A kako ste vas dvojica pametnih doprinela ovom uspehu??
A

Astoria

pre 5 meseci

Sakramento je zasluzeno pobedio. Vise raspolozenih igraca je imao veceras. Imao je sansu pred kraj Denver, ali nisu pogodili nekoliko otvorenih trojki. Nije neka tragedija, ionako su dobili na strani Feniks i Kliperse, da su i ovo dobili bila bi puna kapa, ali sem Jokicu kao da se nikome drugom nije igralo, tako mi je delovalo.